Şimdi Ara

TRT HABER'de belirtigine göre Lys bugün açıklanacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genç arkadaşlar ,lys'ye giren kardeşlerim amacım haybeye başlık açmak değil.Sınav sonucu yigenimden ötürü bekliyorum.Sabah haberleri izlerken Trt-haber'de Lys'nin bugün açıklanacagını belirtti.Açıkcası böyle denilipte açıklanmadıgı oldumu bilmiyorum ama durum budur.İnşallah istediginiz puan ve sıralamaları alırsınız .

• Dunde sabah gazetesi yazmisti bugun aciklaniyor diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

Dunde sabah gazetesi yazmisti bugun aciklaniyor diye

Sabah gazetesi iktidara ve dolayısıyla kurumlara nispeten yakın bir kuruluş.Fakat Trt haber sanırım boşa sallamıyordur.
  • Saat hakkında bilgi yok mu hiç açıklanır diye uyku tutmadı kalktım erkenden ya

• Özge hanım saat olarak şunu saati söyledi desem yalan olacak.Alt manşette Lys bugün açıklanacak yazdı ve spiker haberi yaptı.Lys'nin açıklanması bekleniyor filan demedi.Açıklanak diye haber yaptılar artık trt'de dogru haber yapmıyorsa yapacak fazla şey yok.
  • özge hanım
  • iamloadi kullanıcısına yanıt
    Seni güldürdüysem ne mutlu .:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sütçü Ramiz yiğeninin sonuçlarını bekliyor.

Ramiz dayıı
    Efendim yiieğenimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedAlparslan

Sütçü Ramiz yiğeninin sonuçlarını bekliyor.

Ramiz dayıı
    Efendim yiieğenimm

evet bekliyorum çocuk 9 ay boyunca yogun çalıştı.
  • sütçü ramiz S kullanıcısına yanıt
    Bana komik gelen şey şu Ramizdayı ve yiğen ilişkisi.Ezel dizisini bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedAlparslan

Bana komik gelen şey şu Ramizdayı ve yiğen ilişkisi.Ezel dizisini bilirsiniz.

Komik degil

• MuhammedAlparslan kullanıcısına yanıt
    İzlemiştim o diziyi ramiz karaeski kişisi.. Orta şeker bir espiri çıkabilir.Yigen kaç puan alacak meraktayım yaşça büyügüm ondan(15 yaş kadar)..Yeteri kadar puan alamazsa ise dogru sanayiye.:D
  • sütçü ramiz S kullanıcısına yanıt
    Trt kuruluşları da hükümet yanlısı trt haber bültenini bir kez izlediysen anlarsın, sabah ne ise trt de odur. Dün, Sabah yalan haber yaptı bugün de trt yalan yapmış olabilir güvenip konu açmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sa ben cewat

Trt kuruluşları da hükümet yanlısı trt haber bültenini bir kez izlediysen anlarsın, sabah ne ise trt de odur. Dün, Sabah yalan haber yaptı bugün de trt yalan yapmış olabilir güvenip konu açmamak lazım.

Haklılık payınız malesef var . Fakat devlet kurumunu hiçe sayarsam devleti hiçe sayarım ki bu devlet için iki büyük dedem şehit olmuş.Devlet yalancıda çıksa mecburum görmezden geleceğim.Kınarım, eleştiririm,biraz küfür edebilirim belki ...Sonra fazla zarar gelmesin diye yine devlet derim.Bakalım trt yalancı çıkarsa Lys'ye hazırlanıp bu başlık ile heyecanlanan tüm arkadaşlarımızdan özür dilerim.Bakalım açıklanacak mı , beklemekteyim.
  • Bütün trt habere baktım geçmiş kayıttan

Malesef trol

• quote:

Orijinalden alıntı: Garlinger

Bütün trt habere baktım geçmiş kayıttan

Malesef trol

Siteye baktım geçmiş yılların duyusu var dediginiz dogru.Trt haber'de net olarak okudum ve spiker belirtti.Akşam üsütüne kadar bekleyelim yalancı çıkarsam zaten özür dilerim bireylerden.
  • Sör Aragorn kullanıcısına yanıt
    sordukmu dük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.