Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

TRT'nin dijital platformu Tabii ücretli oldu: İşte Tabii Premium fiyatı ve içerikler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
9.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizde bedavaya izleyeceğiz diye sevinmiştik...

• Ver küsküyü !

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paralı olmasını savunan var. Ben olsam vergiyi para ile almam. Eminim bazıları büyük tuvaletimizi artık rahat yapıyoruz, kabız olsanız daha mı iyi der ona da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstemiyorum leş dizileri falan. Tabii spor paketi diyip 50 TL'ye verse ona da razıydım. Görüntü kalitesine mevzusuna girmiyorum bile.

• Ülkede yozlaşmayan ne kaldı ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trt de maçları ücretsiz izlediğini düşünen arkadaşlar için hatırlatma yapayım TRT vergisi ödüyoruz. Bırakın türk takımlarını diğer takımlar için dahi ücret talep edilmemesi gerekiyor. Zaten ücretini faturalarda ki TRT Payı ile ödüyoruz.

• Şu tabi yayını yurtdışına da açsalar keşke gurbetçiler izleyemiyor kapalı olduğu için

• Lütfen ücretsiz yapın insanlar yıllardır izleyemediği maçları izlesinler

• akp hükümetinin yancılığını yapan trt ye bedava da olsa bakmam. Sözde devletin kanalı utanmadan birde ücretli izlenecek tv platformu kurmuş

• Hem Avrupalıymışım gibi vergi, hem Amerikalıymışım gibi ücret ödeyeceğim, üstelik Asyalıymışım gibi propaganda yayınlarını izleyeceğim, üstüne üstlük Afrikalıymışım gibi düşük teknolojiyle.

İzahı zaten yok da, mizahı bile yapılamaz bunun.

Böyle bir durumu savunanın da ya aklı yoktur, ya da ahlakı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandaşın vergisinden aldığınız pay alma yetmedi demek ki.

ben sana para veriyorum zaten bir de maçlara para verelim tamam.

kapı arkasına da geçelim mi?

• TRT gibi hükümet borazanı kanala üstelik bizden hortumladıkları TRT payına rağmen ücretli abone olmak! Hamdolsun onlar konuşur Ağ partisi yapar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • milletin vergisi ile geçinen trt, millete tekrar para ile içerik satıyor. kıyak iş 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.