|
TRT'nin dijital platformu Tabii ücretli oldu: İşte Tabii Premium fiyatı ve içerikler (5. sayfa)
-
-
Yalvarip duruyorduk indirme özelliği gelsin belgesellerin devami gelsin diye. Adamlar bunlari getirdi ama premium olarak :D
-
Devlet televizyonu TRT Türk halkına bir tabii yi çok gördü.
Kesinlikle para vermem
-
Trt'den korsanlığa çağrı....
-
Fire TV stick cihazlara kurulmuyor ki. Ücretli üyelik bir yana uygulamayı kullanamıyorum.sayın TRT yetkililerine duyurulur.
-
İşi iyice ticarete döken bir kamu kurumunun aldığı bandrol ücretleri yasal olmaktan çıkmıştır. NOKTA...
Muhalefet her zamanki gibi uyumayıp acilen gerekli yerlere başvurmalıdır. Elektrik, TV, Cep telefonu gibi ürünlerimin faturasını göstereyim de TRT beni Tabii' ye ücretsiz üye yapsın. Çünkü Tabii' nin ücretini elektrik, TV, Cep telefonu gibi ürünlerimin faturasının içine bandrol olarak eklenmiştir.
-
Bir kaç mesaj önce RTE, TRT payını yıllar önce kaldırılmıştır yazmışsınız, bu mesajda da hala alınan bandrol ücretlerinden dem vurmaktasınız. Bu bir çelişki değil mi sizce? TRT bağımsız diyebiliyorsanız tamam.
-
en yüksek kalitede izleme derken 4K 'dan mı bahsediyor ? Umarım 1080p değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saameet_06 -- 21 Ağustos 2024; 10:36:32 >
-
Amma giydirmişler.
99 liraya dandik cafede bir tane cola içersin.
Türk takımlarının maçları ücretsiz veriliyor.
Bu millete yaranılmaz. Alma yayın haklarını. Versinler 5 misli ücreti acur'u zengin etsinler.
-
Zaten her alinan urunden TRT'ye pay gidiyor. Ustune reklamlar vs gelir elde ediyor. Maclari veriyor diye cok mu buyuk is yapmis oluyor? Acun almis olsa en azindan daha mantikli olurdu. Cunku satin aldigimiz urunlerde Acun Bandrolu altinda bir para kesilmiyor.
Eger sizler icin bu paralar hic bir sey ise buyrun forumdaki herkese digital uyelik alip katki saglayin?
-
tabiii yaaa
-
Premium üyelik de geldiğine göre "Netflüx istemezükçüler"in büyük ilgi göstereceğini tahmin ediyorum.
Umarım yakın zamanda fiyatı da ekonomik koşullar göz önüne alınarak yeniden düzenlenir.
Belki zam değil ama tüfe, tefe, enflasyon oranına bağlı ya da yılda üç dört kere güncellenecek şekilde bir standart getirilir.
O zorla kesilen vergilerin harcanacağı platform burası değil arkadaşlar, zaten o vergilerin yıllardır ulaştığı hedef yerler var.
"Siz istiyor maç, verecek 100TL daha." Bu kadar basit.
-
Ya bilginiz yok ya da rahatça yalan yazıyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: TH3ROCKZaten her alinan urunden TRT'ye pay gidiyor. Ustune reklamlar vs gelir elde ediyor. Maclari veriyor diye cok mu buyuk is yapmis oluyor? Acun almis olsa en azindan daha mantikli olurdu. Cunku satin aldigimiz urunlerde Acun Bandrolu altinda bir para kesilmiyor.
Eger sizler icin bu paralar hic bir sey ise buyrun forumdaki herkese digital uyelik alip katki saglayin?
Her üründen TRT ye vergi aktarılmıyor. Araştırın, bilgilenin.
Üç kuruş TRT bandrolu vs odemesiyle sanırsınız TRT fonluyorsunuz. TRT nin kaç kanalı var, hangi faaliyetleri var ve bunlara da mı ücret ödüyorsunuz sorgulayın.
3 kuruşluk ve tamamen opsiyonel olan, başka bir platformda 5-10 misli ücretle izleyeceğiniz, üstelik Türk takımlarının maçlarının ücretsiz olacağı bir hizmet için bu kadar otomatik muhaliflik olmaz.
Ve kimin ne yapacağı sizin haddiniz değil. Kendi kararlarınıza yoğunlaşın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 21 Ağustos 2024; 12:13:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aman çok lazımdı bir siz eksiktiniz.saçma sapan galibaliden kalma şeyler gösteriyonuz youtubede var size gerek yokki sildim zaten.birde böyle boş isler yapacağınıza insanlığa faydalı bir şeylere harcayın parayı mesela üretim tarım gibi film bilmemne bunlar goy goy boş iş vasat.
-
Türk takımlarının maçlarını ücretsiz yayınlayacaklar, diğer maçları izlemek isteyenler para ödeyebilir.
size acur ve saz ekibi lazım seve seve ödetecekler. arkadaş bazı şeyleri beğenin be
-
Milyonlar, o çeşmeden benimde ağzıma su akar mı, karıma çocuğumada su gelir mi die yıllarca bekledi bekledi bekledi öldüler gittiler hala bekleyenler var. O çeşmenin sadece zenginlere aktını bilemeden toprak oldular.
-
@por favor denilen arkadas. Benim orada her urunden aliniyor dememe takilmis :D
Bak senin 3 kurusluk dedigin oran ne kadarmis :
TRT bandrol ücretleri 2022 kaç TL? TRT bandrol ücreti nedir, ne kadar? - TRHaber
Sen onu bunu herkesin ucretini ode madem 99 TL hicbir sey ise senin icin.
Siyasi parti holiganligini ne zaman birakacasiniz merak ediyorum.
-
maaşlı trolliçe çevir kazı yanmasına geçiş hazırlığında...
-
Olay Çok Abartılmış. Farklı Bir Açıdan İtirazım Var.
Ben Şuana Kadar Ücretsiz Denilip Son Gününde Lansman da Türk Takımlarına TV den ve Tabiden Ücretsiz, Diğer Avrupa Takımlarının Maçları Uefa Anlaşması ve Zararı Azaltma Adına Ücretli Denmesine Şaşırdım. Başta Söylenebilirdi Planlama Yapacağız Ama Türk Takımlarının Maçı Ücretsiz Diye. Bu Durum Yaşanmazdı, Sosyal Medyada Yaşamını Sürdürenler Bu Kadar Şaşırmazdı.
Aynı Grup Bizim Vergilerimizle Parayı Bu İhaleye Yatırdılar Diye İsyandaydılar. Vergiyi Buraya Kullanmamak İçin ve Diğer Avrupa Maçlarını Satmak İçin Premium Getiridiler. Ayrıca İndirme Özelliği Eklenmesi Ücretsiz Olmayacağının Bir Özelliği. Maçlar Olmasa da Ücretsiz Olmazdı Sanırım.
Özetle İhale Alınırken Sorun Yoksa Yabancı Takım Maçları İçinde ve Diğer Hizmetler İçinde Ücret Alınması Normal Bence. Ama Açılış 99 Değilde 69 Olabilirdi veya 49.
Deneme Üyeliği de Olmalıydı.
Maçlar Beinde, Ssportsda, Exende, Dsmartta, Tivibusa Yayınlanırken Buradaki Kaç Kişi Üye Almıştır? Çoğu SS, İnat, WB, Rec, Kodi Gibi Platformlarda İstifade Ediyordu Zaten. Avrupa Takımlarının Maçlarında Yine Öyle Yaparsınız. Son Turlarda 1 Maçı Şifresiz Veriyorlar Zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X