Şimdi Ara

TRT'nin dijital platformu Tabii ücretli oldu: İşte Tabii Premium fiyatı ve içerikler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
9.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyonu çocukken yabancı dizi ve çizgi film izlemek için kullanırdım, yıllardır kumandaya bile dokunmamışımdır, arada bir maça bakarım, onda da TRT'yi şifrelemişler, artık milli maçları bile parayla izletiyorlar sanırım. Maç saati TRT kanalı şifreleniyor ben de oradan buradan link bulup izlemek zorunda kalıyorum...

Bence tamamen televizyon kanallarını kapatalım, halk zaten iyice aptallaştı, ortalama zeka seviyesi git gide düşüyor...

Haberler için de gündemi gazeteden takip etmek varken niye saatlerce haber bültenine bakalım? 5 dk gazeteye göz at yetiyor, geri kalan gündemi de Youtube'da Fatih Altaylı seviyesindeki kanallardan alırsın zaten.

• Bu ne saçmalık gerçekten trt devlet televizyonu değil mi? Özel bir şirket mi oldu?

• 1 kuruş bile vermem, yeterince alıyorlar milletten zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Hocam ülke olarak niye bu hale geldiğimizin özeti gibi bir konu. Hep aynı zihniyet, "O gelse o da çalacak, en azından alıştığımız adam çalsın.". İyice umudumu kaybettim bu ülkeden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • premium paketinde maç yayın kalitesi nasıl ? En yüksek görüntü kalitesi ibaresi yer alıyor 4K mı acaba yoksa 1080p mi kullanan var mı ? Ben uydudan izledim tatmim etti beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Young Boys-Galatasaray maçı vardı. İzledim, görüntü harikaydı. Herhangi bir ücret talebinde bulunmadılar.

Ayrıca TRT sayesinde ücretsiz erişebildiğim böyle güzel bir hizmet varken bizim belediyemiz de kaynağından kendiliğinden çıkan hanelerimizde severek tükettiğimiz içme ve kullanma suyumuzun belediyemize ödediğimiz faturaları elektriği çoktan geçip, doğalgaz ücretleriyle yarışır hale gelmesine bir anlam veremiyorum. Bir hacme kadar temel yaşam ihtiyacı olduğundan ücretsiz olmalı diye düşünüyorum.

Sizin hanenize gelen elektrik, su, doğalgaz tüketim bedelleri nasıldır?

• zaten uzun süredir reklamlı idi , reklam izlemek istemeyenler için iyi bir seçenek , eleştirmek serbest ama eleştirilecek birşey yok .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TRT normalde milli maçları süper lig maçlarını tüm msçları ücretsiz vermesi gerekiyor zaten vatandaşı soyuyor telefondan tableti hiç ilgisi olmasa bile televizyondan herşeyden TRT payı slımıyor bence TRT ülkenin milli soyguncusu birde tabii diye birşey uydurmuş lar yaani parayı vereceksin tabii bu gayet tabiii diyorlar hadi ötekiler bir hizmet veriyor sen doymadın birde tabii uy duruyorsun haram hoşunuza olsun

• Almanya örnek alınabilir:

"Almanya’da resmi olarak Rundfunkbeitrag olarak bilinen TV vergisi, televizyon sahibi olup olmadığına bakılmaksızın hane halkının ödemesi gereken bir ücrettir"

Aylık ve üç aylık ücret;

Ücreti nedir? Prim ücreti her üç ayda bir tahsil edilir ve güncel olarak ayda 18,36 €'ya (2024 itibariyle) tekabül eder. Bu, her üç ayda bir 55,08 € ödemeniz gerektiği anlamına gelir. 

Kaynak: Radyo Televizyon Primi (Rundfunkbeitrag) | Handbook Germany

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silistreli -- 22 Ağustos 2024; 13:45:27 >

• silistreli kullanıcısına yanıt
    Almanya bizi örnek almış olabilir,

trt e-bandrol
    TRT Bandrol - Açıklamalar
    https://www.trt.net.tr/bandrol/aciklamalar

Hangi ürünlerden sadece TRT bandrol vergisi alındığına bakabilirsiniz. Hatta elektrik faturanızdaki TRT payına da bakabilirsiniz.

• AirSupport kullanıcısına yanıt

Onu da kaldırmışlar. Sanırım halkımızın talebi vardı kaldırılması yönünde.

TRT payı olarak bilinen kesinti, elektrik faturalarında yer alıyordu. Yüzde 2 oranında kesildiği bilinen TRT payı ile birlikte enerji fonu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre artık kesilmeyecek. Peki, enerji fonu nedir, ne kadar?

TRT payı nedir, kalktı mı? TRT payı ve enerji fonu ne kadar, neden alınıyor? - (3/3) (milliyet.com.tr)

Yerine bence Almanyada ki gibi aylık faturalandırma ile konulmalı. Almanya'da aylık 18 euro burda 8 euro gibi olabilir.

• Parasız halini kaç kişi kullandı da paralısını kaç kişi kullanacak?

• Propaganda kanalı,vatandaşa hiçbir faydası yok.Büyük paralarla dandik dizilerle dolu.Üste birden vatandaştan para almak büyük reziillik...

• hayret konuda paralı troller yok :) merak etmiştim aslında bunu nasıl savunacaklar dıye :)

• 99 lira aylık herşey gibi bu da şaka

• Türk takımlarının tüm maçları şifresiz mi olacak? Yoksa TABİİ platformuna mı taşıyacaklar?

• Türk takımlarının maçları şifresiz (ücretsiz) olarak TRT 1, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve TRT Radyo 1’de yayınlanacak. Yabancı takımların tüm maçları ise tabii’den ücretli olarak futbolseverlerle buluşacak.

Tabii Premium pakete sahip olanlar içerikleri reklamsız olarak izleyecek. Tabii Premium üyelik alanlar, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa maçlarını izleyebilecek. Ayrıca 30’dan fazla orijinal yapım, lisanslı filmler ve belgeseller, çocuk içerikleri, TRT arşivi sunulacak.

• Emperatore E kullanıcısına yanıt

Türk takımlarının maçları şifresiz olup, diğer kulüplerin maçları ise Tabii Premium üyelerine özel olacak.

• Rızamız dışında her şeyden TRT vergisi al, parti propagandası yap, 99 tlye abonelik sat. Süper iş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yusufir kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.