Şimdi Ara

TRT'nin dijital platformu Tabii ücretli oldu: İşte Tabii Premium fiyatı ve içerikler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
9.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüntü leş gibi yaw. hele tabii 2 tam çamur gibiydi görüntüsü🤦

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt

Vergilerle ödüyoruz zaten ücreti, tartışılan mesele bu.

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Vergisini Ödediğiniz Hangi Hizmeti Ücretsiz Aldınız.

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt

Soruya soruyla karşılık vermek gibi olacak ama TRT katkı payı ödediğiniz her hizmeti aldınız mı?

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Haklısınız

• Vatandaşın verdiği vergi harici bir de tvlerine, radyolarına, websitelerine reklam alıyor şirketlerden.
    Ee bu premium sklemesi ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 20 Ağustos 2024; 23:16:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT Bandrol vergisi boşuna mı akk. Neyin gelirini elde etmeye çalışıyor bunlar? Yasak değil mi böyle yapmaları. Yapacağınız işin te maliyetine lanet olsun.

• Bütün platformlar birbirini takip ediyor hayır yanii tabii nin ömür boyu ücretsiz olacağını düşünmediniz herhalde. Bir kez olsun açıp bir şeyler izlemedim o ayrı. Zaten trt bandrol vergisi alınıyor dediğiniz gibi premium ücreti nedir.? Bütün maç yayınlarını tek çatı altında toplamak çok mu zor. Tüm yayıncılar anlaşıp bunu yapabilir zor değil.

• Herkes ücretli olmasını eleştirmiş ama exxen'e sxenn'e 500 tl ödemektense trtye 100 tl ödemek daha avantajlı.
    Trt payı avrupa maçları olmasa da tahsil edilen bir vergi sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 21 Ağustos 2024; 01:21:23 >
  • Sadece Avrupa maçları için fiyat pahalı. Ayrıca TRT devlet kurumu değil mi? TRT'nin kamu çıkarı gözetmesi gerekmiyor mu? Vergiler de alınıyor üstelik.

• yav siz iyi misiniz?

dünyanın en pahalı vergilerini ödüyoruz her alanda, saçma salak ürünlerde TRT vergisi ödüyoruz. Her ay gelen elektrik faturasında bile TRT payı ödüyoruz. Bu kodumun vergilerini benden aldıktan sonra bana neden parayla hizmet satıyor DEVLET KANALI ?

Exxen alsa 500₺ ödeyecektiniz iyi oldu diyorsunuz, kardeşim exxen benden vergi mi alıyor zorla? ödemem para kazanmaz olur biter. TRT benden hem vergi alıyor hem de yetmez 100₺ daha ver diyor. Kulağınızın arkasını bırakmayacaklar yakında farklı pozisyonlarda alacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyun vatandaşı soyun nasıl olsa size adalet yok bu ülkede

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az once appstore uzerinden satin aldim ve tam 114.99 tl kestiler. 99 tl yaziyorken neden 114.99 kesildi anlamadim ama iade talep edecegim. icinde de bir sey yok zaten dun ucretsiz olan ile ayni.

• Devletin kanalı yayınları nasıl ücretli verir ? Zaten vergi vermiyor muyuz ?

• En yüksek kalitede izleme dedikleri 1080p o kadar lansman yapmışlar ne digiturk nede trt veya bir başka platform biz maç severlere 4k yayın kalitesini adam gibi sunamadı sene olmuş 2024 digiturk 4k yayın yapıyorum diye 1080p yayını upscale edip veriyor birde utanmadan fiyat alıyor kutuyu takmak içinde 1000tl ücret istiyor. trt 4k diye bir kanal var dizi ve belgesel harici hiçbirşey yayınlanmıyor yayınlasanıza uefa maçlarını da adam gibi kaliteli izleyelim.

• Yorumlara bakınca şaşırıyorum. Millet para istiyor diye delirmiş.. Arkadaşlar, bir kamu kuruluşunun bu tür tricari rekabete girmesi yanlış bir kere onu bir konuşmak lazım, ihalenin alınması saçamalık. TRT nin misyonu Avrupa'nın en elit futbol organizasyonunu yayınlamak olabilir mi? İhaleyi alması normal ama para alması mı yanlış? şu aşamada bu ihaleyi aldıktan sonra bu parayı istemek zorunda yoksa külliyen zarar yazar, futbol izlemeyen vatandaşa yazık olmasın bari bir kısmını futbolu seven kesimden tırtıklasınlar.

• tabi tabi alırsın

• vay canınanaaaaa eski türkiyede bedava maç izlerdik show da şimdi her şey para oldu neyse nefes almaya para ödemiyoruz sadece bunada şükür

• 17k maaş alınıyor kaç 100 tl ödüyorsun sorun o ? 3-4 farklı platforma ayrı ayrı para öde dağ oluyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.