Şimdi Ara

TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
9
Favori
69.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu frekansta, TRT'nin SD çözünürlüklü Türkiye ışını yayınları var. Fakat şifreli.

Yasal biss key ; 10000010000000

TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM
  • uzil kullanıcısına yanıt
    Hocam şaka bir yana dün kayınpederimde yayın vardı 11794 de sinyal vardı yani eve geldim trt komple yok bu akşam işten çıkınca çatıya çıkıp 2 mm sağa çevirdim lnb yi yayın geldi ne güzel izlerken fransa belçika maçını 30. Dakikasa sinyal yok diye ekran karardı. Muhtemelen iyice kıstılar sinyali. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir rezillik halka böyle bir zulüm göremezsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Transporderi 30001

Lnb frekansı 9750

yapınca görünüt gelip gidiyor. Şifremi değişti acaba.

• Şu hale bak ya rezillik bende digitürk modul var normal trt yok digitürk trtsinden takip ediyorım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trt 1 izleyen adama çözüm yolu üretmek beyne hakarettir.

• Hocam bugün bende de HD frekans gitti. 2200 KM'den olsun o kadar. Türkiye içindekiler hiç sinyal alamıyor ya... TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM 

Ama SD frekanstan hala sinyal alıyorum. İki yukarıdaki mesajımda resim paylaştım.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Sd bende de sorunsuz.

Bunda sinyal yok çıkıyor.

Gelgit, mozaiklenme

hocam kızma ama bi tesisatı kontrol et istersen..senin çekiyo olman lazım bu frekansı

Valla bu akşama kadar iyi idi. Bugün daha da kıstılar anlaşılan...

Ama siz kendinize bakın. Ben kuş uçumu 2200 KM uzaktayım. TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM 

SD frekanstan izleyebiliyorum hala.

• Hocam LNB'yi hafifçe sağa ya da sola çevirin, sinyal gelmesi mümkün. 1 - 2 mm kadar.

Ben 2200 KM'den hep bu şekilde ince ayar yaparak izleyebildim.

SD yayından bizde izleyebiliyoruz sıkıntı yok...

işte bizde onu anlatıyorduk tam; olayın tesisatın ince ayar olayından artık çıktığını anlatıyorduk, taki seni bile artık etkilemiş ki düşün nasıl sinyal düşürmüşler..

Yanlış mantık kuruyorsun. 2200 KM uzaktayken, bende sinyal yeni kesildiyse, Türkiye teritoryasından yayını izlemek için yeterli sinyal var demektir.

bak yine başladık hocam..yeterli sinyal falan yok..bugünkü maçın ilk yarısına kadar bana yeterli sinyal vardı..artık bana da sinyal yok..hadi ince yaptık en kusursuzunu yaptık, yarın daha da kısarlarsa ne yapacağız..herkesin şartları eşit değil..kiminin önünce ağaç olur kiminde bulutlar olur..

Türkiye teritoryası için yeterli sinyal var, var, var...

Benimle mantık tartışması içine girmeyin. Türkiye için hala yeterli sinyal var.

Ekipmanlarınızı ve tesisatınızı elden geçirin.

Mesela; RG6-u6 / cu - cu serisi kablo kullanın. En az 1 desibel sinyal kazancı sağlarsınız. Uydu yayını, kalitesiz tesisatı sevmez.

Şoklanmış çanak kullanın. Böylece, yaz - kış çanağın bombesi aynı kalır.

Uzun paso F konnektör kullanın. Bağlantıları eriyen bantla yalıtın.

Kablo dönüşlerinde yarıçapı 10 cm'in altına düşürmeyin.

Özetle; tesisatınızı elden geçirin.

Çanağım 80 lik RG 6 u6 kablo ve ucunda markalı LNB var. Şuan 11794 TRT sinyali 0 yani kapattılar sinyali. TV ye %14 sinyal geliyordu kırılmasız şimdi oda yok..

Boşuna para harcattırma kimseye

Slm üstad,uydu kurulumunu tekrar yaptım am atrt de şifre kalkmadı,genel birşey mi,biz mi yapamadık yoksa anlamadım🤦smart TV de güncelleme seçeneği bile var halbuki

• suÇ kullanıcısına yanıt

boşuna uğraşma şifreli kanalda yayın yok..şifreli SD yayında sadece maç var (tabi SD izlemek istiyorsan)

Peki bunlar niye böyle birşey yapmış hocam

• EcheLoN_ kullanıcısına yanıt

Hangi kalitede ekipmana sahip olduğunu biliyor musun ?

+

Tesisatında ince ayar var mı ?

Uydu tesisatı kalitesiz parça kullanımını sevmez.

Yerinizde olsam, kabala( yekünden ) fikir üretmek yerine, 2200 KM'den sinyal alanlar varmış diye, düşünürdüm.

Yani TRT 'nin sinyal düşürmesi, tesisatınızın kalitesi hakkında fikir vermiş oldu. Tabi anlayabilene...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.