|
TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM (5. sayfa)
-
-
Electromaster Link uydu alıcı
Electromaster quad lnb
80 lik file ( mesh anten)
Diseqc Rose; Türksat + Astra 19.2 bağlı.
Slovak kaleci kırmızı; İngiliz kaleci yeşil-siyah formalı.
-
trtnin tüm kanallarında sorun yok trt1 lerde sorun var işin enteresanı internet yayını devam ediyor.
https://www.tabii.com/tr/watch/live/trt1?trackId=150002
-
Maç biiti; İng:2 / slvk: 1
Maç izlemediğimden haberim bile yok; denemek için baktım, kanal aktif.
Merkezi sistem varsa belki ondan, ya da sinyal kesen birşey olabilir. Gsm vericileri gibi.
Kablo uzunluğuda 55 mt; f ara konnektörle birleştirmeli.
Sinyal gücü ve kaliteside yüksek.
-
Ülkenin en büyük en bilmem ney yayın kuruluşu böyle bir kurumki Allah belasını versin tüm yayın sinyal seviyesi yüzde yüz şeklinde ayarlı ama 11794 maç seyrettim bugün akşam saatlerinde sinyal gitti komşularda kimsede sinyal yok 11794 şu an benim cihazda bu frekans yüzde 79 yükseldi saat ilerledikçe sinyalde yükselme var sadece burada TRT rezil değil Türksat uydu kurumununda Allah belasını versin -
not: bu sorunu sadece biz yaşamıyormuşuz.
-
Her evde enaz bir iptv olmalı aktif olarak kullanılmasada yanda durcak, durduk yere yazlıkta yayın gitti hoop netten açtım izliyorum.. -
Trt 1, spor ve belgesel kanalları yok.
Yazık.. -
Denemedigim şey kalmadı, dün aynı çanağa bağlı alt ve üst kattaki iki televizyondan üstteki dahili uydu alıcılı olan gösteriyordu fakat alttaki harici kutulu olan göstermiyordu. Bugün ikisi de göstermiyor
-
Dün çalışan yayın bugün yok. Sinyal güç - kalite sıfır.
(TV kendinden uydulu)
Bütün kanallar mevcut, frekansta sıkıntı olsa TRT nün diğer kanalları da çekmez.
TRT birşeyler çeviriyor. -
inat box u açtım tvden ordan izliyorum yayın sıkıntısız.(ulusal kısmından)
-
Arkadaşlar sorun tamamen TRT ve Uefa ile alakalı.
Dün 2 maçı sorunsuz izlerken bugün maalesef sinyal yok diyor. Ayar vs. Uğraşmaya değmez.
Geçmiş olsun. -
bizim binanın dandik merkezi sisteminde bile bir gün sorun yaşamadım (sinyal gücü 30, kalite 100)
tv lg 2014 model dahili uydulu.
babamlarda hiremco zapper hd var sorunsuz.
-
Avrupa kupası oynanıyor bitiyor biz halen trt sinyalı arıyoruz, allah sizin bin belanızı versin.
-
-
Sinyal kalitesini UEFA ayarlıyormuş.Dün izleyebiliyordum bugün izleyemedim sinyal kalitesi düşüklüğünden.Turkcell tv den izliyorum netten. -
Arkadaşlar sorun hem TRT nin frekansı kısması hem de tesisattaki küçük sorunlarla alakalı. Maçları sorunsuz izlerken yayın sinyali alamamaya başlamıştım uğraşmak istemediğim için IPTV üzerinden izlemeye devam ediyordum ancak yayının yaklaşık 45 saniye geç geldiğini fark edince uydu sorunları üzerine yoğunlaştım. Bireysel uydu çanak anteni kullanıyorum. Öncelikle LNB ye giren anten kablosunu çıkarıp kontrol ettim hiç bir sorun yoktu kablo temiz iç dış temas noktaları sorunsuzdu. Sonra sabit olması gereken LNB nin ileri geri bir miktar hareket edebildiğini fark ettim ve konumunu değiştirdim ve sinyal almaya başladım. Yorumum şu ki önce TRT nin yüksek frekans sinyali vermesinden ötürü tesisatımda oluşan küçük problemler gün yüzüne çıkmıyordu. Sinyal frekansı zayıflayınca tesisattaki küçük problemler tolere edilemez boyutlara ulaştı ve sinyali kesti. Siz de benzer kontrolleri yapabilirsiniz. İyi seyirler. Kalın sağlıcakla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmFo -- 30 Haziran 2024; 23:40:39 >
-
arkadaşlar cihazlarınızda sıkıntı olabilir. evde 3 tv, köydeki dandik tv, babamlarınki, kayınpeder 2 tvsi. hiçbirinde problem yok. kimine yeni frekansı ayarladım kimisinde tkgs güncelledim. evdeki samsung, lg kendinden uydulu tvlerde de balkondaki dandik uydu alıcısında da sorun yaşamadım
lnb cihazınızda yada alıcınızda sorun olabilir.
-
Elinize sağlık. Üç sayfadır arkadaşlara bunu anlattım. Ama onlar anlamak yerine, TRT'ye, Türksat'a verip veriştirdiler.
Yani sizin yaptığınız gibi antene ince ayar çekselerdi, izlemeye devam edebilirlerdi.
-
sen yandaş mısın?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X