Vallaha delirtti adam beni bugün ya.Kendi yurtdışından izliyor diye herkesi problemli yaptı. |
TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM (4. sayfa)
-
-
-
Dun izledigim maci bugun izleyemiyorum . Bu rezillik nedir harbiden. -
Ben dünde izliyordum bugünde izliyorum -
Hocam sacmalamayin lutfen, ben izleyemiyordum dun gece lmbyi optum de yattim sabah TESISATci geldi o da optu suan duzgun. Bence sikinti tum ulke genelinde jammer ucak ucurdular ve sikinti TESISATTA.
not; problem devam eden arkadaslar TESISATlarina sooooyle uzunca bi baksinlar. Olabilir yani, evet...
-
Ayrıyetten forumda söylenmek ve yakınmak yasak bilirkişi öyle dedi.Bu kadar kişi aslında sorun yaşamıyor herkes rol yapıyor.Bilirkişi uzaydan izliyor birkere..Konuyu özümseyin lnb nize sarılın sevin onu.
-
Onu boş verin hocam. Rusya'da sorun yok bizde olabileceğine inanmıyor herhalde. Twitter çalkalanıyor. Doğru frekans yayın yok diye. Ama Rusya'da varmış
-
girilebilir...
-
Sana sormadim ki izleyip izlemedigini
-
Hocam bu arkadaşı ben engelledim bugün.Psikiyatri değilim ama NKB (Narsist kişik bozukluğu)olduğuna bahse girerim.Forumun başka bir konusunda da mesajlarını ve iddalarını görmüştüm.Benden tavsiye uğraşmayın bırakın doğrularıyla kendi halinde takılsın.İnsanları gereksiz yönlendirmesin sadece..(çanak ayarı lnb ayarı vs)
-
He he... Şaşıracaksın ama ben de hala sinyal var.
Artık saldım sizleri... Ne haliniz varsa görün.
-
Peki -
Var görünüyor ama açmıyor nedense -
Şaşırmıyorum. Çünkü ülke genelinde bir sinyal düşürme işlemi mevcut olduğun resmi olarak açıkladılar. Şimdi bunu yakınma olarak görmenize tepki gösteriyor herkes.
LNB yok tesisata yıkamanız filan.
O kadar kişi aynı anda tesisat arızası yaşıyor olamaz diye düşündünüz mü?.
Herkesin tepkisi ve şikayeti aynı. Frekans aynı herşey aynı yayın yok. Şuan İnternet üzerinden izliyorum.
Bakın resim attım reklam geliyor maç gelmiyor. O kadar net ki reklamın geldiği bölüm.
Bu TRT nin yarattığı bir sorun. Belli ki cihazınız %si düşük olsa bile yayını açıyor sizde.
Benim cihazım tahminen 50 altına geldiğinde sinyal yoka düşüyor herhalde. Bu konuda teknik bilgim yok. Ancak bütün kanallar %90 üzerinde. TRT de sinyal yok.
Araştırmalarım sonucunda izleyenlerin genelde ya çanağı gerçekten büyük ve kaliteli bir LNB ile %45 bile alsalar cihazı da açıyor diye izliyorlar.
Çünkü başka bir açıklaması yok bunun. TRT kendisi zaten söylüyor sinyal seviyesini düşürdük diye. Yani kimsenin tesisatında sorun yok. Frekans doğru ise yapacak bir şeyi yok. Maalesef ülkemizde ki vergi babası TRT yayının içine etti. Bu kadar basit.
-
Evet gördüm bir cihaz incelemesi konusunda. Ama yapacak bir şey yok. Bazı insanlar kendi doğrularını dayatmayi çok seviyorlar maalesef. Onlar için tek doğru var başkasının olma ihtimalini düşünmüyorlar.
-
Biss girince kanal açıldı fakat bu görüntü var. Maç başlayınca yayın gelecek mi?
-
O frekansta izlersiniz maç bitince açılır ama diğer maç.olduğu içşn açılmaz muhtemelen -
trt1 hd yayın hiç yok trt1 sd de "kanal kodlandı kanal şifreli içerik karıştırıldı" yazıyor.
-
İyi de ben kendi tespitlerimi yazıyorum.
Diyorum ki, 2200 KM uzaktayken sinyal alıyorsam, tesisatınızı elden geçirmekte yarar var diye yazmamı normal karşılamanız gerekiyor.
Kaldı ki, sinyal düşürülmesine rağmen Türkiye'den de izleyenler var.
Neyse... Biz yine de çözüme odaklanalım. Çözüm, foruma gelip, yakınmak ve söylenmekse, buyurun yakının...
Yani yakınmanın kimseye faydası yok.
Peki başka ne yapılabilir. Antene ince ayar çekilebilir mesela... Antenin üzerindeki lnb'yi hafifçe sağa ya da sola döndürdüğünüzde sinyal alabilirsiniz.
Bugün özelden çok sayıda üyeye yardımcı oldum. Bir kaç arkadaş, lnb'yi hafifçe oynatıp sinyal almayı başardı.
Yani çözüme odaklanın derken, söylemek istediğim buydu...
Peki siz ne yapıyorsunuz. Burada ona buna gönderme yaparak, polemik içinde kalmaya devam ediyorsunuz.
Tartışma yapmak, polemik içinde kalmak, sizin sinyal sorununuzu çözecekse, buyurun önünüze gelen ile tartışın.
Özetle; burada tribünlere oynamaya gerek yok bence... Maçı uydudan izleyemeyince, ip bağlantılı izliyorsunuzdur muhtemelen. IP bağlantılı izleyince, maç yayınlarına ulaşmış oluyorsunuz. Maç yayınlarına ulaşınca, uydudan izleyemiyorum polemiğine devam etme eğilimi içine giriyorsunuz. Oysa uydu sizin için tek seçenek olsaydı, tartışmak yerine, tavsiyeleri uygulamaya çalışarak, uydu sinyalini yükseltme çabası içine girecektiniz.
-
Bende yayın var; 11794 frekansında.
Hakem slovak oyuncuya sarı kartu gösterdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 30 Haziran 2024; 21:24:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X