Şimdi Ara

Trump'ın yeni sosyal ağı App Store'un en popüler uygulaması oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trump'ın yeni sosyal ağı App Store'un en popüler uygulaması oldu

Truth Social uygulaması ABD'de heyecan yarattı. Gelen haberlere göre, eski ABD Başkanı Donald Trump tarafından oluşturulan Truth Social, ABD App Store'da en çok indirilen ücretsiz uygulama oldu.

Ayrıca Bkz.Apple, iPhone modelleri için ekran altı parmak izi tarayıcı geliştirmeyi durdurdu

Uygulama 20 Şubat akşamı başlatılmıştı. Truth Social adlı sosyal ağ uygulaması, ön kayıt yapan kullanıcıların sahip olduğu Apple cihazlarına otomatik olarak indirildi. Kurulum talebi o kadar yüksekti ki bazı kullanıcılar indirmede sorun yaşadılar ve şöyle bir bildirimle karşılaştılar: "Yoğun talep nedeniyle sizi bekleme listemize aldık."

Trump'ın yeni sosyal ağı App Store'un en popüler uygulaması oldu

Trump, sosyal ağlardan engellenmişti

Sosyal ağın yaratıcıları, uygulamanın Mart ayı sonuna kadar Amerika Birleşik Devletleri genelinde tam olarak faaliyete geçeceğini belirtiyorlar. Daha sonra Truth Social, diğer ülkelerdeki kullanıcılara da sunulacak.

Donald Trump'ın, 6 Ocak 2021'de destekçilerine şiddet çağrısı yapmakla suçlandığını ve ardından Twitter, Facebook ve YouTube'dan engellendiğini hatırlatalım. Eski ABD Başkanı buna cevaben kendi sosyal ağını yayınlayacağını duyurmuştu.

Kaynak:https://www.cnet.com/news/trumps-truth-social-debuts-in-apples-app-store/

• umarım trde de yayılır bıktık globalizm dayatmasından

• ben mi bulamıyorum bir tek app store da? Madem uygulama var link koyar insan habere.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    tutar tutmaz onu bilmem ama hepsi aynı kafanın ürünü...

• aliceqper A kullanıcısına yanıt

nasıl aynı omg

bir taraf ulusalcı trump diğer taraf yahudi globalist medya

• baskaningundemi kullanıcısına yanıt
    Abd mağazasında vardır.

• gazı alsın sonrası önemli olan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baskaningundemi kullanıcısına yanıt
    app.sensortower.com
    Top Grossing Apps | US | Top App Store Rankings for iOS
    https://app.sensortower.com/ios/rankings/top/iphone/us/all-categories?date=2022-02-22

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şaka maka Amerika’nın nerdeyse yarısı destekliyor adamı. O kadar da olsun yani. Dünyanın geri kalanı da sırf merakından indirecek. Bu adam sadece buradan konuşacak çünkü.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hepsi Amerikanın, bizim için değişen bişi yok.

• aliceqper A kullanıcısına yanıt
    Degil kardesim acikladik hala anlamiyorsun bu kafayla hayatta basarilar diliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75-80 yaşında eski morukların siyaset yapması nekadar üzücü kendilerini 18-20 yaşındaki dönemleri yaşatmak istiyorlar. Bizim başımızdada var. Bunlar ölmeyi unutmuşlar...Gidinde bir ölün gençlerin önü açılsın bir.
    trump seçilemeyeceksin...işin gücün göçmenlere zorluk çıkarmak ..Nırakın insanlar istediği yerde yaşasın.Ben mesela hristıyan olmak istiyorum.
    Kime ne lan .......

• Cumhuriyetçiler için artık hayırlı mı olsun ne diyim. Cumhuriyetçi derken amerikanın ismailağasının sosyal platformu demek doğru olabilir.

• Karı kız var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Play ABD mağazasını kullanıyorum orada böyle bir uygulama yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.