Şimdi Ara

Trust Gxt 256 usb mikrofon param olsaydı alıp yayında kullanmak isterdim 645tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
1.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fırsat: Trust 23510 Gxt 256 Exxo Usb Oyun Mikrofonu, Pc Ve Ps4 Için (Ayaklı, Kulaklık Bağlantısı Kondersatör, Rgb Led, Akış, Podcast), Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07Z47F31W/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlT1_l2-3Fb9VN6E3C?_encoding=UTF8&psc=1

çok güzel mikrofon çok beğendim yayında kullanabilmek için güzel bir mikrofon arıyordum denk geldim ama bütçemi çok aşıyor alana hayırlı olsun bu arada boya by-m1 ile twitchde yayın yapılır mı ?

• Ben 150/30 kodla aldım valla 615'e.Fiyat inanılmaz iyi bir daha bulunmaz böyle.Hala nasıl stok bitmedi hayret ediyorum.

Ben eski logitech webcam'in mikrofonunu kullanıyordum discord için.Hatta sırf bu webcamin mikrofonundan dolayı mavi ekran yiyordum.Rahatladım şimdi.

Üründe yeni çıkmış piyasaya eski model de değil.Çok az incelemesi var youtubeda.Türk incelemede yok.Rus ve Almanlardan baktım almadan önce.Alınca incelemesini ben yaparım koyarım :D

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    cidden güzel bir mikrofon keske ben de alabilsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: codezeta

cidden güzel bir mikrofon keske ben de alabilsem

Çok zorlanmazsan al dicem ama sen bilirsin tabi.

ne kadar iyi fiyat olduğuna burdan bak amazon ingilterede 120 Sterlin https://www.amazon.co.uk/Trust-Gaming-Streaming-Microphone-Laptop/dp/B07Z47F31W

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    wow
  • "Dijital USB bağlantısı, her bilgisayar veya dizüstü bilgisayar ile hemen çalışır. Arka plan gürültüsü olmadan yüksek hassasiyette çekim ve net ses için böbrek karakteristiği. "

Bu mikrofonda böbrek mi var ?

• mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    Diyabet hastaları için özel üretmişler. Usb den damara bağlayınca kanı süzüyor. ;)
    Filtreleme yapıyor demek istemişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burbarian B kullanıcısına yanıt

Trust Gxt 256 usb mikrofon param olsaydı alıp yayında kullanmak isterdim 645tl Trust Gxt 256 usb mikrofon param olsaydı alıp yayında kullanmak isterdim 645tl 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Diyabet hastaları için özel üretmişler. Usb den damara bağlayınca kanı süzüyor. ;)
    Filtreleme yapıyor demek istemişler.

Teknolojiye bak, gavur yapiyor iste!

• Trust 23465 GXT 258 Fyru Kablolu Mikrofon

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Z3XF7P5/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Konudaki yerine, bu modeli alıp, aradaki farkı vermeyi değer mi?

4 farklı ses modu var bunda.

Sanırım konudakinde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

Trust 23465 GXT 258 Fyru Kablolu Mikrofon

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Z3XF7P5/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Sanırım konudakinde yok.

4 Farklı ses modu farklı senaryolar için,eğer öyle bir ihtiyacınız oluyorsa tabiki o modeli seçin

• Ucuz yollu güzel mikrofon bakanlar boya M1 baksın.

• Kanal fikrim olsa bende kanal açıp alırdım

• Pi kullanıcısına yanıt

Hocam ucuz yollu dediğin mikrofon ile biz tv ye iş çektik vaktinde sette Sennheiser bozulduğunda yedek olarak çantadaki m1 e geçtik, fiyatına göre mükemmel yaka mikrofonudur. Vakti haliyle 60 liradan 6 tane almışım hala yedek durur kenarda...

• Gençler USB üzerinden beslenen condenser mikrofondan verim alamazsınız. Trust ucuz ve kalitesi vasatı aşmayanlar ürünler çıkaran fason bir marka. 600-700 TL asla verilmez. Condenser mikrofonlardan yararlanmak için 48v preamp lı ses kartı veya mikser kullanmanız gerekir. Ayrıca yayıncılık için bu tip mikrofonları yerine conic mikrofonlar öneririm. Klavye, oda , sokak gibi seslerin hiçbiri yayına karışmaz. Condenser mikrofonların en iyi olduğu yer, akustik enstrüman ile vokal kayıt alırken olur. Gitar çalıp söylemeyecekseniz Condenser almanıza gerek yok.

Her halükarda ses isini ciddiye alıyorsanız ve bütçeniz kısıtlı ise behringerin çok ucuza preamp Li ses kartları var. Onları tercih edebilirsiniz.

• nerazzuri kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek yutup işleri için kullanıyorum ben de. Gayet iyi dediğiniz gibi. Teknik verilerden anlamam ama fiyat olarak tavsiye ettim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Gençler USB üzerinden beslenen condenser mikrofondan verim alamazsınız. Trust ucuz ve kalitesi vasatı aşmayanlar ürünler çıkaran fason bir marka. 600-700 TL asla verilmez. Condenser mikrofonlardan yararlanmak için 48v preamp lı ses kartı veya mikser kullanmanız gerekir. Ayrıca yayıncılık için bu tip mikrofonları yerine conic mikrofonlar öneririm. Klavye, oda , sokak gibi seslerin hiçbiri yayına karışmaz. Condenser mikrofonların en iyi olduğu yer, akustik enstrüman ile vokal kayıt alırken olur. Gitar çalıp söylemeyecekseniz Condenser almanıza gerek yok.

Her halükarda ses isini ciddiye alıyorsanız ve bütçeniz kısıtlı ise behringerin çok ucuza preamp Li ses kartları var. Onları tercih edebilirsiniz.

Şunlara göre alternatif olabilir mi acaba? Yayıncıların kullandığı mikrofonlar bunlar. Özellikle Quadcast'i çok görüyorum.

Biri Trust mikrofon ile ASMR yapmış :D

Burada eleman Quadcast ile eşdeğer olduğunu söylemiş. Şu an fiyat açısından büyük fark var. Biri 1400 1500 TL seviyesinde diğeri şu an 804 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 21 Aralık 2020; 21:7:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

Trust 23465 GXT 258 Fyru Kablolu Mikrofon

Sanırım konudakinde yok.

Evet yok. Bu yüzden almışken biraz daha fazla verip almak bana mantıklı geliyor. 4 mod olayı baya iyi. Sadece ön dışında Sağ sol, ön arka ve tüm çevreden alma özelliği.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt

Merhaba, bence olabilir. Çünkü indirime giren ürüne yeniden baktım ve ürün Condenser değil Cardioid. Yani önerdiğim türde bir ürün. Bu tarz ürünler tek kişinin sesini almada çok iyidir ve belli açıdan sesleri alır. Sokakta bomba patlasa yayına karışmaz. Ayrıca ses türünüze göre kayıtlarınızda sesiniz daha çekici gelebilir. Ben şahsen bu tur mikrofonları çok daha sıcak buluyorum. Radyo yayını hissi veriyor. Arka plan tamamen izole oluyor çünkü. Odada herhangi yalıtım işine girmenize gerek yok.

• Zamanında bunu aldım çok memnunum. Parasına göre sesi çok iyi

https://tr.aliexpress.com/item/32783207436.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.