Şimdi Ara

Trust Gxt 570 PC/PS3 Direksiyon 119 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci el driving force GT bakarken denk geldim. Direksiyon simidi biraz küçük gibi. Kullanan varsa yorum alabiliriz. Kargo da ücretsiz sanırım.
    http://www.gameekstra.com/Trust-Gxt-570-Pc-ve-Ps3-Titresim-Geri-Bildirimli-Yaris-Direksiyonu,PR-6300.html

Diğer fiyatlar
    http://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-trust-gxt570-21684-fiyati,47939141.html

• Bence logitech bakmaya devm et :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 derece dönüş açısı ile anca f1 oynarsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2002 mi ne. O zamanlar ps1 için direksiyon seti ateşiyle yanıyorum. Gittim o zamanın parasıyla 35tlye(sanırım) direksiyon seti aldım. Hatta pedal takımının şekli bile linkteki direksiyonla nerdeyse aynıydı(düşünün kalıbının kaç yıldır kullanıldığını). Ben hayatımda bu kadar kötü bir tecrübe hatırlamıyorum. Direksiyonun içine helezonik metal koymuşlar, saçma bir force feedback tepkisi veren garip bir aletti. Kullandığım 2-3dk boyunca 1 kere bile arabayı yolda düz sürmeyi başaramamıştım.
    Yıllar sonra g25 alınca direksiyonun nasıl bir keyif olduğunu anladım. Beklediğimden ve tecrübe ettiğimden çok çok öte bir şeydi.
    Demem odur ki ben o hatayı yaptım, siz yapmayın. Böyle saçma sapan oyuncaklara para vermeyin. Adam akıllı bir direksiyon setini 120tl ucuza alma şansını kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazarRS -- 1 Temmuz 2017; 3:20:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CallofTruth

100 derece dönüş açısı ile anca f1 oynarsınız

Kaç derece olmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Orijinalden alıntı: CallofTruth

100 derece dönüş açısı ile anca f1 oynarsınız

Kaç derece olmalı?

900 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 1 Temmuz 2017; 19:31:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX570 diye geldim, ne alaka dedim, umduğumu da bulamadan gidiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikinci el momo bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.