Şimdi Ara

ts bolumlerını bılenler acıl yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ts 1 sıralamam 8 bın ts 2 9 bın sızce bu sıralamaya gelıcek en ıyı bolum ve unıversıte hangısı

• Tarih coğrafya edebiyat öğretmenlikleri yaz başka iyi yer yok
  • halkla ılışkıler ve tanıtımla ılgılı bır bılgınız var mı
  • İletişim Fakültesi yaz gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strawberryfields S kullanıcısına yanıt
    sence ıyı bolum mu yanı ış ımkanı geleceği var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemylcn45

sence ıyı bolum mu yanı ış ımkanı geleceği var mı

İletişim Fakültesi kendini geliştirmeye bakar. Kendini geliştirirsen her meslekte olduğu gibi bu mesleklerde de şansını arttırır. Yabancı dil bilmek işine yarar. Ama bu mesleklere ilgin yoksa yazmamak en mantıklısı. Film izlemeyen birinin sanatsal filmleri sevmeyen birinin rts okuması zordur mesela, sıkılır. İlgin varsa yaz bence, çoğu kişi öğretmenlik yazıyor ama onun bile atamaları malum hiç bir şey garanti değil.

• quote:

halkla ılışkıler ve tanıtımla ılgılı bır bılgınız var mı

İşsizlik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    ıtem fıyat yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: newwmurat

quote:

halkla ılışkıler ve tanıtımla ılgılı bır bılgınız var mı

İşsizlik.

Ulan sanki hep sözeller işsiz ha.
    Mühendislik okuyanın sanki herkes ayağında dolanıyor, babam bile 20 senelik mühendislik hayatına asgari ücretle başlamış.
    Yardım edin diyor çamur atın demiyor.

İlgiliysen güzel bir iletişim iyidir hocam ben iletişim seçeceğim

• strawberryfields S kullanıcısına yanıt
    açıkcası cokda bılgı sahıbı olduğum bı bolum değil iletişim ne iş yapar nerelerde çalışır bılmıyorum saun oncelığım acıkcası ış ımkanı dıl konusunda bır sıkıntım olucağını sanmıyorum unıversıte bıtmeden ıkı dıl bıtırme gıbı bı hedefım var
  • deneme_programı kullanıcısına yanıt
    sen hangı unıversıtede ıstıyorsun ıletişimi yanı onemlımı iletişim için mezun olduğun unıversıte ?
  • quote:

sen hangı unıversıtede ıstıyorsun ıletişimi yanı onemlımı iletişim için mezun olduğun unıversıte ?

İletişim acısından akdenızı daha uygun gordum.
    Eksileyin anasını satayım sanki yalan yanlış konuşuyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme_programı kullanıcısına yanıt
    teşekkur ederımherkes iş imkanı konusunda cok olumsuz konuşuyor ama duşunucem dershane hocamada sorucam çok teşekkurler
  • Halkla ilişkiler önü açık bölümlerden yabancı dilini geliştir. İş bulursun herkes bulamazsın filan diyor siz istiyonuz ki direk mesela halkla ilişkiler mezunu olunca hemen halkla iliişkilerle ilgili bir işte çalışmaya başlıyorum. Mesela bu bölümden mezun olup cococola da pepsi de efes te, fritolayda ya da diğer markaların şirketlerinde temsilci olarak filan çalışabilirsin. Korkmayın yazın gitsin ben 30 k yım ve yazıcam. :D
  • vascancelos kullanıcısına yanıt
    yabancı dıl sorunum olmaz unıversıtede ozellıkle dıl kurslarına gıtmeyı planlıyorum ama halkla ılışkılerve tanıtım maltepe de gelıyo ıngılızce sence mezun olduktan sonra cıdden yukselme sansım var yada sence ege reklamcılık mı yoksa maltepe halkla ılışkıler mı
  • quote:

yabancı dıl sorunum olmaz unıversıtede ozellıkle dıl kurslarına gıtmeyı planlıyorum ama halkla ılışkılerve tanıtım maltepe de gelıyo ıngılızce sence mezun olduktan sonra cıdden yukselme sansım var yada sence ege reklamcılık mı yoksa maltepe halkla ılışkıler mı

Ege ben olsaydm yani. Yukselme sansn vr tabi kendine guven

ama reklamcılıkdada sektor burda olduğu ıcın ıstanbul dıına cıkmayın dıyolar ustelık ıngılızcede değil ege
  • quote:

ama reklamcılıkdada sektor burda olduğu ıcın ıstanbul dıına cıkmayın dıyolar ustelık ıngılızcede değil ege

Izmirde buyuk bir sehir is olanaklar i elbet vardir. Hem her unide ingilizce egitm verilir

teşkkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.