Şimdi Ara

TS formatlı dosya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda ve internet üzerinden bir çok yerde aradım fakat önerilerin hiç biri, hiç bir işe yaramadı, bu yüzden konuyu ekledim.

Bir tez çalışması için TV reklamlarını kayıt altına aldım. Next HC 12 uydu alıcısını kullanarak kayıt yaptım. Elimde ortalama 100 gb. yakın kayıt var.
    Dosyalar TS uzantılı Mpeg-2 diye de yazıyor. Forumda ve net üzerinde verilen: VLC, Gom Player, Total Video Converter, Videredo, Format Factory, Media Player, TS converter... vs. daha bir çok program denedim ve bu dosyları pc de izleyemedim. ekran kartım ve pc im iyi.

Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler.

• İçerik şifreli mi yoksa Fta kanallardan mı kaydettin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

İçerik şifreli mi yoksa Fta kanallardan mı kaydettin?
    ts dediğiniz genel de hd cihazların kayıt ettiği uzantılardır. İmtoo videoconvert programının fullunu kur ve dönüştür ve seyretkmplayer daumpotplyer gibi mediaplayer playerleri kur ve seyret....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peer16401 -- 13 Ocak 2013; 4:52:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

ts dediğiniz genel de hd cihazların kayıt ettiği uzantılardır. İmtoo videoconvert programının fullunu kur ve dönüştür ve seyretkmplayer daumpotplyer gibi mediaplayer playerleri kur ve seyret....

Alıntıları Göster
    k-lite codec pack yükle pc ye açamağıdın video format kalmaz eger ts videoları düzenlemek istiyorsan kesmek birleştirmek gibi MPEG Video Wizard DVD 5.0 programını kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal84

k-lite codec pack yükle pc ye açamağıdın video format kalmaz eger ts videoları düzenlemek istiyorsan kesmek birleştirmek gibi MPEG Video Wizard DVD 5.0 programını kullan

Alıntıları Göster
    arkadaşlar codec paketlerini kurdum. next hc 12 hd den. kayıt yaptım. ne denediysem olmuyor. oynatmayı denediğimde ilerleme oluyor ama ne ses var ne görüntü
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceansblue

arkadaşlar codec paketlerini kurdum. next hc 12 hd den. kayıt yaptım. ne denediysem olmuyor. oynatmayı denediğimde ilerleme oluyor ama ne ses var ne görüntü

Alıntıları Göster
    içerikte şifre yok diye biliyorum, normal izlediğimiz kanallar yani.
  • quote:

dostum basit yöntem söyleyeceğim sana şimdi başka bir pc de videoları oynatmaya çalış ondada oynatmazsa sorunun videolardan kaynaklanma yüzdesi artar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvd dosyalarını birleştirme
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

dostum basit yöntem söyleyeceğim sana şimdi başka bir pc de videoları oynatmaya çalış ondada oynatmazsa sorunun videolardan kaynaklanma yüzdesi artar....

Alıntıları Göster
    MediaInfo adlı programı yükleyip buraya yazanları atabilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hemen deniyorum.

• quote:

hemen deniyorum.

Alıntıları Göster
    kalıp ve genel bilgi: MPEG-TS: 4.00 GİB, 1s 42 dk

1 görüntü akışı: MPEG Video
    1 seslendirme: MPEG AUDİO
    1 yazı akışı: Teletext

Ağ adı: KAYSERİ

Orijinal ağ adı : Astra Satellite network 19,2" E

bilgiler bunlar. Teledünya üzerinden kayıt yaptım, bunu da belirteyim
  • quote:

siz zaten baştan belirtmediniz şimdi teledünya şifreli yayın yapar basit kanal dedğiniz zaten şifreli yayın vermektedir kayıtlarınızda şifreli olacaktır müşteri hizmetlerini arayın ve ikna edin şifresiz kayıt özellikli yazılım attırmanız doğru olacak....Cihazınızda şifreleme modunda kayıt yapıyor saygılar......
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

siz zaten baştan belirtmediniz şimdi teledünya şifreli yayın yapar basit kanal dedğiniz zaten şifreli yayın vermektedir kayıtlarınızda şifreli olacaktır müşteri hizmetlerini arayın ve ikna edin şifresiz kayıt özellikli yazılım attırmanız doğru olacak....Cihazınızda şifreleme modunda kayıt yapıyor saygılar......

Alıntıları Göster
    VLC de açmıyorsa sorunu kaynakta aramak lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: malcolm58

VLC de açmıyorsa sorunu kaynakta aramak lazım :)

Alıntıları Göster
    peki şifreyi çözebilecek bir program var mıdır?
  • quote:

peki şifreyi çözebilecek bir program var mıdır?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu şifreleri çözmenin bir yolu yok mudur?
  • quote:

arkadaşlar bu şifreleri çözmenin bir yolu yok mudur?

Alıntıları Göster
    kayıtlardan bi tanesini orijinal haliyle upload etme imkanın var mı? en azından bi bakmış oluruz.

çok düşük bir ihtimal ama
    Offline Descrambler ya da DCW brute force tarzı programlarla belki eğer ki şifreleme sistemi sabit ve key basitse çözülebilir.
  • quote:

kayıtlardan bi tanesini orijinal haliyle upload etme imkanın var mı? en azından bi bakmış oluruz.

Offline Descrambler ya da DCW brute force tarzı programlarla belki eğer ki şifreleme sistemi sabit ve key basitse çözülebilir.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim ilgin için. artık TV üzerinden izleyip yapacağım başka çare kalmadı.
  • quote:

şidmi bende bunu diyecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

şidmi bende bunu diyecektim

Alıntıları Göster
    vestel tv kaydettiği filmleri izleyemiyorum. dosya uzantısı mpeg-ts diyor ne kadar kodek vasa indirdim tık yok

• quote:

Orijinalden alıntı: yaşar58

vestel tv kaydettiği filmleri izleyemiyorum. dosya uzantısı mpeg-ts diyor ne kadar kodek vasa indirdim tık yok

VLC ile açmayı denediniz mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaşar58

VLC ile açmayı denediniz mi?

Alıntıları Göster
    denedim ama işe yaramıyor, dosya çözülemiyor hatası alıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.