Şimdi Ara

Ts2 de ilk 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda daha önceden giren arkadaşlar var hiç mat fen yapmadan ts2 den ilk 100 e girmek mümkün mü ?

• kardeşim geçen sene ts 2 de 99. olmuş biri olarak ygs fen 35 mattan 40 yapmıştım . lys netlerim 52 4 edeb 20 4 cog 1 36 8 tarih 14 2 cog 2 25 7 felsefe netleriyleydi . hani tarih felsefe tama yakın yapılırsa bir ihtimal girebilirsin
  • sen harbi neymişsin beeee helal olsun
  • SenNeymişsinBe S kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim ama malesef mat1 yapamıyorum ne kadar zaman ayırsamda olmuyor bıraktım artık fene bakıcam bu gece heralde 3-4 net yaparım. Tarihime güveniyorum umarım yapabilirim.
  • Up yardım.
  • dostum bende ilk 100 için giriyorum bölüm dolayısıyla hiç çalışmadım ygs ye 410-420 üstü almak için giricem ygs ye sonrasını lysde halletmeyi düşünüyorum tarih edebiyatım iyidir vakit olursa yaparım gibi geliyor senin ygs de türkçe sosyal kaç netti?
  • Tam hatirlamiyorum ama 34civari turkce 32 civari sos netim vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ts2 99. olduğun sınav için SS atabilir misin?

• Alanında ki herşeyi fulle yakın yaparsan neden olmasın
  • Bonafide B kullanıcısına yanıt
    Lys bitirdiğim için en çok güvendiğim edebiyat tarih felsefe grubu coğrafyaya ağırlık verdim teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Up başka görüşlerde istiyorum
  • Girilmez desek çalışmayı bırakacak mısın? Rakibiz de ondan diyorum

Ben de bu sene TS-2'den ilk 100 için çabalıyorum LYS temelim yok senin kadar artık olduğu kadarıyla çalışacağım ama sözel kısmın her zaman iyiydi umarım hallederim.

Sana gelirsek Edebiyat:3 yanlış coğrafya 1-2 : 2 yanlış Tarih: 3 Yanlış Felsefe:3 Yanlış yaparsan 95-100 arasından bursu alırsın geçen seneye göre başarılar

• MrPalpitations kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ne bırakması :D teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Beyler geçen sene ts1 yada ts2 den ilk 100 girmiş bi sınav sonucu SS si atabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.