Şimdi Ara

TSI bluemotion varken dizel alınır mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
15.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamda 1.4 tsi scirocco var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mckhan kullanıcısına yanıt
    Soğutma sıvısı seviyesine bak çay demle. Yalanını seveyim senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 15 Eylül 2019; 12:51:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Ve %40 eğimli rampada 20 30 km gidiyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bu saatten sonra binek kullanıcısı dizel almaz, Alamaz. Özellikle Euro 6D temp emisyon standardından sonra maliyetler ciddi ciddi artıyor. O yüzden el mahkum benzinli araçlara. Clio 4 dizel üretimi durdu artık. Clio 5'te dizel olacak ama fiyatlar ona göre. Egea da da fiyatlar dizel'de artacak otomatik olarak. Bundan sonraki dönemde fabrikasyon LPG'li araçlar çok daha sık görmeye başlayacağız. 2020'de özellikle bu daha belli olacak. Megane, Clio Egea fabrikasyon LPG li modellerle satılmaya başlanacak. Opel, VW'de süpriz yapabilir. Opel bir dönem getirmişti sınırlı sayıda.

Bu kadar çok filtrazyondan sonrasında çıkabilecek arızalar, parça değişimleri de kullanıcıların canını çok sıkabilir. Enjektör, Turbo işlerine hiç girmiyorum.

O yüzden yok benzinli mi yok dizel mi çok kendinizi yorupta polemiklere girmeyin. Sektörün akışı benzin, hibrit ve elektriğe doğru.

Selamlar.

• tsi kullanıyorum ama çok yakıyor diyen net tdi kullanıyordur

Edit: ya da kullanmayı bilmiyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-28350607C -- 15 Eylül 2019; 12:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duktil

Bende tsi araç var geçen depoyu 350 tl ye doldurdum menzil 480 km yazdı. senin sorduğun sorunun cevabı olmuştur umarım
    ya araban bozuk ya da sürmesini bilmiyorsun. ben altımdaki 4.4 benzin motorlu arabaya 350 tl attığımda menzil 500 km'nin üstüne çıkıyor. fındık motorlu arabalarınızın o kadar yakması imkansız n.ş.a.
  • Cevap çok net. Alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

ya araban bozuk ya da sürmesini bilmiyorsun. ben altımdaki 4.4 benzin motorlu arabaya 350 tl attığımda menzil 500 km'nin üstüne çıkıyor. fındık motorlu arabalarınızın o kadar yakması imkansız n.ş.a.

Alıntıları Göster
    Sen 4.4 benzin motoruyla 10 litre / 100 km ortalama mı yakalıyorsun?

• Bu TSİ ler bırakın tüketimi yakıt üretiyor galiba? Işıklarda ve iş çıkışı arkandaki aracı Kanser edici sürüş tarzıyla 4.4 normal.

• Tdi Alamayan fakirlerin kendi aralarında eğlenmek için uydurduğu şeyler bunlar. Görmezden gelin gitsin.

Fakir olmayan adam Alır 1.6 200hp turbosunu. Zevk alarak, yakıtı düşünmeyerek gezer. Burdakilerin ise ruhu fakir.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Bende de 1.4 TSI 150 hp dsg scirocco var şehir içi sakin kullanım da şuanda 100km / 7.3 lt.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    144.000 de 1.4 TSI 125hp Jetta kullanıyorum. 3 yıldır bende. Ne yağ yaktı ne de arıza çıkardı. arabayı kullanmayı bilmezsen yağ da yakar, Dizel ise kömürlü tren gibi kara duman da atar.
  • Arkadas ne tsi tdi kavgasıymıs. Aynı araba aynı kasa hem dizel hem benzinlisini cok uzun kmler kullandım(tdi vs tsi-1.4 jetta)

Tdi basmazsan (max120j)uzun yolda 5 yakıyorsa , tsi 5.5 yakıyor.
    Tdi basarsan uzun yolda max7 , tsi 9-10 allah ne verdiyse yakıyor
    Tsi sakin sehirer 6 yakıyorsa, tdi 4.5-5 yakıyor
    Tsi yogun sehırde 10-11 e kadar cıkabilirlen, tdi 8ın ustunu zor gorur.

Sonuc olarak cok trafik yoksa, sehır duz sakinse tsi alırım. Herhun kopru gecıyorsam, sehır dısında 150-160 gıdıyorsam tdi alır gecerım

• Bende 5yil 1.6tdi 105hp kullanip yaklasik 8aydir 1.4tsi 150hp araca gecmis birisi olarak soyleyebilirimki fazla yakiyor ozellikle sehir ici zor trafikte 9lt leri buluyor motor act ve startstop oldugu halde ve ben agresif kullanan biriside degilim.
    Ama konfor sessizlik performans icinde aradaki o 1 2 lt farka deger (:

• quote:

Orijinalden alıntı: firatbjk

Sen 4.4 benzin motoruyla 10 litre / 100 km ortalama mı yakalıyorsun?

Alıntıları Göster
    sakin sürünce evet (sıkışık trafik hariç), biraz agresif kullanırsam 13-14 lt, zorlayarak kullanırsam 20 lt.

sıkışık trafiğe sokmuyorum zaten o aracı.

uzun yolda 7-8lt ye kadar düşüyor sakinde...

kısacası tsi abartı yakmış menzil hesabından bakarsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

Arkadas ne tsi tdi kavgasıymıs. Aynı araba aynı kasa hem dizel hem benzinlisini cok uzun kmler kullandım(tdi vs tsi-1.4 jetta)

Tdi basmazsan (max120j)uzun yolda 5 yakıyorsa , tsi 5.5 yakıyor.
    Tdi basarsan uzun yolda max7 , tsi 9-10 allah ne verdiyse yakıyor
    Tsi sakin sehirer 6 yakıyorsa, tdi 4.5-5 yakıyor
    Tsi yogun sehırde 10-11 e kadar cıkabilirlen, tdi 8ın ustunu zor gorur.

Sonuc olarak cok trafik yoksa, sehır duz sakinse tsi alırım. Herhun kopru gecıyorsam, sehır dısında 150-160 gıdıyorsam tdi alır gecerım
    Bu kadar ve net 👍👍

• Arkadaşlar boşverin ya binin geçin

• 10.000tl lik telefonları taşıyorsunuz 3-5 hesabını yapıyorsunuz😋

• proxima35 P kullanıcısına yanıt
    Çevremde tsi sahibi iki arkadaşım var, ikisi de problemler yaşadı sattı kurtuldu.

• Eğer yüksek bir konumda oturuyorsanız yani evinize dönerken yokuş çıkıyorsanız, evde aracı sizin haricinizde bakkala, markete, pazara gitmek için kullanan varsa 1.2 TSI bile olsa bence çok fazla yakıyor. Yazdığım kriterlerde kullanılan 1.5 dCI EDC Megane aracım 8.5lt yakıyordu, 1.2TSI Polo 10lt+ yakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.