< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tsi dizel den daha iyiyse vw tdi motoru neden daha pahalıya satıyor?
|
Yine başladık. Allah aşkına hocam nerdeyse aynı kelimelerle 10 tane daha konu var.
Yemin ediyorum dünyada en az yakan motor TSI , elektrikli motorlardan da az yakıyor. Bunun dışında her motor çok yakıyor ve başka bir motor alinmaz |
Bende tsi araç var geçen depoyu 350 tl ye doldurdum menzil 480 km yazdı. senin sorduğun sorunun cevabı olmuştur umarım
|
Sıfır olarak tsi varken kesinlikle dizel alınmaz. Tsi hiç alınmaz. Lpg uyumlu atmosferik alınır. Daha uyguna daha ekonomik daha sorunsuz vs vs.
İkinci el olarak tabii ki dizel alınabilir. Tsi ye her türlü tercih edilir. Yağ yakan, abuk subuk arızalar çıkaran, sürekli yenisi çıkan tsi motor son alınması gereken motorların başındadır. |
Bakalım bu arkadaş ne yapacak |
D duktil demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
|
Arkadas ne tsi tdi kavgasıymıs. Aynı araba aynı kasa hem dizel hem benzinlisini cok uzun kmler kullandım(tdi vs tsi-1.4 jetta)
Tdi basmazsan (max120j)uzun yolda 5 yakıyorsa , tsi 5.5 yakıyor. Tdi basarsan uzun yolda max7 , tsi 9-10 allah ne verdiyse yakıyor Tsi sakin sehirer 6 yakıyorsa, tdi 4.5-5 yakıyor Tsi yogun sehırde 10-11 e kadar cıkabilirlen, tdi 8ın ustunu zor gorur. Sonuc olarak cok trafik yoksa, sehır duz sakinse tsi alırım. Herhun kopru gecıyorsam, sehır dısında 150-160 gıdıyorsam tdi alır gecerım |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 14 Eylül 2019; 23:46:35 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtmosferikV8 -- 15 Eylül 2019; 0:57:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |