|
TSMC'nin EUV makineleri Çin'in saldırısına karşı uzaktan iptal edilebilecek
-
-
Daha güzel saldırsınlar diye yapmışlar herhal :) :)
Ayrıca en çok ithalatı ve ihracatı yaptığı kendi soyundan ülkeye "ay şeftalü gibin tesislerimizi patlatücülee" diye böğürüp durmak da, İngilize sattıklarından arda kalan Çin hazinesini yükleyip kaçan Çin kökenli Tayvanlılardan beklenebilirmiş demekki :) :)
Her akıllı ailede vardır bi salk erkek çocuğu, her bölgede de bulunuyor bi sal.k ülke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 21 Mayıs 2024; 23:58:38 >
-
Kıbrıs Türkiye için ne ise Tayvan da Çin için aynıdır yani yavru vatan. ABD Tayvanı elinde tutarak Çin'i vurabilmek için oaraya bir nükleer askeri üss kurmanın hayaliyle yanıp tutuşmaktadır. Tıpkı bu gün Rusya ve Ukrayna'ya yaptıkları gibi. Rusya'yı vurabilmek için Ukrayna'yı Rusyadan koparmaya çalışıyorlar yoksa Ukrayna halkı ne ABD'nin ne de Avrupa'nın umrunda değildir.
-
Güzel söylüyorsun ama, git Amerika'da ben hükümeti beğenmiyorum diye pankart ile dolaş ve bağır, Bir de Rusya'da ve Çin'de bağır.
Yada bir Bilim İnsanısın 3 ülke var gitmek istediğin bilim yapmak için üniversite de. Fakat ağzını da kapatamayan yanlışı gördüğünde bağıran birisin. Hangi ülkeye gidersin ve başına neler gelir?
-
Saçma
Dostum her ülkenin kendi iç dinamiklerinde "fazla söz söylenmemesi" gereken noktalar vardır
Abd ve Dingiltere'de başkanın rolü kısırdır, devleti lobiler yönetir, düz gidebilirsin başkana ama lobilerin içişlerini ifşa edersen Assange vb gibi olursun
Bizim gibi ülkelerde ise güç merkezidir, merkezdekilere laf edemezsin (Bırak rteyi, akp stepnesi chp ve başkanlarına bile laf edemezsin, hatta chpnin başkanı gibi ortalıkta dolanan spor yorumcusu imamoğluna bile laf edemezsin. Bırak en tepedekileri)
Bu toplumsal bişeydir yani
Bunun araştırması bile vardı İngilteredeki siyasi eleştiriden tutuklu sayısı Rusya'dan 10 kat daha fazla diye ama hatırlayamadım şimdi başlığını
Ayrıca 2 aydır görüyoruz israil protestocularına yaptıklarını, eved çok özgürler :)
Suudilerin patlattığı kuleler için Irak ve Afganistanı işgal etmek gibi bir özgürlük :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 22 Mayıs 2024; 10:31:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olası bir işgalde Amerika TMSC tesislerini bombalamayı düşünüyor.
-
Adamlar neler düşünmüş vay arkadaş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eminim sende Rusya ya da Çin'de yaşamak istersin ABD ve AB yerine.
Yada süper müslümanlığı yaşayan Arap ülkelerinde.
Şu yaşlı dedelerimiz var ya, memleket ona dönmüş.
Suriyeli de alırım yanıma, İsrail'le savaşmaya da giderim.
Fakat gel hadi denildiğinde, hastam var, kızım var evde.
Hep aynı ...
-
Şirkete bak, bu şirket ortaklık yapısı nasıl acaba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X