Şimdi Ara

TSOL Facetime sorunu yardım talebim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 9 yıldır TSOL fiber üyesiyim. Şu anda da 100mbps kullanmaktayım herşeyde idare eder veya sorunsuz şekilde kullanabilirken Facetime ile görüşme yaptığımda (hatta whatsapp ile de denedim onda da var) bağlantı kalitesi düşük diyerek görüntü kesilmekte. bu sorunu son 1 haftadır sürekli olarak yaşamaktayım. çözüm için;

dns değiştirdim olmadı (otomatik ve google denedim)
    ip değiştirdim olmadı (dinamik ip kullanıyorum)
    vpn denedim olmadı

ipade vodafone 4g data hattı takıp denediğimde ise sorun yok yani sadece TSOL ile bu sorunu yaşıyorum.

bilen beri gelsin dua edeyim :)

• bir şeyi engellemeye çalışıyorlardır... twitch yayını yapan SOLNet aboneleride yayındaki lagtan şikayet ediyordu...
  • Merhaba. Sorun yukarıdaki üyenin dediği gibi değildir.
    İsp engellemeleri ile ilk defa yüzleşiyor herhalde.
    Sizin sorununuz tahminimce ya upload yada paket kaybı şeklinde olabilir. Mümkünse speedtest yapıp sonucunu atın, daha sonra bilgisayardan cmd açıp ping 8.8.8.8 -n 120 sonucunu buraya ekleyin.
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    ortada sansür uygulandığının kanıtı olaylar var ve sen bunu utanmadan inkar ediyorsun...
  • baltalı-katil kullanıcısına yanıt
    Sansürüinkar etmiyorum gerçekten var fakat burada sorun o değil.
    Hayır sen nasıl oluyorda beni sansürü destekleyen kişi olarak görüyorsun. Hatanı açıkladım sebebini anlattım tutturdun isp çalışanı diye. gitmişsin dnsleak Adı üstünde sızıntı seninle alakalı daha attığın sitedeki resme bakmadan dediğimi inkar ediyorsun.
    https://www.astrill.com/images/vpn-leak-test/vpn-leak.svg hatta bak bakalıö adam resimi nasıl adlandırmış (vpn leak tan kastı dns sorgusunun vpn dışından çıkması)
    Hata bende ne uğraşıyorum kendi bilgi kirliliğinde yaşıyacaksın sanki sana doğrusunu söyleyince elime birşey geçiyor daha imzamda yazanların anlamını da bilmeyenlerle muhatap oluyorum.

• mesajlarınız için teşekkür ederim. bugün müşteri hizmetleri arayarak uzaktan erişim ile yardımcı olacağını söyledi hiç ihtimal vermemiştim ancak 10dk lık görüşmede bağlantım 2 kez kesilip geldi modem resetlendi şimdi sorunum yok hızlarım da stabil olarak düzeldi. dikkatimi çeken bir şey de bu yönde gelen şikayetlerin fazla olduğunu söylemeleri oldu.

dipnot: ben de sansür ve engellemelerden dolayı olduğunu düşünmekteyim
  • AYNI SORUN BENDE VAR , SUPERONLINE DAN KAYNAKLANIYORSA HEMEN KAPATACAĞIM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.