Şimdi Ara

TT 2021 Ramazan Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Ramazan Sahur Kampanyası > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/gece-30-gb-internet-paketi.aspx

Sahur 30GB paketi 13 Nisan 2021 - 13 Mayıs 2021 tarihleri arasında Mobil Online İşlemler Uygulaması üzerinden bireysel faturalı müşteriler için satışa açılmıştır.

BİMcell, POcell, Pttcell, Teknosacell, Vestelcell, Saniyeli Hepsi Bir, Faturalı Hepsi Bir, Başlangıç ve Referans tarifeleri, Kontrolü SEÇ Tarifeleri, Kontrollü Esnaf ve Esnaf Dostu Tarifeleri, Ailece 6GB Tarifesi, Ailece 15GB Tarifesi, data tarifeleri ve Ortak tarife dışındaki bireysel faturalı tarifelerde bulunan müşteriler belirtilen tarihlerde Mobil Online İşlemler Uygulaması üzerinden pakete kayıt olabilirler.

Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil Sahur İnternet Paketi için 9,18 TL'dir.
    Paket kapsamında fatura dönemi boyunca gece 00:00 ile 06:00 saatleri arasında 30 GB yurt içi internet kullanım hakkı ile cebinizden internete bağlanabilirsiniz.

Paket yalnızca SMS kanalından ve kampanya tanıtım kanallarından satışa sunulmaktadır. SMS ile paketi satın almak için Sahur 30GB yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.
    Paketinizi iptal etmek için IPTAL Sahur 30GB yazıp 5555'e ücretsiz kısa mesaj gönderebilir ya da müşteri hizmetleri üzerinden iptal edebilirsiniz; iptal etmediğiniz durumda paket her fatura dönemi otomatik olarak yenilenir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• turkcell de tık yok  

• Faturası 23 ünde kesileceklere paketi bitirmezlerse 10 günlük
    3.06TL ye gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene Ramazan ayına özel 1gb vermişti bayrama doğru alayım dedim sistem bug a girmişti 90gb a yakın hediye almıştım 1ay geçerli bu sene de bekliyorum Telekom senden hediye

• eskiden bedava veriyorlardı sanırım

• Faturasız hatlar üzey evlat yani. Bimcell bile 30 yüklemeye saat 2 6 arası aylık 10 gb verdi. Turkcell ise her ramazanda olduğu gibi salla kazan hediyesi paylaşmayı getirdi. vodafone ise ramazana özel vergi dahil 10 gb 40 tl paketini çıkardı. türk telekom'un ise ne yapacağı meçhul.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Zamanında evdeki Turk Telekom sabit bozulmuştu, kopup duruyordu. İl ring ekibi gelip de benim kablo çiftimi değiştirene kadar bir ay sürmüştü. O arada Turkcell gecelik 250 mi, 500 MB mı ne veriyordu Ramazan'da. Evdeki hatlardan gidip Youtube'a video indiriyordum. Sonra gündüz de onları izliyordum, mis gibi oluyordu. Çünkü evdeki bağlantı çalışsa da 12 GB kotalıydı. Bu sene tık yok Turkcell'den. :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski Türkiye’ye gel de ah çekme. Eskiden tüm operatörler birleşir bedava verirdi. Hem de gece sınırlaması olmadan.

• Bu paket zaten vardı ramazandan 15 gün önce yapmıştım GECE 30GB yazıp 5555e göndererek
  • Paralı ise eksik kalsın.. Bedava olduğu günleri özledik saat sınırı yok ramazan boyunca geçerli mis gibi..

Bunlar da hep kötü ekonominin eseri işte..

• Gece paketi olupta sahur paketi alan varmı? 18liraya gece 60gb kullanmayı düşünüyorumda😃

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle birşey olursa bana da haber verin de bende alayım

• Haber veririm bu sene hediye gb vermediler .Verseler yine ayarlardım  

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    İnşallah verirler

• cream cheese kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Ben geçen yıl almıştım o paketi. Askerde gececi olduğum için çok işime yaradı. 00-06 arası 30 gb 9 lira.

• Yinede güzel

• Gece 30 gb paketim vardı sahur 30 gb almak için mesaj atıyorum cevap gelmiyor. Sanırım aynı paketin adını değiştirip satıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

Gece 30 gb paketim vardı sahur 30 gb almak için mesaj atıyorum cevap gelmiyor. Sanırım aynı paketin adını değiştirip satıyorlar
    Gece 30 gb kaca satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Gece 30 gb kaca satıyor

Alıntıları Göster

9.18tl zaten aynı paketin adı değişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

9.18tl zaten aynı paketin adı değişmiş

Alıntıları Göster
    Ozaman ramazandan sonrada alınir bu paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUSSTYLE -- 18 Nisan 2021; 23:24:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.