Şimdi Ara

Tt den kurtulduk turknet oley dedik yine buldular(22 gün sonra sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle uzun yazı okuyamam kim okuyacak simdi bunu üşenirim vs diyenler en alta kısa bir işin özetini yazarım oraya bakın
    Rezilliği sonuna kadar ayrıntılarıyla bilmek isteyip okuyacaklara selamlar saygılar hurmetler dilerim iyi okumalar guzel guzel icimi doktum buraya ne varsa yazdim.

Günlerden 10 temmuz pazartesi modeme bir bakıyorsun internet ışığı yok pek umursamıyorsun ufak bir sorun vardır ararım vs düzelir kafasına girip. Ama bir öğreniyorsunuzki binadaki kutuya gelen kablolar kesilmiş nasıl mı sol tarafımızdaki yıkılmayı bekleyen bina üzerinden ulaşan kabloları şerefsizin teki kesmiş artık işçilermi çöp toplayanmi bilinmiyor, hem bizim binanın hemde sağ tarafimizdaki binanın telefonlar iptal haliyle internette.

Telecom arandı durum bildirildi vs ertesi gün artirst artirst konuşan elemanin birini gondermişler bura benden sorulur ben bakiyorum ben ne zaman ne istersem o olur felan demis, hemen firladim disari sen kimsin lan dedim turktelecomum dedi nerden geldigini sormadim tek başına ayaklı telecom senin kim oldugunu sordum dedim iste pıstı bu yavaştan ben çıkışınca ismini soyledi bilmem ne bilmem neyden sorumluymus tespit yapmak icin gelmis bakti bakti dedi kazi yapilacak ne kazizi surdan suraya kablo cekeceniz alt tarafi kaziyi artik 1 senede anca yaparsiniz diye ironi yaptim anlamadi okuz bide ciddiye aldi utanmadan artik 6 aymi 1 senedemi 2 senemi bakilacak onagore islem yapilacak dedi :) derken yok illa kazi yapilacakmis iyi dedik zaten mesafe cok uzun değil 20 metrelik bi mesafe var yok, ertesi gun izin cikar cikmaz gelip kazip halledeceklerini soylediler sevindik hemen olucak diye malum kazi denilince akla uzun sureler geliyor. Gunler gecti gelen giden yok, oldu ayin 18i defalarca aramalar btk ya sikayetler felan derken bıktık artik zor bela gelme zahmetinde bulundular 2 gunde kazi ve kablo dosemeyi vs hallettiler islerini bitirdiklerinde eve donmek uzere otobusteyim tabi tel caldi ev yazdigini gorunce bi mutluluk sardi oh sonunda hallettiler diye mutlu mutlu donuyoruz eve.

Döndüm bir baktim dsl isigi yanmiyor heves kursagimda kaldi, vdsl splitter daki line girisini direk modeme taktim yok hala ayni, kablo cekecem derken bizim dsl hatti pert 2 binada toplam 6-7 kişi net kullanıyorsa tek turknetli benim ve benim netimde sorun olmasi tesadufmü umuyorumki oyledir, yani kastenmi yapildi diye dusunmeden edemiyor insan neyse hemen turknet aradim durumu anlattim ariza kaydi yapildi 20 temmuz persembeyi oyle kapattik. Telecom 26 temmuz gunu saat 11 e randevu vermis o saatte ekip gelicekmiş, oldu 26 temmuz gun bitti ne gelen oldu ne arayan tabi bu süre icerisinde defalarca aradim baski yapilmasi icin hemen ekip gelsin yapsin diye. Her koldan arayip yazdigimdan dh uzerindende pm yoluyla sikayetimi belirtmistim bugun giris yapip bakayim dedim edindigim bilgide ne goreyim ekip beni aramista ulasamamista oyuzden islem yapamamislar bahaneler turknete boyle geri donus yapilmis sorumsuzlar yalancilar gun boyu ne gelen oldu nede sabit hattan veya gsm uzerinden arayan rezillik resmen iyice kasten yapildigini dusunmeye basladim maksat hazir sorun cikmisken biktirip geri dondurmek olabilir diye dusundum bilemiyorum oylede olmayabilir ben abartiyorumdur ama yinede avuclarini yalarlar ben turknetten memnunum cok gec turknete gecis yaptigimada pisman olmustum bosuna telecomda yolunmuşuz, 1 kere sorun yasadim turknette son actigim konuda belirmistim o da genel sorundu duzeldi zaten catir kullaniyorduk neti taki bu sorumsuzlar gelip bizi bulana kadar, defalarca orayi burayi aramaktan sikayet etmekten biktim bezdim yeminle süre haddinden fazla uzadi uzamayada devam ediyor neredeyse 1 aydir net yok evde koca ayin cogu netsiz gecti gitti 1 ay faturasi boşa bakalim sorumsuz reziller ne zaman gelip yapacaklar gelişme olursa yazacagim, girip bi dh ye icimi dokeyimde rezilligi gorsun herkes dedim. Neyse efenim buraya kadar okuyanlara tekrar sonsuz saygilarimi sunuyorum burdan sonrasi okumaya üşenenleri ilgilendiriyor selametle :)

Özete bakmaya geldin değilmi seni gidi okumayi sevmeyen üşengeç yok sana özet kış kış o kadar yazdik icimizi doktuk bi zahmet artik ömrünü almayacak burdan her okumayi sevmeyenlere birer tokat olsun bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheuA -- 31 Temmuz 2017; 14:51:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o kadar da uzun değilmiş normal bence.Anlatım dilinde sıkcıı değil adam telekomum dememiştir

iletişim bilgilerin sanırım turkNetdestek'de var. Oradan incelerim bende. yardımım dokunur umarım.

selamlar,
  • Merhaba, TT ekipleri ile yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimlerinizi paylaştığınız ve bize bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz. PM üzerinden iletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusundan süreç takibimizde olup çözüm merkezimiz tarafından sorununuz en kısa süre içerisinde giderilip tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.
  • Sonunda ekip geldi ve sorun giderildi akıllının biri saha dolabından benim portla oynamış. Şimdi turkneti arayıp kullanmadığım günlerin faturadan düşmesini talep edicem sorun halledilince arayın gerekeni yaparız demişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.