Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sil süpür sizde var mı şu an?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sil süpür gitti. ayrıca web sayfasından online işlemlere girmiyor telefondan uygulamadan giriyor.
  • TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

Paket bittiği halde internet kesilmeyince 2 gün içinde 50 gb den fazla indirme yaptım xD

• quote:

Orijinalden alıntı: acelilctl

Paket bittiği halde internet kesilmeyince 2 gün içinde 50 gb den fazla indirme yaptım xD
    Türk Telekom a bildirdim.
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Kimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: buura7

arkadaşlar sil süpür sizde var mı şu an?
    2 haftalığına geldi sonra kayboldu. ilginç olan ise konuşma verdi :) data hattı konuşmaya kapalı :)))
  • kcellat kullanıcısına yanıt
    keşke konuşma gelse :D üst cevaplara bakın hocam VoLTE ile aramaya açabiliyoruz hattı, deneyip onayladım. bu fatura kesiminden sonra aylık 8tl olan arama paketini almayı düşünüyorum hatta.
  • 15 TL ye 10 GB ek paket kaç kez alabiliyoruz?

20 GB 29 TL paketine 3 kez 10 GB ek paket alırsak
    Toplamda 50 GB 59 liraya geliyor.

Yani 50 GB lık paketi almakla aynı fiyata geliyor, az kullandığımız ay az öderiz hem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apali42 kullanıcısına yanıt
    10larca kez alabilirsin.

• Arkadaslar hatti dondurabiliyor muyuz daha once yapan deneyen var min?

• apali42 kullanıcısına yanıt
    20 gblik pakette 50gb = 29 +3x15 = 74 tl
    50 gb normalde 64 tl. ama taahhut bakimindan 20 gblik pakette taahhutsuz fiuattan 10 tl indirim varken 50likte 20 tl. yani 2 yil durmayi dusunmuyorsaniz veya 2 yildan sonra da devam edecekseniz 20lik paketi alabilirsiniz.

• Arkadaşlar bende 20gb - modemli paket var. 10gb ek paket aldığımda online işlem merkezinde üstte 10gb yazıyo altta 20gb üstünden düşüyor. Bu ay 4 kere ek paket aldım yine de 2 paket almışım gibi fatura kesiyor. Bu turktelekom nasıl kesiyor faturaları sizde de beklediğinizden daha altta ya da aniden çok daha ğstte geliyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şunu keşfettim evde en yüksek çeken yer camın üstündeydi selobantla modemi cama bantladım. Öyle yapınca salondan çekmiyordu sultan palamuttan kalma eski bir modemi repeater olarak bağladım. Oradan ethernetle desktop’a bağladığımda normalde oyun oynayamıyordum ping 40-90 arasında gelmeye başladı. Usb nedeniyle ping çok kötü oluyormuş . Sizinle de paylaşayım istedim.

• machinehead M kullanıcısına yanıt
    fatura eksik gelebilir, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. bazen ek paketler gün bazlı ücretlendiriliyor. yani 15tl 30gün için. 15gün kala alırsanız 7.5tl kesebilir. ama her zaman olmuyor. 15tl düşünerek alın paketi, eğer daha düşük fiyat yazarsa da avantajınıza olur.
  • Bunun 50 GB modemsizini almayı düşünüyorum onerirmisiniz bide 4.5 g li bildiğiniz fiyat performans modem var mı ?

• cndncrr kullanıcısına yanıt
    Böyle olursa çok iyi ya fiyat da makul ama hhiz aynimiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz22xxx

Bunun 50 GB modemsizini almayı düşünüyorum onerirmisiniz bide 4.5 g li bildiğiniz fiyat performans modem var mı ?
    ben araştırma safhasındayım. aynen modemsizi bana da mantıklı geliyor. sahibinden sitesinden 100TL-200TL arasında ikinci el modemlere bakıyorum.
    Bu arada dün Vadi İstanbul'daki Türk Telekom mağazasında, "şimdi modemsizinin taahhütlüsünü alsam evde denesem ve memnun kalmasam buraya gelip iptal edebilir miyim?" dedim, görevli arkadaş "evet ederiz ama 120TL civarında sim kart + telsiz vs adı altında ceza ödersiniz" dedi. 1 günlük ceza için bana ilginç geldi(!)

akşam evde kendi telefonumla (PTTCELL kullanıyorum, aynı altyapı) cepten hız testi yaptım 22MBps hız gördüm. oldukça iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Haber sitelerine bile girdiğimde 45 mb gibi absürd saçma kazık ücretlendirme yapıyor, Youtube'a değinmiyorum bile.
    windows 10'da wifi bağlantısının özelliklerinde ayar ile veri kullanımı kısıtlanabiliyor. ingilizcesi "metered connection". bu seçildiğinde bazı uygulamalar, veri kullanımını azaltmak için farklı davranabilir.
  • serdarde S kullanıcısına yanıt
    Benimde burda 22 mgb hiz geldi telden hat TT ama modem olarak hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemiyorum neye göre alınmalı ki modem bide cayma hakkı var YouTube da videosu mu ne vardı aratırsanız bi izleyin cayilir yani diye biliyorum . Ama ayrıca yeni yıl da nasıl bir ücretlendirme olur ki onu hiç sordunuzmu TT dekilere

• data hattına ses paketi alabiliyor muyuz?
    ses paketi aldığımızda normal hat gibi mi oluyor? yoksa bir fark oluşuyor mu

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.