Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim, telemetry vs engellenince düzen aldı, saatlerce açık kalsa bile 1 mb bile veri tüketmiyor dizayn ettiğim windows, bilgiyi not ettim, sağolun, başına gelen olursa da faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 17 Aralık 2019; 22:20:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apali42 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu paket nasıl alınabiliyor ? Bende 2 GB 9 lira ve daha uygun bir ek paket de göremiyorum mobil uygulamada. 10 GB 40 lira
  • 21 Aralık'a özel 30gb gece 00 - 06 saatlerinde geçerli internet 9tl kampanyasından yararlanan var mı, ben uygulamadan katıldım fakat mesaj gelmedi ve tanımlanan herhangi bir şey olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wesley Sniper kullanıcısına yanıt
    Ben de katıldım ama mesaj gelmedi, katılım talebiniz alınmıştır dedikten sonra bayağıdır bekliyorum.

Düzenleme, GECE 30GB yazıp 5555'e mesaj gönderirseniz pakete kaydınız yapılır.

Ben bu şekilde katıldım, ama DATA hatlarına bu paket tanımlanamıyor, sadece Gsm hatlarına tanımlanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 22 Aralık 2019; 13:50:22 >
  • eskiden sms şifre alabiliyordum ama artık alamıyorum neden ? 86

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bagirtan kullanıcısına yanıt
    Ben de hattımı kendi telefonuma taktım oradan aldığım şifreyi kağıda yazıp cihaza yapıştırdım, bir seferlik bunu uygularsanız 6 ay kullanırsınız.

Ek1: Arama ekranında *952# tuşlayıp arama tuşuna basınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 28 Aralık 2019; 12:29:21 >
  • Arkadaşlar merhaba, kota malun dert. Interneti nasil kisitlayabilirim pc de ? Guncellemeler vs gereksiz yemesin internet. Konuda bir program vardi ama bulamadim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player2974 -- 30 Aralık 2019; 10:55:45 >
  • Extra 10 gb tı 10 lira ya nasıl alıyorsunuz öyle bi seçenek gözükmüyor

• Extra 10 gb 15 tl ye nasıl alınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: player2974

Arkadaşlar merhaba, kota malun dert. Interneti nasil kisitlayabilirim pc de ? Guncellemeler vs gereksiz yemesin internet. Konuda bir program vardi ama bulamadim...
    Güncellemeleri engelleme yöntemi;https://www.ceofix.com/10824/windows-10-guncellemelerini-kapatma-kesin-cozum/

Windows Update Blocker programını indirme adresi;
    Sordum
    Download Windows Update Blocker v1.5
    https://www.sordum.org/downloads/?st-windows-update-blocker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53*MURAT -- 31 Aralık 2019; 18:32:6 >

• 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• "MOBIL EK" yazıp 5555 gönderdim ekte gösterdiğim mesajla karşılaştım. İnşallah yeni yıla girmeden dolayı olan bir aksaklıktır. Aksi takdirde bu tarifenin hiç bir albenisi kalmaz.
    TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

• Müşteri hizmetleri ni arıyıp ek 10 gb tı 15 tl ya şimdi aldım sorun yok

• bireysel.turktelekom.com.tr
    Evimde Mobil Wifi Tarifeleri > İnternet > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.aspx
    arkadaslar yeni 100gb tarife eklemsiler ama fiyatinin135 tl demisler 50gb 64 diyirlar ama bunu iki katindan fazla ycret vermisler sacmalik resmen

• Kesin durum nedir onu öğrensek iyi olacak. Ek paket ciddi ciddi kalktıysa Türk Telekom a bir daha şans vermem.

• Kalkmış olabilir benim işlem olmadı 48 saat içinde döneceklermiş konuya yazarım gelişmeleri

• Geçicidir, halen kampanya detaylarında mevcut;

"İnternet hakkı biten müşterilerimiz, "MOBIL EK" yazıp 5555'e göndererek ek data paketlerinden faydalanabilirler."
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.