Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taahhüt nüz varmı dı cayma bedeli vermeden çıkabiliyormuyuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kuyuduzu kullanıcısına yanıt
    taahhut bozma ucreti aylik ne kadara gelior

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tuş kombinasyonu vardı, onu yazınca taahhüt bozma durumunda ne kadar ödeyeceğimizi gösteriyordu. Hatırlayan var mı?

• 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    *124#

• quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

hattımı tamamen kapatmak için başvurdum. 20gb olan tarifedeydim. mh aradı ve 12ay taahhüte ayda 17₺ dedi. kabul ettim.
    nasil basvurdunuz

• Ek paket gelebilir acele etmeyin biraz bekleyin bence

• Ben turkcelle geçtim uğraşamam 20 tl fazla veririm kafam rahat olur.

• Başlığın 7. 8. sayfalarında bir arkadaş bu resimdeki sözleşme kısmını yollamış. Buradan da görüyorum ki aslında turk telekomun bize söylediği şey; "20gb dan sonra zaten sizin hakkınız yoktu. ek alırsanız biz veriyorduk. şimdi o ek paketi de elinizden aldık"

Ben de yarın arayıp paketi iptal ettiricem. Ben kullanalı 13 ay oldu ne var ne yoksa öder kapatırım bu kepazelikle uğraşılmaz.

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

• 50 Gb çıkarabiliyor muyuz bilgisi olan var mı ?

20Gb modemsiz kullanıyorum

• Nörofizyolog kullanıcısına yanıt
    Hocam tarifenin altında 15 liraya 10GB alınabilir yazıyordu ama artık yazmıyor kaldırmışlar.

• Deprem sonrası çuvalladıklarında yalvarıyor lar dı hattı kapatmayın şu kadar gb yükleyelim falan firtlar şimdi unuttu tabi millet telekom ile yaşadıklarını yapıştırıyor bunlarda istersen kullanırsın havasına çabuk girdiler

• güzel bir mail yazalım.topluca şikayet edelim
  • Ben bugün iptal başvurusunu turk telekom bayisinden yaptım. 140tl cayma bedeli çıktı. 7 gün içerisinde kapatılacakmış.

Bu arada hatta gelen bir sms var bugün şu şekilde

"Degerli musterimiz,tarifenizdeki internet kotanizin %80'ini bitirdiniz. Internet keyfiniz bitmesin istiyorsaniz 45TL'ye tarifenize ek Aylik 10GB internet icin AYLIK EK10GB yazip 5555'e gonderebilirsiniz.Iptal durumunda mevcut doneme ait paket ucreti alinir.Mobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672'ye gonderebilirsiniz. B001"
  • Umarim en yakin zamanda yeniden kotayi getirirler. Yoksa yeni bir operatör aramanin vakti geldi.

• Merhaba , bende de youtube çalışmamaya başladığından bakmak için foruma geldim. Son mesajları gördüm ek paket iptal edildiğine dair endişe ettim hemen sms yolladım. Ben de 20 gb modemli paket var. Biraz önce ek paket talebi yolladım eskisi gibi hemen onay mesajı geldi. Aşağıda örneği de var.

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL
  • machinehead M kullanıcısına yanıt
    Ben de ek paket alabildim. Tekrar aktif yaptılar galiba.

• Müşteri hizmetlerini aradım şimdi açılmadı ek paket dedi hatta hatta bekletti ilgili birimle görüşmüş henüz açılmadığını söylemiş ek paketi kapatan birim. Sms ile yükleyenler kontrol edebilir mı yüklenip yüklenmediğine dair.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.