Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serdarde onlar telsiz kullanım ücreti,ruhsat ücreti vs.
    Genelde tüm operatörler öiv ve kdv dahil der. Sanırım 10 yıldan fazla oldu telsiz ve ruhsat ücretini biz kullanıcılara ödetiyorlar. Allahtan şu numara taşıma olayı ve rekabet ortamı doğduda rahatız.
    Önceden 250 kontör yükle flash tarifeli ol ve 3dakika bir kontör. Önceden iyi soyuyorlarmış bizi (şimdi bile pahalı ama ne yaparsın eskiyi hatırlayınca şükrediyor insan)

Bu ülkede ucuz olan ve kapanmadan önce bildiğim tek şey var; İnternet kafe saat ücreti. 2003 te ilk girdiğimde işe saati 1 tl idi . memur oldum 30 umdan sonra2013 yılında ve o zamanda 1 liraydı . ( kafe 2017 yılında ekonomik sebeplerle önüne bina yapılmasından dolayı cazibesini kaybederek kapandı ve kapanırkende saatti 1 liraydı 😊)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belefet B kullanıcısına yanıt
    Perşembe günü bana da MH'nden olmuyor dediler. (Ekime kadar taahhütüm var) Nasıl olmaz aynı tarifenin üst paketine taahhütüm bozulmadan geçiş hakkım var başvurumu kaydedin dedim. Cumartesi onay geldi. 50'lik tarifeye taahhüt süremde değişiklik olmadan geçiş yapıldı.

• HakanOn bana yapamıyoruz bayiye gidin dediler ve sitede yazıyor bayiler diye . iyi halletmişiniz gerek olursa yöntem olarak kullanırım 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozleri -- 14 Ocak 2020; 0:41:47 >
  • Herhalde tepkileri görünce tekrardan aktif ettiler ek paketi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müşteri hizmetlerini aradım kampanya hâlâ devam ediyor dedi kullanabiliriz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: gozleri

Tabiki. Önceden ek paketin internet paketi bitmeden alınması gerekiyor. Ve her alınacak paket için geçerli paket bitmeden alınmalı . aksi takdirde tam ücret yansıyor. (Ben daha önce bu sayfada paket bitsede kullanılınca gün bazlı yansıdığını söylemiştim. Ama sonradan düştüğünü farkettim.)

Örnek verelim; Fatura tarihi ayın 26. günü benim. Bu gün ek paket alsam 13x0.5 lira gibi bir ücret çıkar. Yani 6.5 tl.
    İki gün kala kullanırsan 1 tl ye 10 gb kullanmış olursun.
    Geçen ay ihtiyacım oldu ve 70 gb internet kullandım 68 tl fatura çıktı. 20 gb normal fatura 32 tl kalanı 36 civarı 50 gb kullanım.
    Güncel bir veri ekliyorum bu ay şimdilik iki defa ek paket aldım 47 lira gözüküyor. Normalde olsa 32lira +30 olurdu.
    Gün bazlı olduğu için 47 tl yansıyor.( önemli olanpaket bitmeden kullanılmalı. bir kullanıcıya böyle yazdığı için yanlış bilgi verdiğini söylemiştim. O arkadaş haklıymış özür diliyorum ondan......)

Emin misiniz, aynı anda birden çok ek paket aldığınızda her bir paket için günlük bazda mı ücret yansıyor?
    Tam kullanılan her paket (10GB) için 15TL, fatura günü henüz bitmemiş ek paket için günlük hesaplama yapılması daha mantıklı gibi görünüyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Evet eminim paketi aldım15 tl yansımadı . aldığım günden fatura gününe kadar olan fiyat yansıdı. Paket alırken 1-2gb kala alıyorum ve fatura günü tam bitirmiyorum gün bazlı yansıyor.

• gozleri kullanıcısına yanıt
    Evet tek paket için söylediğiniz doğru ama aynı anda aldığınız birden fazla paket için de öyle mi ondan emin olamadım. Ayrıca fatura kesim tarihine kadar farklı tutar gösterip, fatura kesiminden sonra farklı ücret çıkabilir.

• Evet fatura kesiminde farklı fatura çıkması paket bitince ek paket almaktan kaynaklı olur diye düşünüyorum. Ayın 25 inde arka arkaya iki paket için sms göndereceğim deneme amaçlı. Sonuca bakarız artık.

• Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum nasil alırsam alayım ek paketi gün bazlı yansıyor son gün aldığımda ise 1 tl civari birşey ekleniyor faturaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gozleri kullanıcısına yanıt
    Evet bunu deneyip paylaşırsanız memnun oluruz.

• enesgnl12345 E kullanıcısına yanıt
    Aynı ay aldığınız birden çok paket hakkında konuşuyoruz.

• Beyler son durum nedir şimdi? Ek paket alınabiliyor mu? 19 luk tarifeye taşıyacağım.

• ek paket açık alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetemrah

ek paket açık alınıyor.
    Teşekkürler
  • Benim bir sorunum var bu tarife ile ilgili olarak. 2018 temmuz ayında 24 ay taahhüt verdim. Şu an son 6 ay kalmasına rağmen çıkış taahhüt cezam 165 TL + aylık ücret görünüyor. Zaten kalırsam 180 TL ödeyeceğim. Normalde son 6 ay kaldığı için 6*10 TL taahhüt cezası olması gerekmiyor mu? Bu durumu söylememe rağmen müşteri hizmetleri hesapta yanlış olmaz diyor. Sizde taahhüt durumu nedir? Bende geçen ay 155 TL idi. Normalde kalan ay azalırken düşmesi gerekmiyor mu müşteri lehine olarak?

• Sönmeyen Arıza Lambası. kullanıcısına yanıt
    Yüksek paketten alt pakete geçiş yok biliyorum
  • ramazankkaya kullanıcısına yanıt
    Siz doğru biliyorsunuz, caydırmak için yapılıyor olabilir. Şikayet edebilirsiniz.
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Benim mesaj biraz eksik olmuş. Numara taşıyarak geçeceğim hocam. Bimcelli i Turkcelle taşıdım. Turkcelli buna taşıyacağım. Süre sınırı var mı? 3 aydan önce olursa 30 TL ek ücret ödeme işi varmış ona razıyım. Turkcell i direk buna taşıyabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Benim mesaj biraz eksik olmuş. Numara taşıyarak geçeceğim hocam. Bimcelli i Turkcelle taşıdım. Turkcelli buna taşıyacağım. Süre sınırı var mı? 3 aydan önce olursa 30 TL ek ücret ödeme işi varmış ona razıyım. Turkcell i direk buna taşıyabilir miyim?
    Yanlış anladım öyle ise :) Evet 3 ya da 6 ay sınırı var ama uygulanmıyor.

Detay vermeden taşımak istediğinizi söyleyin. Tahmin ediyorum işlem yapan görevlinin takibinde olan bir durum ama dikkat edilmiyor. Sistemsel bir zorlama yok.

Edit: Ayrıca taşıma yaptığınızda ceza, ek ücret vs de çıkmıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.