Bildirim
TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (65. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aynen kimse aramasın 👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Link verebilirmisiniz. -
Ben de az önce eskiden olduğu gibi 15 tl. ye ek paket aldım. Konuyu daha fazla kurcalamadan kapatmakta fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
TürkTelekom bu! Herşey beklenir.
Sil süpür'ü bile ara ara kullandık. Hatta konuşma paketi bile kazandık ;)
Dostlar ek paket için nereye nasıl mesaj atılıyor du?
5555'e MOBIL EK
Ben hep sitesinden bakıp alıyordum. Bulamayınca yanlış yazarak denemisim.
Evet doğru mesaj atınca ek paket verdi. Bu da sanırım başta taahhüt ettikleri gibi işlem yapmalarindan sanırım. Hata değil sadece Haksız duruma düşmemek için veriyorlar sanırım.
Benim taahhüt vermemdeki amaç ek paketti zaten. Hakem Heyeti kesinlikle haklı bulurdu bizleri.
Siteden kaldırmışlar yeni abonelere vermeyecekler ek paketi diye düşünüyorum. Lakin nasıl yaparlar bilmiyorum.
İptal etmeden önce biraz beklemenizi söylemiştim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerinin herşeyden bi haber olduklarını düşünürsek kapalı demeleri şuan normal ama umarım geri kapamazlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TTnet lübnanlı harriri isimli bir aileye satmışlardı onlarda ülkemizde 3 bankaya kredi borcunu takıp kaçtılar.
Tek sahibi olan telekomcu firmaların ülkemizde nasıl iğrenç hizmet verdiklerini hepimiz biliyoruz. Bir de TTNET gibi 3 banka akbank - işbankası - garanti bbva %55 - maliye bakanlığı %25 - varlık fonu %6 - gerisi halka açık % hisseye sahipse firma içerisinde allah bilir kim kimin tanıdığıyla işe giriyor, nasıl niteliksiz adamlar çalışıyor tahmin bile edemiyorum, çalışanları arıyorsun birisinin hayatta yapmayız dediğini diğeri yapıyor, adsl başvurunu adam üşendiği için almıyor. Diğerine gidip yalvarıyosun yapıyor, telefonla birisini arıyosun tabi yaparız derken diğeri yok hayatta olmaz diyo. Sonucunda milyonlarca insanı da mağdur ediyorlar.
Benim komplo teorim önce üst yönetimden sivri zekalı niteliksiz birisi abicim biz tüketicilere niye ek paket veriyoz. Bak turkcell kaç paraya satıyo zorlayalım 50-100gb alsınlar. Ek paket satmayalım da görsünler günlerini zorla geçsinler. Yok öyle istediklerinde ek paket almak yok kullanmasınlar dedi. Sonra bi baktılar binlerce telefon gelmeye başladı call center kitlenmiştir. Ayrıca iptaller şak şak şak diye gelmeye başlamıştır çünkü TTnet 100gb paketi 130 TL turkcell superbok vergi mergi modem dahil veriyosun 150 tl , 4,5g çeken yerde kota dolana kadar 150 megabit sonra kota dolunca fiks 10 megabit sınırsız bağlantı veriyor.
Turkcell'i aradım evde mobil sınırsız 4.5g olmayan yere hesapta satamıyoruz diyolar, ben konuştum adresi başka yer gösterip alıyosun o şekilde söylemelerinin nedeni ilerde burada çekmiyor diye cayarsan 700 TL cayma parası geçirebilmek için ancak Turkcell'de de TTnet gibi hiç ek paket derdin olmadan kullanıyosun.
TTnet en güzel özelliği ki başka da özelliği yok zaten istediğimizde paketi arrttırıp internete çok ihtiyacın olmayan aylarda tasarruf yapabilmemiz. Bizi zorlamaları durumunda al kıçına sok diye atacaz sim kartlarını kafalarına hatta birleşip ceza ücretini de geri almak için toplu dava bile açarız.
Yani telefonla da istediğiniz kadar arayın, hatta arayın da çalışanlarda ek paketin çalışmaya başladığını sizin sayenizde öğrensin. Bu nasıl bir firma ki çalışanını eğitmiyor, bilgiyi tüketiciden öğreniyor. Diğer konulardaki firma içindeki nitelikli, donanımlı, eleman eksikliğini düşünemiyorum.
Alta ek paketin yüklendiğine dair sistemden ekran görüntüsü ekliyom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machinehead -- 11 Ocak 2020; 3:53:13 >
-
Herkese selamlar, iyi akşamlar. Ben üniversite öğrencisiyim de kablosuz internet paketleri için Van şartlarında görüştüğüm firmalar, tt olsun superonline olsun, vodafone olsun en az 80-90 lira fiyatlar sunuyorlar. Bende evde mobil wifi 20 gb lik paketi düşünüyorum. Aylık internetim 10 gb turkcell müşteriyim ama netflix youtube vs derken haliyle yetmiyor. Sizler bu hizmeti tavsiye eder misiniz? Son olarakta sizce 20 gblik paket taahhüt yaptırmam daha mı mantıklı. Cayma bedelleri çok yüksek çıkar mı acaba birazcık bundan çekiniyorum.(eğer cayacak olursam diye soruyorum tabi ki belirsiz) Bilgi birikimlerinizi benimle paylasabilirseniz çok sevinirim teşekkürler
İnternetsiz olmaz diyorsan ve bulunduğun yerde Türk telekom çekiyorsa modemsiz olarak alman mantıklı.
İster ikinci el ucuz modem alır kullanırsın ister tele takar data hattı olarak kullanırsın.
Ayrıca uygun fiyata (15 tl gün bazlı) ek paket alabiliyorsun şuan.
bugün Evimde Mobil Wifi 20GB - 29 TL modemsiz taahhütlü aldım
artı 120TL sim kartı parası alınacakmış
oradaki görevli aşağıdaki gibi bir ödeme planı anlattı:
12 ay X (29+10)TL
12 ay X 29TL
2020 yılından sonra almış birisi olarak ek paket talebi denemesini henüz yapmadım
hayırlısı olsun diyelim.
Düzeltme:
+2,92TL daha var görünüyor. neden bunları kampanya içeriğinde anlaşılır bir şekilde belirtmezler!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarde -- 13 Ocak 2020; 17:5:4 > -
ben de 20gb modemsizdeyim, aynen 50gb'ye geçmeyi düşünüyordum, neden olmuyormuş? sitelerinde geçebilirsiniz diyorquote:
Orijinalden alıntı: gozleri
Yeni 50gb tarifeye başvuracaktım. Ne adsl ne superbox alabiliyorum evimde. 20gb modemsiz tarifesindeyim. 50 gb için mağazaya gittim geçemeyeceğimizi anladım.
Sabah burdaki yazıları okudum ve ekran görüntüsü olarak eski ve yeni mesajlar ekledim.
Bazı arkadaşlar uyandırmayın filan demişlerde; Arkadaşlar lütfen komik olmayın. İşlerine gelmeyen hiçbir şeyi yapmazlar ve farkanda olmadıklarını , hatayla açtıklarını mı düşünüyorsunuz?
( Umarım öyle değildir diyeyim. Gerçekten öyle olursa :) )
-
Valla bilmiyorum. M.H size yönlendirdi dedim. Ekranı sorguladı, araştırdı detaylıca .Ekranda hiçbirşey yok ayrıca bilgi paylaşımı yaparlardı öyle olsaydı dedi. Çıktım mağazadan. Zaten şuan ek paket olunca gün bazlı yansıyor yine avantajlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozleri -- 13 Ocak 2020; 18:27:12 >
Teşekkürler, ek paket gün bazlı yansıması nasıl çalışıyor? Örnek verebilir misiniz lütfen -
Tabiki. Önceden ek paketin internet paketi bitmeden alınması gerekiyor. Ve her alınacak paket için geçerli paket bitmeden alınmalı . aksi takdirde tam ücret yansıyor. (Ben daha önce bu sayfada paket bitsede kullanılınca gün bazlı yansıdığını söylemiştim. Ama sonradan düştüğünü farkettim.)
Örnek verelim; Fatura tarihi ayın 26. günü benim. Bu gün ek paket alsam 13x0.5 lira gibi bir ücret çıkar. Yani 6.5 tl.
İki gün kala kullanırsan 1 tl ye 10 gb kullanmış olursun.
Geçen ay ihtiyacım oldu ve 70 gb internet kullandım 68 tl fatura çıktı. 20 gb normal fatura 32 tl kalanı 36 civarı 50 gb kullanım.
Güncel bir veri ekliyorum bu ay şimdilik iki defa ek paket aldım 47 lira gözüküyor. Normalde olsa 32lira +30 olurdu.
Gün bazlı olduğu için 47 tl yansıyor.( önemli olanpaket bitmeden kullanılmalı. bir kullanıcıya böyle yazdığı için yanlış bilgi verdiğini söylemiştim. O arkadaş haklıymış özür diliyorum ondan......)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozleri -- 13 Ocak 2020; 22:3:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X