Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3-4 ayrı müşteri temsilcisi ile görüştüm hepsi aynı söylüyor naşeref insanlar. Şikayet kaydı açın diyorum hesaplama yanlış diye açamayız bu durumla ilgili diyorlar. Çünkü sistem hata yapmazmış. Sistemlerine k.yduklarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Üst paketlere geçişte sıkıntı oluyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Üst paketlere geçişte sıkıntı oluyormu.
    Hayır, aynı taahhüt ile devam ediyorsunuz.
    Yeni almayı düşünüyorum. Sorun yaşamamak adına sordum. Ek paket almakta sorun çıkarsa üst pakete geçeriz diye düşünmüştüm. Ve Taahütsüz almayı düşünüyorum. Sizce hangi paketi almak mantıklı olur.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Tamamen kullanımınız ile alakalı, ben cep telefonumda 2. hat olarak kullanıyorum. 19'luk olanını aldım, memnunum.
    Yani 10 GB öylemi. Cepte kaç GB var. Ben oğlan için düşünüyorumda ondan sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Yani 10 GB öylemi. Cepte kaç GB var. Ben oğlan için düşünüyorumda ondan sorayım dedim.
    Ev için mi cep için mi düşünüyorsunuz?

Ev için alıyor ve YouTube, film, dizi başından kalkmayan bir oğlunuz varsa size 50GB da yetmeyecektir.

Cep için alıyor ve evde zaten aktif bir wifi bağlantınız varsa 10GB yeterli olur kanısındayım, yetmediği aylarda da ek paket devreye girecektir.
    Ok. İlgine tşk.
  • ramazankkaya kullanıcısına yanıt
    hayır hiçbir yerde dediğiniz şekilde hesaplama yapılmaz. sizin dediğiniz mantığa göre herkes son 1-2 ay kala taahhütünü bozardı ozaman.
    Taahhütteki mantık şudur: Sözünüz karşılığında size her ay indirim yapılır, eğer ki belirlenen süreden önce taahhüt bozarsanız o indirimleri geri alır. Her ay size yaptığı indirimlerin toplam miktarı arttığı için de cayma bedeli normal olarak artar, ve kafamıza göre taahhütü bozma ihtimalimiz düşer. Yani evet aslında hesapta da, uygulamada da hata yok. Sistemin getirisi bu ve bunu başta kabul ediyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcellat

hayır hiçbir yerde dediğiniz şekilde hesaplama yapılmaz. sizin dediğiniz mantığa göre herkes son 1-2 ay kala taahhütünü bozardı ozaman.
    Taahhütteki mantık şudur: Sözünüz karşılığında size her ay indirim yapılır, eğer ki belirlenen süreden önce taahhüt bozarsanız o indirimleri geri alır. Her ay size yaptığı indirimlerin toplam miktarı arttığı için de cayma bedeli normal olarak artar, ve kafamıza göre taahhütü bozma ihtimalimiz düşer. Yani evet aslında hesapta da, uygulamada da hata yok. Sistemin getirisi bu ve bunu başta kabul ediyoruz...
    Sözleşmeyi iyi okuyun, cayma durumunda toplam indirimlerin (yapılan ya da yapılacak olan) müşteri lehine olan tutarı dikkate alınır.
  • Tamam, gayet açık zaten. Siz bu sözleşme maddesinden ne anlıyorsunuz? "Toplam indirim" bedeli işte.

• Simkart için uygun fiyata modem önerir misiniz?

• berkaydogan B kullanıcısına yanıt
    ben TÜRK TELEKOM MF910V kullanıyorum memnunum. letgo'da MOBİL WİFİ MODEM şeklinde aratırsanız hesaplı bulabilirsiniz.
  • serdarde S kullanıcısına yanıt
    örneğin
    www.letgo.com
    Efeler içinde, ikinci el satılık Türk Telekom 4.5G Mobil Wifi(Tasınabilir modem ) - letgo
    https://www.letgo.com/tr-tr/i/tuerk-telekom-4-5g-mobil-wifi-tasinabilir-modem_3ee6641a-a36d-4f91-b40e-d4effeb73568

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarde -- 22 Ocak 2020; 10:26:13 >

• ramazankkaya kullanıcısına yanıt
    Bugune kadar kazandiginiz indirimler veya bundan sonra taahhut bitene kadar odeyeceginiz toplam faturadan dusuk olani cayma bedeli oluyor. Yani bundan sonraki indirimler toplami olan 60 degil 30x6=180 tl. Bugune kadarki indirimler 165 oldugundan cayma bedeli lehinize olan yansitilir. Diyelim ki 4 ay kaldi. 200 indirim, 120 de odeyeceginiz miktar var, 120 oluyor cayma bedeli ama o zaman da caymanin manasi yok zaten pakete odeyecegin para

• serdarde S kullanıcısına yanıt
    Bu ürün kontratsiz satılmıyor. Başka önerisi olan var midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Evet bunu deneyip paylaşırsanız memnun oluruz.
    Bu gün itibariyle arka arkaya iki adet 10 gb ek paket aldım. Fiyat yine gün bazlı gözüküyor ayın 27. Fatura kesimi ve iki gün geçtiğinde gerçek fatura çıkacak.
    Normal paketim ek gb almazsam 32 tl küsür.
    50 gb ek paket aldım gün bazlı 56.68 tl gözüküyor.
    Resimler 2defa ek paket almadan ve aldıktan sonraki hali.
    TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL
    TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Evet bunu deneyip paylaşırsanız memnun oluruz.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/185835/67a13c71-0767-46f4-8969-37766c534a58.png
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/185835/e56afb7d-0d2d-44ed-83df-3137e7b93e1d.png

Üstteki resimlerin linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozleri -- 23 Ocak 2020; 0:43:37 >

• gozleri kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi ise muhteşem

Bir de fatura kesildikten sonraki durumuna bakarız. Umarım gelecek ayki faturaya sarkan bir tutar olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • siteye Ek Data Paketi açıklamasını tekrar koymuşlar. sanırım şikayetler işe yaradı ve mevcut paket bitince ek GB alma tekrar faal hala getirilmiş.

Evimde Mobil Wifi Tarifeleri adresinde Detaylar sekmesi altında Ek Data Paketi başlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarde -- 23 Ocak 2020; 8:50:29 >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.