Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarifeyi şuan mevcut kullanan arkadaşlardan biri kullandığı ay ve söylenen taahhüt bozma ücretini söyleyebilir mi lütfen??

Bugün Türk telekoma gittim ve bu tarifeyi üç dört ay kullanacağımı sonrasinda bozmak istediğimde ceza olarak ne kadar ödeyeceğimi sorduğumda 'kullanılan ay x indirim tutarı' olduğu söylendi. Taahhütte farklı yazıyor dediğimde ise onun önemli olmadığı söylendi.

Kullanan arkadaşlardan biri iki dakika SMS ile öğrenip buraya yazarsa netlestirmis oluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retina33 R kullanıcısına yanıt
    DEGERLI MUSTERIMIZ, TAAHHUDUNUZ:"EVIMDE MODEMSIZ 24AY" BASLANGIC TARIHI: 08.01.2019 BITIS TARIHI: 26.12.2020 TAAHHUDUNUZU BOZMANIZ DURUMUNDA FATURANIZA YANSIYACAK CEZA BEDELI: 126.13 TL B001

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

DEGERLI MUSTERIMIZ, TAAHHUDUNUZ:"EVIMDE MODEMSIZ 24AY" BASLANGIC TARIHI: 08.01.2019 BITIS TARIHI: 26.12.2020 TAAHHUDUNUZU BOZMANIZ DURUMUNDA FATURANIZA YANSIYACAK CEZA BEDELI: 126.13 TL B001
    Hocam yanlış anlamadıysanız 14 aylık 126 fark çıkarmış. Ek paket aliyomuydunuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-36874ECEA

Bu mesaj silindi.
    20gb hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: @hmT

Hocam yanlış anlamadıysanız 14 aylık 126 fark çıkarmış. Ek paket aliyomuydunuz acaba?

Alıntıları Göster
    13 ay oldu sanırım. Dönem dönem ek paket aldım.

• Bu paketin modemli versiyonunda verilen modemde ethernet kablosu girişi var mı?

• 20 gb yetmiyordu, bugün itibari ile 50 gb olarak güncellendi paketim. Merak etiğiniz birşeyler varsa cevablandırabilirim.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Ücret ne kadar?
  • Ede.Murat kullanıcısına yanıt
    64+2.32, aynı gün güncellenmedi hata oluştu, dilerseniz şubelerimizden daha hızlı geçiş yapabilirsiniz dendi, ama imkanım olmadığından siz kayıt oluşturun dedim, akşam 9 da kayıt oluşturuldu, sabah 9 da kontrol ettim geçişimi yapmışlardı.

Cayma bedeli çıkmadı aynı kategorideki üst tarife olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 22 Mart 2020; 6:2:26 >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

64+2.32, aynı gün güncellenmedi hata oluştu, dilerseniz şubelerimizden daha hızlı geçiş yapabilirsiniz dendi, ama imkanım olmadığından siz kayıt oluşturun dedim, akşam 9 da kayıt oluşturuldu, sabah 9 da kontrol ettim geçişimi yapmışlardı.

Cayma bedeli çıkmadı aynı kategorideki üst tarife olduğu için.
    Daha önceleri ne müşteri hizmetleri ne de şubeler yükseltemiyordu. İyi haber 👍

• 1 yıldır 20 gb modemsiz tarife kullanıyorum,
    ilk kez gecen ay 2 kere ek paket almak zorunda kaldım ,
    tuhaf bi durum var cok hızlı bitti paket,
    kullanımım hep aynı,

2 gün önce paket yenilendi uygulmada halen gecen ayki kullanım görünüyor
    su an ne kadar kalmıs göremiyorum,
    saçma sapan işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 29 Mart 2020; 23:41:0 >
  • Arkadaşlar tarifeye numara taşıma ile geçtim taahhüt işlemini MH aracılığıyla yapmanız gerekiyor demişlerdi onlarda yapamadı dakika 1 gol 1 basladik

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Sms ile de yapabilirsiniz, sistem allak bullak, dilerseniz bir iki gün arayla tekrar arayın.

50 gb olan tarifeye geçipte xayma bedeli ödeyen var mı dostlar, cayma bedeli yansımaz demelerine rağmen 140 tl yansıdı.

• arkadaşlar merhaba,

bu covid-19 belası yüzünden malum evden çalışıyoruz. Bütün gün vpn ile işyerime bağlıyım, sürekli görüntülü görüşmeler vb. ciddi kota harcıyor. Telefonumda toplam 20GB netim var ama belli ki bu beni kurtarmayacak.

Şu virüs belası çıkmasaydı evime fiber bağlanacaktı ama başvuruları yetiştiremedim, şimdi de çıkamıyorum.

Kısacası bana bir iki ay yetecek bir 4.5g internet çözümü lazım. 20gb olur, 50gb olur... Sadece bir ay iki ay ne kadar zaman sonra götürüp iade edersem çılgın bir cayma bedeli ödemek istemiyorum.

Bu arada tabletime sim kart da takabiliyorum yani modeme de ihtiyacım yok.

Bu işi en ekonomik biçimde nasıl çözebilirim?
  • Merhaba, teknik olarak çok Bilgim yok, yanlışım olursa bilenler düzeltsin öncelikle.
    Telekom 15 GB lük 35 tllik kontörlü tarife kullanıyorum telefonumda. Selfy 15 gibi bir adı vardı. 25 yaş altı birinin TC nosunu verince oluyor.
    Bildiğim kadarı ile tablete de takılmasında bir sakınca yok sim’in.
    Bu sil süpür denen şeyden sürekli internet veriyor geçen gene 10 GB verdi
    Bir de 50 TL üstü yüklemeye 10 GB daha veriyor
    Ve en son eğitime destek diye 8 GB veriyor.
    İşinizi görürse öneririm, ön ödemeli olduğu için de çayma bedeli felan yok.

• Arkadaşlar bu paketi taahhütsüz kullanan var mı uzaktan eğitim için internete ihtiyacım var almam lazım bi kaç aylığına fakat faturalıya geçtikten sonra nasıl olacak her ay kendi tanımlanacak mı bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasonkaya -- 26 Mart 2020; 20:30:16 >
  • Tolgasonkaya T kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım ben de adsl altyapısı yok superbox düşünüyorum fakat son zamanlarda şikayetler oldukça artmış

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.