Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 50 gb olarak kullanan dostlar faturanız kaç lira geliyor acaba, güncel faturamı 89 lira olarak görüntülüyorum. Dün 477 tl idi, ondan önce 98 idi, ondan önce 206 idi, bakalım neler olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Merhaba, 50 gb olarak kullanan dostlar faturanız kaç lira geliyor acaba, güncel faturamı 89 lira olarak görüntülüyorum. Dün 477 tl idi, ondan önce 98 idi, ondan önce 206 idi, bakalım neler olacak.
    modemsiz 50 gb kullaniyorum, 67 tl gözüküyor. Her zamanki gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • clloyd kullanıcısına yanıt
    İlginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 53*MURAT

Var. Modemsiz 64, modemli 95 lira.

Alıntıları Göster
    Merhaba

Yazlıkta telefon yada internet yok - komşularda da yok telekom hiç gelmemiş o bölgeye.

Bu bahsettiğiniz üründen alıp kullabilir miyim

100GB den daha fazla paket varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Merhaba

Yazlıkta telefon yada internet yok - komşularda da yok telekom hiç gelmemiş o bölgeye.

Bu bahsettiğiniz üründen alıp kullabilir miyim

100GB den daha fazla paket varmı

Alıntıları Göster
    superbox daha iyi bir alternatif olabilir o fiyata, bir göz atın isterseniz.
    www.turkcell.com.tr
    Superbox Fırsat İnternet Kampanyası
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/ev-interneti/superbox-firsat-kampanyasi

ama buradaki 100 gb 10 mbit ile sınırlı dikkatinize.

• sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Merhaba, 100 GB olan paketten almak istiyorum daha önce süperbox kullandım iptal ettirdim çekmiyordu. Acaba bundada böyle bir sorun ile karşılaşırmıyım ? Birde kota yetiyor mu size ? Ben genelde oyun oynarım arada sırada bir kaç film felan yeter mi sizce ?
  • Bu tarifeyi kullanıyorum, iptal ettirmek için aradım şubeye gitmem gerektigi söylendi. Virüs zamanı yaptıkları saçmalık. Daha önce kullanıp telefondan iptal eden var mıydı bu tarifeyi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sönmeyen Arıza Lambası. kullanıcısına yanıt
    Turkcell ii degil mi neden gecmeyi dusunuyorsunuz

• Arkadaşlar ek paket olarak hangisini alıyorsunuz bende bunlar çıkıyor
    TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

• ihkelektrik kullanıcısına yanıt
    Bu tarifede ek paket Sms yoluyla alınıyor kardeş.

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL

• quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Bu tarifede ek paket Sms yoluyla alınıyor kardeş.

Teşekkür ederim kardeşim , az kalsın 45 TL ye alacaktık paketi, türk telekomun tuzakları sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihkelektrik -- 5 Nisan 2020; 12:12:17 >
  • Ev kullanıcısı olarak modem bedava fırsat dediğiniz gözden kaçırmış olabilir im yalın internet kampanyaları. Nedir acilen tavsiye istiyorum.

• ihkelektrik kullanıcısına yanıt
    Her kullanıcıya hazırlanan çok fazla paket olunca bu şekilde sormak faydalı oluyor. Bana da 20 gb yetmeyince 64 tl olan 50 gb pakete geçiş yaptım.

• Penetri27 P kullanıcısına yanıt
    Turkcell ile oyun oynayamadıysan avea ile hiç oynayamazsın. Belki vodafone ile olabilir bir arkadaşım vodafone sınırsız paket aldı ama internet üzerinde paket bilgisi yazmıyor.
  • Bu Evde Mobil Wifi tarifesine geçen hafta online olarak başvurdum (20GB). Aradılar, sözleşmeyi ve simkartı kargolayacaklarını söylediler, bir fatura ve kimlik fotokopimi de osk@turktelekom.com.tr'ye mail atmam gerektiğini paylaştılar. Salı günü de kart elime ulaştı. Sözleşmeyi imzalayıp MNG kargo çalışanı arkadaşa geri verdim. Oraya kadar süreç gayet başarılı gelişti.

Fakat o gün bugün ses yok. Hat aktif olmadı, Telekom'u arıyorum yardımcı olabilen yok, simkart'ın pakedinde telefon numarası yazmıyor, telno kısmı boş, sadece NMU ve ICCID diye iki numara var (sadece data hattı ama yine de yazması gerekmez miydi?), bugün yine müşteri hizmetleri ile görüştüm, sistemde kimlik numarama ilişkin bir kayıt bile görünmüyor.

Simkart elimde kek gibi kaldım sanırım.

Bugün son çare osk@turktelekom.com.tr ve ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr'ye yazdım ama bu kanallardan da bir cevap gelir mi hiç bir fikrim yok...

Edit: Hat açıldı :) Şu şartlarda online bir başvuru 7 iş gününde tamamlayıp kartı ulaştırıp hattı açmak fena iş değil. İlk defa alkışlıyorum Türk Telekom'u.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saig10 -- 6 Nisan 2020; 17:7:4 >

• Merhaba arkadaşlar bu paketi tablet de kullanıyorum Türk Telekom mobil uygulamasını yükledim ancak sil süpür bölümü yok. bunun bir çözümü varmıdır??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • machinehead M kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir paket bu bilgi verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volokill

Turkcell ii degil mi neden gecmeyi dusunuyorsunuz
    2. hattım bu, internet için kullanıyorum. Nerede ucuzsa ona geçiyorum. Şuan 10 gb 19 liralık tarifeye geçtim. Fazla arızalı android telefonu da modem olarak kullanıyorum. Bayağı güzel oldu.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.