Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ek paket durumunda güncel şey nedir acaba?
    Paket bitmeden yeni paket aldım, 10gb olan ek paket 20 gb olarak güncellendi ve önceki bitti mesajı geldi gün içinde. Dolayısıyla sadece son alınan paket üzerinden günlük ücretlendirebileceğiz sanırım artık?
  • Merhaba yazın 3 aylık kullanmak için almayı düşünüyorum. Taahhütsüz alabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexsite kullanıcısına yanıt
    tahaütsüz fiyatı 39 liraydı 20 gbtın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezer11 S kullanıcısına yanıt
    Hocam yani sitede görülen taahhütsüz fiyattan alınır değil mi taahhüt yapmadan? Altında 24 ay taahhütten sonra geçerli fiyat yazmış o yüzden emin olamadım. 100 GBlık olanı almayı düşünüyorum yazın 3 ay kullanmak için.

Evet alınabiliyor. Konuda alanlar vardı zaten. 100 GB yeterlimi. Üç ay sonra kapatırsanız yıllık vergi faturalandırılır.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Hocam en fazla 100 GB gördüm ve başka alternatif turkcellde var o da 250 küsür lira. Vergi derken ne kadarlık birşey olacak? Yani 3 aylık taahhütsüz internet ücretine ayrıyeten yaklaşık ne kadar ödemem gerekir?

Aylık yaklaşık 12 TL 12 AY boyunca gelecektir. Bu Turkcell içinde geçerli. Bu konuya sizi ben yönlendirdim sanırım. Kontörlü seçeneklerde var ben bi hattımda kullanıyorum. Şu konuyada bi göz at istersen.

https://forum.donanimhaber.com/ipad-pro-icin-hangi-data-hatti-paketi--143300431
  • Bn şimdi Vodafone hattımı buna geçirsem ve taahhütsüz 20 GB paket alsam ve mesela çekim gücü, bağlantı hızı vb. beğenmesem, aylık sadece 2,85 TL telsiz kullanım ücreti ile hattı kapatmadan devam edebiliyor muyum? Yani 39 TL ücreti durdurabiliyor muyum?
  • wade96 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, ek paket bitmeden yeni ek paket alınca kalan gün kadar ücret yazıyor (paketi bitirmemek koşulu ile). Günlük ücret ise 15tl / (o ayki gün sayısı). Mesela ay 30 gün ise günlük ücret net 0,50tl.
  • arkadaşlar şöyle bir baktım da bu konudaki paket ev interneti mi mobil mi ? şu an turkcelldeyim. operatör değiştiricem. gerçi geri turkcell e dönmeyi düşünüyorum. ceza var dedi vodafone. geri dönerseniz diye saçma geldi sanırım gitmesin müşteri diye
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Sesli görüşmelere kapalı data hattı. Sim kart veriyorlar. Telefonda ikinci hat olarak, tablette veya 4g modem ile kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_panic -- 24 Haziran 2020; 16:52:54 >
  • no_panic N kullanıcısına yanıt
    10 gb data hattı 19 tl. Telefon çift hatlı benim. Bunu alırsam telefon da ek 10 gb internetim olacak doğru anlamışım değil mi 🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    10gb alıma kapatıldı diye biliyorum. Siteye girmedim. Bir bakın bakalım.

• Sayfa sayfa dolaştım ama ben bu tarifenin mantığını hala anlayamadım. Mesela taahhütsüz olanlar için "24 fatura dönemi sonunda geçerli olacak fiyatlardır." denmiş bu ne demek oluyor? Bu paketler aylık değil mi?

Sanırım vergi ücreti de varmış. Ben 165 liralık olanını aldığım zaman ne kadar vergi ödeyeceğim yada bir şey ödeyecek miyim bu fiyat dışında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1453. Mesajı bozdum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arawnn47 kullanıcısına yanıt
    Bu tarife sadece 24 ay taahhüt ile alınabiliyor. 24 ay bittikten sonra tablodaki taahhütsüz fiyatlar geçerli. Yeni hat ve aylık telsiz vergileri standard. Benim bilgi dahilimde mevcuttaki en ucuz data hattı budur.
  • https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/faturasiz-mobil-wifi-paketleri.aspx

Arkadaşlar burda yazan 50 gb'lık paketi almak istiyorum. 40-50 gb civarı ihtiyacım olacak 1 ay süresince. Halihazırda faturasız hattıma ek olarak data hattı mı alma gerekiyor? (4.5g modem ile kullanacağım sim kartı.) yoksa mevcut sim kartımı modeme takıp mı kullanacağım?

Ve buna 109 tl vermeden 1 ay için 40-50 gb alabileceğim daha uygun bir paket mevcutmudur? (sadece TT, kullanacağım yerde diğer hatlar iyi çekmiyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimaL.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/faturasiz-mobil-wifi-paketleri.aspx

Arkadaşlar burda yazan 50 gb'lık paketi almak istiyorum. 40-50 gb civarı ihtiyacım olacak 1 ay süresince. Halihazırda faturasız hattıma ek olarak data hattı mı alma gerekiyor? (4.5g modem ile kullanacağım sim kartı.) yoksa mevcut sim kartımı modeme takıp mı kullanacağım?

Ve buna 109 tl vermeden 1 ay için 40-50 gb alabileceğim daha uygun bir paket mevcutmudur? (sadece TT, kullanacağım yerde diğer hatlar iyi çekmiyor)
    Data Hattı olmak zorunda bu paket için.

• AnimaL. kullanıcısına yanıt
    Bu tarifelerden birini kullanabilmek için yeni hat almanız gerekiyor, ya da numara taşımanız. Numara taşırsanız hattınız sesli görüşmelere kapatılır. (Bu tarifeler data hattı) Sim kartı telefonda ikinci hat olarak veya 4.5G modeme takarak kullanabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.