İyi günler. Fatura kesim tarihiniz nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (75. sayfa)
-
-
merhaba konuyu arastırdım fakat bulamadım 4 ay sonra taaddut bozsak ortalama ne kadar ucret cıkar baya kısı sormus bılen varsa cevaplarsa sevınırız
-
2 3 aylık olsa ortalama ne kadar cıkar
-
quote:
Orijinalden alıntı: canbaz672 3 aylık olsa ortalama ne kadar cıkar
Taahhüt bozma cezası öğrenmek için:
*124# tuşlayın
9-Devam
3-Taahhüt seçin
2-Taahhüt sorgu seçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53*MURAT -- 19 Kasım 2020; 8:13:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin fatura kesim tarihi nedir acaba?
Hocam daha almadım almadan önce merak ediyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selamlar bende bu 29 TL 20 GB den faydalanmak istiyorum yardımcı olur musunuz
Elimizde TTNET gezgin USB modem var uygun mu veya nasıl bir cihazla kullanmam lazım direk telefona takıp kullananlar var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: Muratotyakmaz3460
Selamlar bende bu 29 TL 20 GB den faydalanmak istiyorum yardımcı olur musunuz
Elimizde TTNET gezgin USB modem var uygun mu veya nasıl bir cihazla kullanmam lazım direk telefona takıp kullananlar var mıBu hattan 2 tane var bende. Biri mobil wifi'de (Vodafone r218h), diğeri kullanmadığım bir telefonda (Nokia Lumia 1020). İkisinde de sağlıklı bir şekilde kullanılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sim kartla calisan herhangi bir cihaz olur,
telefondan kullanilabiliyor sıkıntı yok. bende cift hatli telefon var, interneti bu hattimdan hallediyorum. -
İyi akşamlar, sanırım ayın 15i idi fatura kesimi iptal ettirdim hattı.Müşteri hizmetleri 15 lira lira cayma bedeli, 20 lira fatura ve 103 lira vergi ödemesi alınacağını söyledi.
Bu tarifede tivibugo izlendiği zaman ekstra ücret yansıtılıyordu. Bu durumu düzelttiler mi acaba?
Artık işimi görmediği için iptal ettim. İptal başvurusu yapınca 20 gb olanı 10 gb fiyatına teklif ettiler. Kabul etmedim ama taahhüt bitime yakın bir deneyin derim.
-
10 GB fiyatı ne kadar ki -
2 sene doldu, telsiz ücreti dahil 42 lira ücret kesiliyor ve bir cazibesi kalmadı benim için.Malum Bimcell 42 liraya 20 GB artı 750 dk artı 750 sms artı 40 lira yüklemeye 5 GB hediye veriyor.Şimdi soru şu, bu data hattımı bimcell e taşıyabilir miyim? 😊 Taşınmıyor ise mecburen iptal edip yeni bimcell hat almak durumunda kalacağım.Sesli tarifelere taşımayı deneyen var mı? 😃
Çok yaptım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ancak data hattı olduğunu söylemeyin. Bilgisizliklerinden olmaz falan diyebiliyorlar. Normal hat taşıyormuş gibi başvurunuzu yapın, sesli hattınız açılır.
Taahhüt bitiyor 20 den 10 indireyim diye gittim 10 ve 20 paketler kalktı dediler. Daha sitede var dedim , işlem yaptırmıyor dediler. Ben de kapatma işlemi başlattım bakalım dönüş yapacaklar mı -
2 yıllık taahhüt bitince fiyat artıyor mu veya kendisi kapanıyor mu bilgisi olan? -
quote:
Orijinalden alıntı: bagirtan
2 yıllık taahhüt bitince fiyat artıyor mu veya kendisi kapanıyor mu bilgisi olan?artıyor fiyat .
-
2 yıllık Taahhüt bitti ama farkı tam göremiyorum ek paketlerden dolayı bilen biri taahhütlü ve taahhütsüz fatura fiyatlarını yazabilir mi ( vergiler dahil )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X