Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: no_panic

Bu tarifelerden birini kullanabilmek için yeni hat almanız gerekiyor, ya da numara taşımanız. Numara taşırsanız hattınız sesli görüşmelere kapatılır. (Bu tarifeler data hattı) Sim kartı telefonda ikinci hat olarak veya 4.5G modeme takarak kullanabilirsiniz
    Daha 1 hafta once 2. hattimi turkcellden telekoma tasimistim. O zaman bu paketleri kullanma sansim yok anladigim kadariyla. Zaten data hatti olarak 4.5g modemle kullanmakti amacim.

Peki suan normal faturasiz hattimi data hattina cevirmenin bir yolu var mi? Veya bu haliyle faturasiz hattima 40-50 gb'lik internetli tarifelerden alsam, 4.5g modemle kullanabilirmiyim?

Yoksa bu 4.5g modemler sadece data hatti ile mi calisiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnimaL. kullanıcısına yanıt
    4,5G modemim olmadığı için yardımcı olamıcam. Çalışır diye tahmin ediyorum sadece. Faturasız hattınızı faturalıya çevirip bu tarifeleri kullanma konusunda ise TT bayi ile görüşmeniz daha faydalı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnimaL. kullanıcısına yanıt
    Bu modemler için faturalı faturasız ses hattı data hattı farketmez her türlü çalışır. Şu konuya bi göz at istersen. Bi faturasız ses hattıyla kullandığım paketlere bak belki işine yarar.

https://forum.donanimhaber.com/ipad-pro-icin-hangi-data-hatti-paketi--143300431
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Bu modemler için faturalı faturasız ses hattı data hattı farketmez her türlü çalışır. Şu konuya bi göz at istersen. Bi faturasız ses hattıyla kullandığım paketlere bak belki işine yarar.

https://forum.donanimhaber.com/ipad-pro-icin-hangi-data-hatti-paketi--143300431
    Teşekkürler hocam, uzun uğraşlar sonucu mevcut hattımı data hattına çevirtebildim kayıt açtırarak ve 50 gb'lık paketi aldım 109 tl'ye..

Ama şunu gördüm bu süreçte; hem müşteri hizmetleri hem de bayiler çok bilgisizler.

• Bu başlıkta konuşulan ürünü (tarifeyi) almak için nereye başvurmalıyım? Tam adı nedir? İlk seferde hat almak mi gerekiyor? Hat maliyeti ne kadar?

• Tarifem birmek üzere, 2 yıl daha aynı fiyattan güncellemeye çalışıyorum,
    Bayiler merkeze, merkez müşteri hizmetlerine, Mh bayiye yönlendiriyor..
    Uzatabilen var mıdır tarifeyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Muharrem126

Tarifem birmek üzere, 2 yıl daha aynı fiyattan güncellemeye çalışıyorum,
    Bayiler merkeze, merkez müşteri hizmetlerine, Mh bayiye yönlendiriyor..
    Uzatabilen var mıdır tarifeyi?
    Benim taahhütümün de bitmesine az kaldı bulursanız uygun bir tarife benide haberdar edin lütfen..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hat değiştirmek için hala şubeye mi gitmek gerekiyor?
  • Taahhütüm bitiyor bugün 39TL olarak devam ettiriyor TT.. varmı alternatif önerisi olan..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha iyisini bulamadım, üç ay önce 39tl ile devam ettim, teselli bonusu 52 kuruşluk damga vergisi artık ödenmiyor.
  • mediasten kullanıcısına yanıt
    Evet

• evimde wifi tarifesini kullanmak amaçlı aldığım LTE modemimi satıyorum. aktif olarak kullanamadım. göz atmak isterseniz diye konu linkimi paylaşıyorum:https://forum.donanimhaber.com/tp-link-tl-mr6400-300mbps-kablosuz-4g-lte-router--145585130
  • kuyuduzu kullanıcısına yanıt

Güzelmiş. Ama fiyat benim için çok pahalı.

• Taahhütlü 20 GB tarifesi aldım, henüz 1 ay olmadı ama iptal etmem gerekiyor ne kadar ödeme yaparım cayma bedeli olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tumblrdeli -- 10 Kasım 2020; 21:9:40 >
  • 1 ay için 10 tl. tabi hat actirma ucreti varsa onu karistirmiyorum. Normalde 39 iken taahhutlu 29.

• belefet B kullanıcısına yanıt

Hocam hattı naptınız, kapattınız mı ? Eğer kapattıysanız prosedür nasıl işliyor

• ser06 S kullanıcısına yanıt

Hocam bu cevabı kime yazdınız

• Faturasız olarak kullanacaklar ve lte modem varsa bimcel hat alabilirler. Şöyle ki 40 lira yükleyince 5 gb hediye veriyor.36 liraya da 10 gb internet alıyosunuz. Hattı ilk alırkende 9 gb internet veriyor bir aylık. Yani 36 liraya 15 gb internet alıyorsunuz ben böyle kullanıyorum yazlıkta. Turk telekom kadar iyi çekiyor sorun olmuyor. Bence bir deneyin.

• Yeni abone olan varsa fatura kesim tarihi nedir?

Taahhüt sona erince kullanmadığım başka bir hattımı buna taşıdım. Fatura kesim tarihi ayın 10'u gözüküyor.

Taahhüt sona eren hattımın fatura kesim tarihi ayın 27'si. Eğer başvuru tarihine göre farklı fatura kesim tarihleri oluyorsa bu hattımı da başka operatöre taşıyıp sonra tekrar burdan yeni bir data hattı başvurusu yapacağım. Bu şekilde EK PAKETDEN maksimum yararlanabilirim.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.