Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Taahhütlü, taahhütsüz 2 hesabım var. Ek paketsiz; 67,86₺ ve 87,24₺ gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    20 gb benimki
  • bagirtan kullanıcısına yanıt

Benim iki hesap da 50GB

• 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    20 den 50 ye çıkartabiliyor muyuz
  • Bence taahudu bitmeye yakın olanlar bitenler teknosa cell 45 gb tarifesini düşünebilirler. iki ayrı internete gerek yok diye düşünüyorum. Yeni tarifeler bol gb lı ve uygulama avantajı ile daha cazip.

Ben vodafone 25+5 tarifesindeyim ama internetin hızı çok düşük vodafonena o yüzden kızıyorum. Hotspot kullanıp Dosya boyutu büyük downloadlar yapmıyorsanız, sosyal medya çok kullaniyorsaniz vodafone bir alternatif olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 23 Mart 2021; 18:59:14 >
  • bagirtan kullanıcısına yanıt

Sözleşmede olmasına rağmen ne bayiler ne de çağrı merkezleri yükseltme yapamayacaklarını bildirmelerine rağmen, kornonanın ilk zamanlarında çağrı merkezine diretmem ve kayıt oluşturmaları akabinde 20'den 50'ye yükseltmişlerdi.

• Son durum nedir? Ek paket alabiliyor muyuz? Ücreti nedir?  

10GB paketi kullanıyorum, taahhüdüm bitti ek paket yoksa 20GB olana geçeceğim.

• Ek paket devam ediyor.
    İkinci mobil wifi hattını aldım süresi dolanı kapattım. Bir haftadır 50gb pakete geçmek için uğraşıyorum. Son aşamaya kadar geliyor. Sonuç yok.
    Müşteri hizmetlerine kaçıncı kayıt ve en sonunda yeni hat tesisi ve numara taşıma yapanlar yararlanıyor o paketten demişler.
    Açıklama öyle demiyor. Modemsiz paketlerde yükseltilebileceği yazıyor. Saçmalık işte bunu kapatıp 50 gb lık abone olacağım. İşime gelmiyor böylesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozleri -- 18 Şubat 2021; 18:27:20 >
  • İki gün önce Türk Telekom Müdürlüğüne gittim. Paketin yükseltilemeyeceğini öğrendim baya bir uğraştılar. Kayıt açalım isterseniz dediler. Bende değişen birşey olacağını sanmıyorum dedim.Kaçıncı kayıt oldu çözüm yok dedim. Hattı kapattırma talimatı verdim. 50 gb olana abone oldum. Ekstradan 58 lira taahhüt cayma ve bu ay kullandığım paket ücreti yansıyacak son bir fatura olarak oh mis! Yeni aldığım hattın vergisi vs söylemeye gerek yok sanırım

• Taahhütü son aya girdi hattımın, Bimcell'e normal ses hattı olarak taşımakta bir problem olur mu arkadaşlar? Bim tarifeleri daha mantıklı geliyor bana şu an.
  • Merhabalar. 2 yıllık taahhütüm pazartesi gece yarısı sonlanmış olacak. Eve fiber internet bağlandığı için 20gb ' lik hattımı salı itibariyle tamamen kapatmak istiyorum. Çağrı merkezinden kapatma işlemi.yapılabiliyor mu? Önceden talimat verilebilir mi, yok ise salı günü hattı kapatırsam kullanmadığım ay için fatura çıkar mı? Bu konuda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim. İyi pazarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: buura7

Taahhütü son aya girdi hattımın, Bimcell'e normal ses hattı olarak taşımakta bir problem olur mu arkadaşlar? Bim tarifeleri daha mantıklı geliyor bana şu an.

Problem olmaz. Data hattı olduğunu söyleme sadece.

Bilmediklerinden "olmaz" diyebiliyorlar. "Faturalıdan taşıyorum" de.

• Tarifeler efsaneymiş 50 gb 64 olanı özellikle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cengos07 C kullanıcısına yanıt

Kendi soruma kendim cevap vereyim o zaman. Taahhütte son aya girildiği anda istediğiniz zaman hattı kapatma talebi verebiliyorsunuz, cezası yok. Ben Turk telekom ofisinden talepte bulundum, 24 ay dolmadan bir kaç gün önce. 6 gün sonra çağrı merkezinden arandım, çeşitli alternatifler sundular ( kontörlü hat vs.).Kabul etmedim ve hat komple kapatıldı. Sadece geçen ayki kullanımlarim fatura edilecek. En azından bundan sonra taahhüt bitiminde hattını kapatacak benzer durumdaki kişilere faydam dokunabildiyse ne mutlu bana. Iyi forumlar.

• Benim taahhütüm 23 Martta bitmiş. şu an başka bir paket sanırım devam ediyor otomatik olarak . acaba özellikleri ve fiyat ne oluyor taahhüt bittikten sonra

Online işlemlere girince adam gibi bir bilgi almak mümkün olmuyor maalesef

• Kimse cevap yazmamış kendime cevap yazayım :)

20gb 29 tl olarak 2 sene taahütle uzattım paketi. 10 gb'lık paket bitmiş 20gb lık devam ediyormuş. 50 ve 100 gb paketler de var. ek 10 gb almak da 15 tl.

• Ben de hat iptali için telekoma başvurmuştum, kimliği istediler sizi bi hafta içinde arayacaklar dediler.
    Bugün arandım,
    Mobil hattı normal hatta çevirebilirsiniz dendi.

10 gb, 1000 dk, 1000 sms, 1sene taahhüt, 32.60 tl

15 gb, 1000dk, 1000sms, 1 sene taahhüt 40.80 tl

Ya da bu şekilde data hattı olarak da kullanabilirsiniz dediler.

Evimde mobil Wifi tarifesine geçtiğimizde vergisini ödemişiz, şu an verdiği fiyatlar,

Vergi hariç ve de indirimli fiyatlarmış..

• 20 GB tarifemi hakkım olmasına rağmen 50 GB a yükseltmiyorlar,müşteri hizmetleri bayiye bayi müşteri hizmetlerine yönlendiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hüşke

20 GB tarifemi hakkım olmasına rağmen 50 GB a yükseltmiyorlar,müşteri hizmetleri bayiye bayi müşteri hizmetlerine yönlendiriyor

Aynı durumu yaşadım, bir türlü yükseltme yapamamışlardı.. En sonunda koronanın başlangıç zamanlarında müşteri hizmetleri kayıt oluşturmuş ve ertesi gün halledilmişti (10GB'den 50GB'e).

Yani tamamen TT işgüzarlığı. İsterlerse yapabiliyorlar. Veya iş bilmezler iş başında maalesef.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.