Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir sene varsa taahhüt bozma cezası çıkar size. Bundan da kaçınma yolları var ancak fazlasıyla uğraşmak gerekiyor. O yüzden taahhütünüzün ceza miktarını arayıp öğrenin bence. Ama onun haricinde, Bim'e gidip normal hat değişir gibi değişebilirsiniz. Şimdi son faturamı da site üzerinden kimliğimi girerek ödedim. Hattı Bim'de aktif kullanıyorum. Herhangi bir sorunum yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganus

köyden küçük bir yerde yazlık, bildiğin ova, denize 50m. çok eskiden sabit telefon hattı vardı bir tane, çalışıyor demeye bin şahit ister. orada ADSL ile alınacak en yüksek hız 1-2 mbps, evde 3 kişi uzaktan çalışacağız aynı anda, görüntülü konuşmalar vs.

Hocam telefon hattı varsa adsl olarak 16 mbit hız alınabilir sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27.04.2020 tarihi itibarıyla Evimde Mobil Wifi 10GB ve Evimde Mobil Wifi Modemli 10GB Tarifeleri yeni müşteri alımına kapatılmıştır.
  • bişey soracağım bu 20 gb mobil wifi tarife ile bimcell'in 20 gb tarifesini kullanmak arasında ne gibi fark var hız konusunda?hız testi yaptım şimdi 35.7 mbps gösterdi.ev internetinde 1.7 mbps gösterdi ama kullanımda arada 20 kat fark hissetmiyorsun.

• Taahhüt nasıl yenileniyordu bunda? Taahhüt bitmiş ne arayan var ne soran

• quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

bişey soracağım bu 20 gb mobil wifi tarife ile bimcell'in 20 gb tarifesini kullanmak arasında ne gibi fark var hız konusunda?hız testi yaptım şimdi 35.7 mbps gösterdi.ev internetinde 1.7 mbps gösterdi ama kullanımda arada 20 kat fark hissetmiyorsun.

Evimde 50 GB paketini kullanıyorum. Aynı zamanda bimcell XL 20 GB paketim de var. Hız vs aynı.

Şahsi kanaatim sırf taahhüd vs istememesi, sınırsız+750 dk konuşma süresi, 1000 sms gibi

artıları sebebi ile mobil WİFİ tercih bile edilmemeli...

On ay taahhüdüm bittiği an bende kapattıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: acelilctl

Taahhüt nasıl yenileniyordu bunda? Taahhüt bitmiş ne arayan var ne soran

Bime gidip, wifi hattı bilgisi vermeden normal hat aktarımı ile bimcelli olun bence...

• mufit kullanıcısına yanıt
    Şu an 35 liraya geliyor 20 gb, ek alınca da baya ucuz oluyor. Bimcell'de 20 gb 42 lira değil mi? Vergiler hariç

• Altyapı geldiği için data hattımı bireysele çevirmek istedim ama olmuyormuş. Müşteri Hizmetleri ve bayiyle görüştüm olumsuz cevap aldım. 1 sene boyunca yeni hat ücreti ve vergisi faturama yansıdı. Şimdi kontörlü hatta çevirmek istiyorum ama yapmıyorlar.

• mufit kullanıcısına yanıt
    Bilgi vermeden oluyor değil mi ? Ben de deneyebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arazion kullanıcısına yanıt

Başka operatöre taşıyın. Data hattı olduğunu belirtmeden, faturalı hat olduğunu söyleyerek taşıma işlemi yaptırın. 5-6 kez yaptırdım, hiçbir sorun yaşamadım.

İlla Türk Telekom olsun istiyorsanız tekrar taşıma işlemi yaptırırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53*MURAT -- 4 Haziran 2021; 17:59:17 >
  • 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Benim tahattüdüm bitmedi daha taşıma yine yaparlar değil mi hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam fikriniz iyiymis ama cayma bedelini ödemeyi kabul edip hattı iptal ettirdim. Mesajınızı dün görseydim taşımayı denerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arazion -- 4 Haziran 2021; 18:38:49 >

data hat iptal talebini geri çektim. Hattımı Vodafone’a taşıdım. Şimdilik beklemedeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

Benim tahattüdüm bitmedi daha taşıma yine yaparlar değil mi hocam ?

Evet, taşıma yapabilirsiniz.

Taahhüt bozma cezanızın ne kadar olduğunu da şu şekilde öğrenebilirsiniz:

*124# tuşlayın

9-Devam

3-Taahhüt seçin

2-Taahhüt sorgu seçin.

• Benim 2 yıllık taahhütüm bitmiş. Yenilemek için aradım. Taahhütünüzü yenileyemiyoruz dediler. Nasıl oluyor bu iş? Bundan ucuz internet yoktu, bunu kullanıyordum bayadır. Taahhütsüz fiyattan devam etmem gerekiyormuşmuş bundan sonra. Bu nasıl iş?

• quote:

Orijinalden alıntı: 53*MURAT

Başka operatöre taşıyın. Data hattı olduğunu belirtmeden, faturalı hat olduğunu söyleyerek taşıma işlemi yaptırın. 5-6 kez yaptırdım, hiçbir sorun yaşamadım.

İlla Türk Telekom olsun istiyorsanız tekrar taşıma işlemi yaptırırsınız.

İlla başka operatöremi taşımamız gerekiyor yoksa Bimcell'e taşıyabiliyormuyuz bime gidip.

Bilginiz varmı bu konuda ?

• akonay kullanıcısına yanıt

TT'den Bimcell'e hiç taşımadım. Aynı altyapıyı kullandıkları için olmayabilir. Yine de bir sorun bence. Olmuyorsa önce Turkcell, sonra bimcell'e taşırsınız. İki operatör arası geçiş en fazla bir hafta sürer.

• akonay kullanıcısına yanıt

Direkt taşıma yapabiliyorsunuz Bim'den. Bizimkiler daha 2 gün önce taşıdılar Türktelekom'dan Bimcell'e.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUa

Direkt taşıma yapabiliyorsunuz Bim'den. Bizimkiler daha 2 gün önce taşıdılar Türktelekom'dan Bimcell'e.

Teşekkürler  

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.