Şuan bu tarifeyi önerir misiniz? 50 GB olan paketi almak istiyorum. Tek amacım bol internet. Maaleef üniversitede kyk interneti iyi dğeil 65 TL(hadi vergi algı olsun 75 tl) bundan daha avantajlı paket yok gibi Telefon çift hatlı telefona takıcam |
TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (79. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Murat BurçŞuan bu tarifeyi önerir misiniz? 50 GB olan paketi almak istiyorum. Tek amacım bol internet. Maaleef üniversitede kyk interneti iyi dğeil
65 TL(hadi vergi algı olsun 75 tl) bundan daha avantajlı paket yok gibi
Telefon çift hatlı telefona takıcam
selfy nin yeni sosyal kampanyası var 20 gb internet + sınırsız youtube-instagram-twitter-facebook.
bi inceleyin derim
-
quote:
Orijinalden alıntı: clloydselfy nin yeni sosyal kampanyası var 20 gb internet + sınırsız youtube-instagram-twitter-facebook.
bi inceleyin derim
Alıntıları GösterTeşekkür ederim araştırıyordum bugün aldım .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Faturasız turkcell var. Yeni data hattı almadan bu tarifeye taşıyabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yeni data hattı ücretini ödeyecek mıyız? Zorunlu. Bundan kaçmanın kısa yolu yok mu?
Bende faturasız hat var ona tasinmiyor mu. İlla yeni hat almak mı gerekiyor
Selam arkadaslar
Mobil uygulamaya nasil girecegiz
Sanirim 9520 data hattindan sifre seklinde msj atilsada cdvap gelmiyor.
"Data hatları için 9520’ den şifre alınamamakta olup adınıza kayıtlı Türk Telekom ADSL, Tivibu veya farklı Türk Telekom hizmetlerinizden birinden Online işlemlere giriş yaparak numarayı ekleyebilir."
Boyle bir yazi okuduk ama baska yolu yok mudur
Önceden vardı saçmalık kaldırmışlar. Müşteri hizmetleri ile konuştuğumda zaten yoktu diyor ama ben diyorum kullanıyorum 2 senedir neden bahsediyorsunuz diyor :D kendileri ne yaptığını bilmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim data hattımda online işlemlere girmiyordu. Türk Telekom’a ait sabit telefon hizmetim var. Onun üzerinden giriş yapınca hizmetler arası geçiş yaparak data hattımın bilgilerine ulaşıyordum
Sifre gelmiyor.
Sorunu çözersen haber ver.
Bimcell Online işlemlerden girmeyi deneyin.
Belki bir yıl oldu kapanalı, zamanında çok uğraşmıştım ben de, müşteri hizmetleri ile de teyitleştik. Data hatlarına şifre gelmiyor uzun süredir, telekom mobil uygulamada da açamıyorsun ve haliyle sil süpür yapamıyorsun. Kalan kullanımlarıma ve diğer işlemlere *124# çevirerek ulaşıyorum ben.
Bimcell online işlemlerden girebiliyorsun
Mobil uygulamadan mı bahsediyorsunuz? Sil süpür de yapılabiliyor mu? Bahsettiğiniz sadece masaüstü site sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denedim hata veriyor ancak ana sayfaya dön deyince girmiş oluyorsunuz. Uygulamaya girmiyor yalnız
Uygulamaya giremedikten sonra hiç bir anlamı yok, bütün olayı sil süpür uygulamanın zaten, yoksa kota sorgulama vs her türlü mümkün...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle.... arkadaş söyledi diye deneyeyim dedim.
Zaten uygulamadan yasaklamalarının sebebi de muhtemelen sil süpürdür. Bu şekilde devam, değişeceğini sanmam bir daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X