Şimdi Ara

TT Evimde Mobil Wifi Tarifesi / 10GB 19TL-20GB 29TL (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.729
Cevap
105
Favori
256.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dore-can

Merhaba arkadaşlar bu paketi tablet de kullanıyorum Türk Telekom mobil uygulamasını yükledim ancak sil süpür bölümü yok. bunun bir çözümü varmıdır??
    bunlarda sil süpür yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saig10

Bu Evde Mobil Wifi tarifesine geçen hafta online olarak başvurdum (20GB). Aradılar, sözleşmeyi ve simkartı kargolayacaklarını söylediler, bir fatura ve kimlik fotokopimi de osk@turktelekom.com.tr'ye mail atmam gerektiğini paylaştılar. Salı günü de kart elime ulaştı. Sözleşmeyi imzalayıp MNG kargo çalışanı arkadaşa geri verdim. Oraya kadar süreç gayet başarılı gelişti.

Fakat o gün bugün ses yok. Hat aktif olmadı, Telekom'u arıyorum yardımcı olabilen yok, simkart'ın pakedinde telefon numarası yazmıyor, telno kısmı boş, sadece NMU ve ICCID diye iki numara var (sadece data hattı ama yine de yazması gerekmez miydi?), bugün yine müşteri hizmetleri ile görüştüm, sistemde kimlik numarama ilişkin bir kayıt bile görünmüyor.

Simkart elimde kek gibi kaldım sanırım.

Bugün son çare osk@turktelekom.com.tr ve ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr'ye yazdım ama bu kanallardan da bir cevap gelir mi hiç bir fikrim yok...

Edit: Hat açıldı :) Şu şartlarda online bir başvuru 7 iş gününde tamamlayıp kartı ulaştırıp hattı açmak fena iş değil. İlk defa alkışlıyorum Türk Telekom'u.
    Merhaba.
    Sizinki faturalı mı faturasız mı?
    Faturasızsa,ayrıca ücret kestiler mi?Bana faturasız hat için 115TL gibi(Tam fiyatı hatırlamıyorum).

Bugün kaç bayiye gittiysem,simkart yok,dediler(Ankara/Çubuk).Faturasız istiyorsam Kızılay'a filan gitmem gerektiğini söylediler.
    Böyle sizinki gibi internet üzerinden talep ediliyorsa gayet iyiymiş...

• 20gb paketten 10gb pakete düşürebiliyır muyuz deneyen oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Saçma bir dönemde taşınma durumundayım geçici süreli. Taahhüt yapmak istemediğimden böyle bir arayışa girdim. 100 gb lık olanı almayı düşünüyorum. Modemli alırsam 3-4 ay sonra cayma durumunda nasıl bir bedel öderim fikri olan var mı? Modem ücretini ödüyor muyum iade mi etmem gerekiyor?

Modemsiz almayı düşünüyorum yoksa.
    Teşekkür ederim herkese.
  • saig10 kullanıcısına yanıt
    Hat için para talep ettiler mi? Veya faturaya ilave ücret ekleme durumu olacak mıymış, ne yazıyordu sözleşmede?

Ekleme: Başka operatörlerde var mı böyle ekonomik tarifeler arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 12 Nisan 2020; 22:5:46 >
  • Ede.Murat kullanıcısına yanıt
    bana şöyle bilgi verdi. Normalde hattı 90-100 TL'lik vodafone red paketi vardı. Bir kere bayinin tekine gidip sınırsız mobil internet paketi istediğini söylemişti, internette gözükmüyor öyle bir paket demiştim ama bayide 2-3 ay önce gelseydiniz vardı diye bilgi vermişler yine gelirse söyleriz demişler. Geçenlerde sms ile teklif gelmiş aylık 160 tl olduğunu söyledi ama daha çok detay bilmiyorum. Bakındım ben de ama pek bir bilgi de göremedim de böyle bir paketleri var ancak internette neden hiç bilgi yok bilmiyorum arkadaş gayet kullanıyor da bana pahalı geldiğinden hiç arayıp sormadım. Yalnız bugünlerde coronadan mı bilmiyorum ttnet mobil 3g hızı sadece geceleri görmeye başladı. Gündüz rezalet bağlantı hızı oluyor
  • 20 gb modemsiz 24 ay taahhütlü kullanıyorum, 24 ay bitince taahhütsüz fiyattan devam etmek zorunda mıyım?
    Yeni bir taahhüt dönemi başlatmak mümkün mü?

30 May 20 Ek:
    Bugün müşteri hizmetlerini aradım, taahhüt uzatmak mümkün değil, taahhütsüz fiyattan devam etmek durumundasınız dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belefet -- 30 Mayıs 2020; 8:36:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itartar

Merhaba.
    Sizinki faturalı mı faturasız mı?
    Faturasızsa,ayrıca ücret kestiler mi?Bana faturasız hat için 115TL gibi(Tam fiyatı hatırlamıyorum).

Bugün kaç bayiye gittiysem,simkart yok,dediler(Ankara/Çubuk).Faturasız istiyorsam Kızılay'a filan gitmem gerektiğini söylediler.
    Böyle sizinki gibi internet üzerinden talep ediliyorsa gayet iyiymiş...

Alıntıları Göster
    Cumartesi günü internet üzerinden başvuru yaptım.Bugün aradılar,ordan oraya bağladılar,4 kişiyle görüşmek zorunda kaldım...
    En sonuncu müşteri temsilcisi bayilere gitmem gerektiğini,bayilerde yoksa(Ankara Çubuk'ta yok,bayiler Kızılay'a gitmemi söyledi),en yakın müdürlüğe gitmem gerektiğini söyledi.Bu şekilde satışlarının olmadığından bahsetti...

• Arkadaşlar pek bilgilendirmemişler de illa modem almamız gerek mi herhangi bir telefondan da kullanabiliyor muyuz.
    Taahhütsüz de var mı acaba ?
  • Anten bağlanabilen modem önerisi olan var mı acaba ?

• Korgeneral1071 kullanıcısına yanıt
    Modeminiz varsa modem ile, Çift hatlı telefonunuz varsa telefon ile kullanabilirsiniz. Linki bırakıyorum, taahhütlü ve taahütsüz fiyatları linkde var, kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Evimde Mobil Wifi Tarifeleri > İnternet > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.aspx

• Bu tarifedeyim ancak 23 Nisan da yeni fatura dönemimden beri hızım 1mbiti geçmiyor. Normal mobil hattımda 15 mbit alabiliyorum evimde, aynı cihazıma data hattımı daktığımda da 1 mbit 1.5 mbitte gezebiliyorum. Data hatlarına limit mi uyguluyorlar? Kotayı kullanıyoruz diye hız mı düştü bu ne iştir?
  • Bende hiz ile alakali belitilen şekilde bi sorun yok . Genelde 20 mbps civari hiz aliyorum ancak stabil degil .

Arkadaslar onceden tivibuya girince ekstra para cikiyordu faturada .Simdi boyle bir durum var mi ? Malum 5 gb tivibugo hediyesi var bi bakayim ne var ne yok diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saat netflix izleyince kotadan ne kadar tüketir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufit

5 saat netflix izleyince kotadan ne kadar tüketir acaba ?
    480p için bir saatte 700mb harcar diyor sitesinde . Suradan inceleyebilirsiniz
    Yardım Merkezi
    Netflix'in kullandığı veri miktarını nasıl kontrol edebilirim?
    https://help.netflix.com/tr/node/87

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• itartar İ kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ben ancak görebildim. Buna dair tek tahminim, belli bir noktadan sonra bayiler kapatıldığı için böyledir diye düşünüyorum. Beni arayanlar İzmir'de bir bayiydi çünkü, ondan önce Telekom müdürlüğüne gitmiştim (evime yakın), müdürlükten bile yeni hat açtırıp üye olamamıştım sisteme çünkü "biz geçici personeliz, yeni data hattı tesisi yapamıyoruz" gibi tuhaf bir şeyler söylemişlerdi. Ben bunun üzerine internetten başvuru yapınca İzmir'den bir bayi aradı ve işlerim öyle yürüdü. Sizin başvuru tarihinizde bence Koronavirüs sebebiyle artık bayiler de kapatılmış olabilir ya da başvurunuz bayiye değil de müşteri hizmetlerine düşmüş olabilir...
  • 27.04.2020 tarihi itibarıyla Evimde Mobil Wifi 10GB ve Evimde Mobil Wifi Modemli 10GB Tarifeleri yeni müşteri alımına kapatılmıştır. Cepte kullanmak için niyetlenmiştim, varmı alternatif önerebilecek.

• no_panic N kullanıcısına yanıt
    20 GB devam ediyor. Çok derseniz 10 GB 50+ da devam ediyor.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Evimde Mobil Wifi Tarifeleri > Buyuklerimiz > Özel Programlar > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/buyuklerimiz/sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.aspx?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR

• Telekom sitesindeki Kullanım Detaylarım -> Numara/Erişim Noktası altında gözüken internet.04 internet.11 gibi bilgiler nedir acaba? Fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.