Şimdi Ara

TT Net'e bir öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdan bilinçli bir tüketici olarak TT net e bir önerde bulunmak istiyorum..Bu AKK yi uygulamayın demiyorum lakin 3.dünya ülkelerinde uygulanan yöntemden vazgeçsin.Benim önerim şu bizim gibi ''8/16mbit e kadar limitsiz tarifelerde olanlar''için günün yogun internet kullanım saatleri içinde hızları 1/4 oranında düşürsün bu şekilde limitsizin de limitsizi tarifesinde olan elitler için sıkıntı çıkmamış olur.Bunu uygulamazsa TT net 2 şey gelir aklıma.1.si iyi niyetli olarak bunu uygulayacak altyapım yok der eyw. 2. olarakda malum maddi konular(benim şahsi düşüncem 2. seçenek).Sadece bu maduriyeti gidericek bir öneride bulunmak istedim katılan katılır katılmayan yazsın eleştirisini alta

• TTNET ananıda al git burdan
  • keşke 1/4 oranında düşürse.4mbit kullanırız. interneti
  • 50 gb yi aştıktan sonra mesai saatleri içerisinde 4 mb da düşürsün diğer saatlerde çıkarsın bu sistemi kuracak beyin takımı varsa tabi.
  • Akşamları akşamları 1/4'i hıza düşmesindense AKK 250 GB olmasını tercih ederim. Ben istediğim zaman işimi hızlı halletmek isterim. Düşük hız, zaman kaybıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Akşamları akşamları 1/4'i hıza düşmesindense AKK 250 GB olmasını tercih ederim. Ben istediğim zaman işimi hızlı halletmek isterim. Düşük hız, zaman kaybıdır.

2 seçenekte tamamen saçmalık. teknoseyir programında anlattıkları bi firma vardı sanırım adı virgin media'ydı. insanların en adaletsiz dediği firmayı bile örnek alsalar yeterli. yoğunluk saatlerinde hız düşürme olabilir evet ama belli bi kota konulur, kota aşımında hız düşürüler. yoğunluk saatleri bitince hız geri verilir. bu kota 10gb olabilir. mesele akşam 19.00- 23.00 saatleri arasında 10gb kotayı aşan AKN'li paketlerde hızın %75i kesilir.
    yemin ediyorum şaka gibi bi ülkede yaşıyoruz. düştüğümüz duruma bakın ya. dünyanın büyük ihtimalle ttnet'ten sonra en adaletsiz İSS'sinin sağladığı hizmet bile bizim için rüya gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: MicroChip34

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Akşamları akşamları 1/4'i hıza düşmesindense AKK 250 GB olmasını tercih ederim. Ben istediğim zaman işimi hızlı halletmek isterim. Düşük hız, zaman kaybıdır.

2 seçenekte tamamen saçmalık. teknoseyir programında anlattıkları bi firma vardı sanırım adı virgin media'ydı. insanların en adaletsiz dediği firmayı bile örnek alsalar yeterli. yoğunluk saatlerinde hız düşürme olabilir evet ama belli bi kota konulur, kota aşımında hız düşürüler. yoğunluk saatleri bitince hız geri verilir. bu kota 10gb olabilir. mesele akşam 19.00- 23.00 saatleri arasında 10gb kotayı aşan AKN'li paketlerde hızın %75i kesilir.
    yemin ediyorum şaka gibi bi ülkede yaşıyoruz. düştüğümüz duruma bakın ya. dünyanın büyük ihtimalle ttnet'ten sonra en adaletsiz İSS'sinin sağladığı hizmet bile bizim için rüya gibi..

10 GB kota olsa süper tabi ama bu rekabetsiz ortamda hayal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşverin bunları ya. Ne önerisi arkadaşlar?? Zaten pahalı kullanıyoruz interneti. 60 tl para veriyorum tabiki 7/24 download yapacam 8 mb hızda. Kimsede buna karışamaz benim netimi kısamaz!! O sizin dediğiniz nasıl olur. 100 mb internet kullanırız aynı fiyata kısarlar 20 mb'ye falan siz 8 mb neti çok mu zannediyorsunuz ?? Elini gavuru 1000 mb ile giriyor internete. Yapmayın arkadaşlar bu adamlara tepkimzi koymamız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inyourmind

Boşverin bunları ya. Ne önerisi arkadaşlar?? Zaten pahalı kullanıyoruz interneti. 60 tl para veriyorum tabiki 7/24 download yapacam 8 mb hızda. Kimsede buna karışamaz benim netimi kısamaz!! O sizin dediğiniz nasıl olur. 100 mb internet kullanırız aynı fiyata kısarlar 20 mb'ye falan siz 8 mb neti çok mu zannediyorsunuz ?? Elini gavuru 1000 mb ile giriyor internete. Yapmayın arkadaşlar bu adamlara tepkimzi koymamız gerek.

herkes tepki koyma derdinde de amaç sonuç almak olmalı yoksa kimse eylemci değil :) sonuç olarakta bunlar fiyatı indirmsz Su şartlarda akk da kalkmaz, enazindan arkadaşların dediği gibi mantıklı seviyeye çekilmesini sağlanabilir.ışte akk nin artması bi öneridir yada düşen hızın 1 değilde 2 yada 4 olması bi oneridir.bana bu ihtimaller daha olası geliyor.ve en önemli kozda parasiyla tv paketi alıyorsun Netten izlemek icin ama 1 mbitte hep sıkıntı.kafadan kendi hizmetleri var tivibuweb fln.bu tip fikirlerin üzerinden baskı yapılırsa sonuç alınabilir.yine aklıma gelen oyun satiyolar ee bunu 1 mbitle kaç saatte indircez gibi sorular üzerinden gidilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 29 Mart 2012; 8:54:19 >

• 1 mbps limitsiz 45 liralık tarifeyi geri çıkarsın bence. O daha iyiydi en azından hız falan düşmüyordu
  • Arkadaşlar biz daha şu konuda önerdiğim yöntemde bile birleşemiyoruz ne diyim ki,hakkediyoruz galiba aylık kotayı sizin gibiler oldukça hiçbir zaman orta yolu bulamayız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.