Şimdi Ara

TT-NET'ten D-Smart fiber+tv ye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, tt-net 20mb fiber kullanıcısıyım. 3 gun önce d-smart a başvurdum.

ttnet e internet ve tivibu için ödediğim para aylık 95tl
    d-smart a 20mb fiber internet + maxi hd paket için ödeyeceğim fiyat 86tl.

tabiki d-smart mantıklı geldi, o günde beşiktaşın hazırlık macı vardı düsünmeden aldım..

Aslında olaylar biraz karışık. Benim 12 ay daha taahhütüm var ttnet te. yaklasık 200lira gibi bir tutar çıkıyor ortaya. D-smart da 120tl sini aylık 5 TL faturadan düşmek şartıyla karşılıyor. Buna da tamam dedim. Bugun ttnet i aradım +200TL de modem ücreti istediler. Toplamda oldu 400TL..

1.Sizce d-smart a gecmem mantıklımıydı ?
    2.Btk nın böyle sacma ücretlere karsı geliştirdiği bir sistem var mı?
    3.D-smart ın bu paketini kullanan varsa memnun mu ?

• geçme bence
    d-smart beladır sonra burada gelip bize yakınacaksın bela okuyacaksın

ayda 95 ödüyorsan taaahhütlü falan değildir tarifen bence

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi-Hipernet.aspx
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi.aspx

burada faturanı 50 liraya düşürebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 15 Temmuz 2013; 16:10:19 >

• D-smart konusunda bilgim yok fakat 2. soruya takıldım. Ücret yüksek olabilir, eleştirilebilir anlarım da, taahhütü zorla mı aldılar sizden? Taahhüdünüzü yerine getirmediğinizde uygulanacak ceza sözleşmede yazmıyor muydu? Yanlış anlamayın ama bile bile lades demişsiniz, BTK ne yapsın ki bu durumda?
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Tabiki zorla almadılar. Ben başlangıçta şöyle bir sorun yaşamıştım, yalın internet ücreti 28 lira olayını bana söylememişlerdi. Sanırım sözleşmede de gözümden kaçmış. Hattımı kapatıp yalın internete geçtim. 15tl ödeyeceğime 28 tl ödüyorum her ay için. Benim takıldıgım nokta aylık aldıgım indirimi ceza olarak öderim sıkıntı yok. Ancak modem icin 200 TL tam bir soygun. Alsınlar kardeşim modemi benden. Neden parasını istiyorlar.
  • Hmm modem kullanılmış olduğu için iade almıyorlar demek ki. Fiyatı çook yüksek ama yapılan işlem mantıklı bence. 200 liraya modem satıyorlar resmen.
  • Eğer modeminiz VDSL uyumlu ise zaten dışarda da aşağı yukarı aynı fiyattır. Tabii ki TTNet kendi karını ekliyor ancak şunu belirtmeliyim ki D Smart'a geçmekle çok büyük hata yaptınız, yeni geçtiniz ve 7 gün dolmadı ise iptal ettirin. Boşuna TTNet'e 400 TL vermek onun ekmeğine bal sürmektir. Kaldı ki D Smart'ta çok iyi bir firma değil, bir bakarsınız evet 86 TL fatura gelmiş ama D Smart Net'e de ayrı fatura kesmişler gidip faturayı iptal etmekle uğraşırsınız. Doğru düzgün kanal yok denecek gibi bir şey oturup ağız tadı ile sinema seyretmek istersiniz koca bir logo ekranda... Tek bir kanal için bir paket yapıp onun fiyatını 10 TL yapar. Tabii internetinin ne zaman bağlanacağı ise ayrı bir muamma, çevremde bu kampanya'ya geçen benimle birlikte 6 kişi vardı, hepsi 3. gün iptal etti. Yeni alacaklara da zaten bizim işyeri kan ağlıyor tavsiye etmiyorlar...

Tabii bütün sorunları yaşayacaksınız diye bir kaide yok, geçecekseniz siz bilirsiniz. Allah kurtarsın.

• TTNET in iptal sürecinde yapacagı kampanyayı bekliyorum suan. D-Smart cidden bu kadar kötümü arkadaslar. Agız tadıyla avrupa macı izleyemeyecekmiyim
  • Gelen son faturanızdaki PAKET ÜCRETİ ve ÜCRET DETAYLARI (2. sayfa sonu) kısımlarını buraya koyar mısınız?https://efatura.ttnet.com.tr

Bir de şu adreslerde yazanları: Kampanya Aboneliklerim | Ürün ve Servislerim

TT-NET'ten D-Smart fiber+tv ye geçiş TT-NET'ten D-Smart fiber+tv ye geçiş TT-NET'ten D-Smart fiber+tv ye geçiş TT-NET'ten D-Smart fiber+tv ye geçiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: harunulu55

TTNET in iptal sürecinde yapacagı kampanyayı bekliyorum suan. D-Smart cidden bu kadar kötümü arkadaslar. Agız tadıyla avrupa macı izleyemeyecekmiyim

Ne yazık ki D Smart öyle. TTNet konusunda hali hazırda taahhütünüz yoksa size büyük ihtimal 49 TL'lik kampanyayı önerecektir. Telefon + Televizyon + İnternet. Telefona ilk 12 ay konuşmadığınız sürece ücret ödemiyorsunuz.
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    tek şifremi bulamadıgım icin diğer söylediklerine giremedim.
     TT-NET'ten D-Smart fiber+tv ye geçiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.