Şimdi Ara

TT Paket değiştirince hat sıfırlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 aydır rezalet ping değerleri almaktayım. Bu akşam ping 200'lere fırladı.

Arayıp hızı 50 veya 100'e yükselttirsem hat sıfırlanmış ve farklı bir ip almış olur muyum?

CGNAT bloğunda çok kişi olmasından dolayı muhtemelen patladı.

Veya hattı sıfırlatmamın bir yolu var mı sistemsel olarak? Ne demem lazım MH'ye?

Not: Bax Azerbaycan'dan geliB Yapacağınız fibere soxum aslında baya memnundum ama şimdi ADSL2+'den hallice oldu. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarumana -- 22 Kasım 2020; 20:28:49 >

• İP bloğu öyle kolay kolay değişmez. TTnet memnun değilsen Turknet geç o zaman ip bloğun değişir.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Tahahhüt var Temmuz'a kadar.

Bugün akşam çok belirginleşti 2 aydır çok belirgin bir sıkıntı değildi ilk hoptaydı sadece.

Temmuz'dan sonra belki.

• sarumana kullanıcısına yanıt

ilk hooptaki pingin sebebi dsl bağlantısının kötü olması olabilir. Çünkü ilk hoop modem ile dolap arası.

• quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

ilk hooptaki pingin sebebi dsl bağlantısının kötü olması olabilir. Çünkü ilk hoop modem ile dolap arası.

Fiber FTTH şu anda. Dediğiniz olaydan olduğunu pek sanmıyorum bundan önce VDSL'deyken olmuştu dediğiniz olay. Arıza kaydı bıraktım, gelip kontrol sağlayacaklardır diye ümit ediyorum.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Valla hocam keşke imkan olsa da VDSL2'ye dönsek...  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.