Şimdi Ara

TT Selfy & Alaçatı Muhallebicisi 1 Alana 1 Bedava Limonata-Soğuk Çay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Alaçatı Muhallebicisi’nde kup dondurmalar, limonata veya soğuk çay çeşitlerinden alan Selfy’lilere istediği bir diğeri bedava!
    Seçili iki farklı üründen ücreti düşük olan bedava sunulmaktadır.
    Kampanya 30.09.2019’e kadar geçerlidir.

Kampanyadan Selfy mobil veya evde internet aboneleri yararlanabilir.
    Kampanya kapsamında kup dondurma, limonata veya soğuk çay alımlarında istenilen diğer ürün bedava olacaktır.
    Her kullanıcı kampanyadan günde yalnızca 1 defa yararlanabilecektir.
    Selfy şifrenizi sipariş esnasında ilgili kişiye iletmeniz gerekmektedir.
    Bu kampanya başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
    ALACATI yazıp 6262’ye SMS gönderip şifreni alabilirsin.
    Kod alımı Selfy mobil uygulaması üzerinden ücretsizdir.

Misafirler seçmiş olduğu 2 farklı üründen ücreti yüksek olanı ödeyecek, diğer ürünü ücretsiz alacaktır.
    Kampanyaya katılımının SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 6262'ye gönderilen kısa mesajlar TT Mobil müşterileri için tüm vergiler dahil 40,75 kuruş, Vodafone müşterileri için 40 kuruş, Turkcell müşterileri için 80 kuruş olarak ücretlendirilir. Türk Telekom Grubu kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.
    Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan kusuru olmaması durumunda Türk Telekom Grubu’nun herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kal42kal42 -- 20 Ağustos 2019; 19:3:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yılda aynı kampanya vardı. Adanadaki şubelerinde ücreti öderken kampanya kodunu söylediğimde , Kodun girileceği makinelerinin bozulduğunu kampanya kodunu kabul edemediklerini ücretin tamamını alacaklarını söylediler.Bütün kampanya dönemini arkadaşlarımdan da duyduğum kadarıyla böyle geçiştirdiler. Bir daha hiçbir şubesine adımımı dahi atmadım .
  • zomato ile birleşir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bir tane şifre kullanılıyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yılda aynı kampanya vardı. Adanadaki şubelerinde ücreti öderken kampanya kodunu söylediğimde , Kodun girileceği makinelerinin bozulduğunu kampanya kodunu kabul edemediklerini ücretin tamamını alacaklarını söylediler.Bütün kampanya dönemini arkadaşlarımdan da duyduğum kadarıyla böyle geçiştirdiler. Bir daha hiçbir şubesine adımımı dahi atmadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangmans

Geçen yılda aynı kampanya vardı. Adanadaki şubelerinde ücreti öderken kampanya kodunu söylediğimde , Kodun girileceği makinelerinin bozulduğunu kampanya kodunu kabul edemediklerini ücretin tamamını alacaklarını söylediler.Bütün kampanya dönemini arkadaşlarımdan da duyduğum kadarıyla böyle geçiştirdiler. Bir daha hiçbir şubesine adımımı dahi atmadım .
    Kesinlikle öyle. Çakal olduklarını zannediyor bunlar. Gitmeyin hatta önünden bile geçmeyin bu küçük esnaf zihniyetli heriflerin.
  • ben de o zaman sütlü tatlı kullanmıştım.2 çeşit almıştık ama ikisi de o kadar kötüydü ki israf olmasın diye yeriz normalde ama yiyemedik. bu firma nasıl ayakta durabiliyor hayret ediyorum. sanırım dekordan
  • Alaçatı Muhallebicisi'nin ürünleri resmen çöp. 1+1 ile bile gidilmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gloria jeans da 1 kahve bedava
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amma çok alaçatı bilmem nesi tarzında yerler türedi. Arkadaş 90'lı yıllardan beri alaçatı denen yere giderim ne muhallebici ne başka birşey vardı. 1 ekmek fırını, 1 sağlık ocağı ortasında da bir kahvehane olan yerden ne muhallebiciler, kurabiyeler, pastalar çıktı. Nedense önceden hiçbiri yoktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.