Şimdi Ara

tt Shock ve Creative alpha 3d hangisi iyidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    THERMALTAKE TT ESPORTS SHOCK PROFESYONEL OYUN KULAKLIĞI
    CREATIVE SB TACTIC 3D ALPHA OYUN KULAKLIĞI

Hangisini almalıyım
    creative alpha sesi güzel malzeme kalitesi kötü kırılıyor diyorlar yorumlar da

ttesports hiç bir ürününü kullanmadım daha fazlada yorum yokdu hakkında şekli semali sağlam duruyor

sesi yüksek kaliteli hem oyunda hem müzikde vsre beni götürsün istiyorum sizce hangisi daha kullanışlı olur?

• Kullanan yada bilgisi olan varmı bu kulaklıklar ile ?
  • Bende ikisinden birini alıcam ama aynen bende kararsızım biri yorum atsada fikir edinsek hiç yorum atılmıyor
  • Ben thermaltake öneririm oyun dünyasında kendisini kanıtlamış bir markadır.Müzik içinde gayet tatmin edici ses verir, bende kulakiçi kulaklığı var bassları çok sağlam ve oyun oynarken (cod cs vs.. ) bass lar önemlidir.

Tt Shock diyorum ben.
  • Saol kardeş başka cevap veren varmı ttesports düşünmeye başladım yavaş yavaş
  • tt kullanmadım ama alpha 3d çok güzel bi kulaklık ancak ses seviyesi az baslar çok anlaşılır kullanıyorum kendi programı sayesinde birçok ayar yapılabiliyor...
  • Ben alpha 3d tactiv spiarişini verdim geldiğinde testler yapıp foruma konu açarım teşekkürler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar merhaba, ilgilenirseniz sifir kapali kutusunda tacticn alphayi 80TL'ye verebilirim.
    Tesekkrler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.