Şimdi Ara

TT Xaser III yeni kasam yorum ve tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen hafta aldıgım kasamı düzenleyip toparladım.
    Daha önce büyük kasam olmamıştı gerçekten işe yarıyor bu meret...

• arkada ki kasa fanlarından altta ki niye havayı içeri üflüyor hem de tam soğutucuya doğru. havayı soğutucunun içinde mi boğmak istiyorsun. onun yönünü de dışarıya doğru çevir muhakkak onun dışında fena bir kasa değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-GeN

arkada ki kasa fanlarından altta ki niye havayı içeri üflüyor hem de tam soğutucuya doğru. havayı soğutucunun içinde mi boğmak istiyorsun. onun yönünü de dışarıya doğru çevir muhakkak onun dışında fena bir kasa değil
    KASA YERİNDEN KALKMIYOR ONUN İÇİN SATTIM YOKSA KASA FENA DEĞİL KURTULDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYDIM
    7 TANE SIRF KASANIN FANI VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: muho06

KASA YERİNDEN KALKMIYOR ONUN İÇİN SATTIM YOKSA KASA FENA DEĞİL KURTULDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYDIM
    7 TANE SIRF KASANIN FANI VAR

Alıntıları Göster
    HA BİDE MUHAKKAK CPU SOĞUTUCUYU DEĞİŞTİR HAVA SİKKÜLASYONUNU OLUMSUZ ENGELLİYOR ZALMANA GEÇ DERİM HYPER 6 VARDI PSU HAVA ALMIYORDU ONUN YÜZÜNDEN ONDANDA KURTULDUM ZALMANA GEÇTİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: muho06

HA BİDE MUHAKKAK CPU SOĞUTUCUYU DEĞİŞTİR HAVA SİKKÜLASYONUNU OLUMSUZ ENGELLİYOR ZALMANA GEÇ DERİM HYPER 6 VARDI PSU HAVA ALMIYORDU ONUN YÜZÜNDEN ONDANDA KURTULDUM ZALMANA GEÇTİM

Alıntıları Göster
    yanlış hatırlamıyorsam bu kasa ön taraftan hava çekip içeriye üfleyen bir fan olacaktı. Ekran kartının soğutma performansının artması için o fanı dışarı hava atacak şekilde ayarlarsan iyi olur. Çünkü ekran kartından gelen sıcak havanın dışarı atılmasın gerekiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

yanlış hatırlamıyorsam bu kasa ön taraftan hava çekip içeriye üfleyen bir fan olacaktı. Ekran kartının soğutma performansının artması için o fanı dışarı hava atacak şekilde ayarlarsan iyi olur. Çünkü ekran kartından gelen sıcak havanın dışarı atılmasın gerekiyor...

Alıntıları Göster
    kasada önde iki fan içeri hava alıyor.
    dışardaki soguk havayı içeri cpu heat sinkinin üzerine arka alttaki fan üflüyor.
    üstteki dışarı atıyor. tabi bu yetmez o yuzden PSU'nun 12 cmlik fanı da dışarı atıyor.

olay bu yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperileri

dışardaki soguk havayı içeri cpu heat sinkinin üzerine arka alttaki fan üflüyor.
    üstteki dışarı atıyor. tabi bu yetmez o yuzden PSU'nun 12 cmlik fanı da dışarı atıyor.

olay bu yani.

Alıntıları Göster
    Arkadaki fanların hepsi kasa dışına atsın havayıKabloları daha düzenli yerleştirmeye calıssan iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Arkadaki fanların hepsi kasa dışına atsın havayıKabloları daha düzenli yerleştirmeye calıssan iyi olur

Alıntıları Göster
    şahsi yorumum çok fanlı olduğu yönünde :P insan onun içine çalışırken elini sokmaya korkar :P
    mümkün mertebe kasa dışına uzak bi yere alalım fanları diyorum şöle balkona falan :) olmadı pencerenin dışına :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Alıntıları Göster
    Kasa hakikaten güzel dostum öncelikle güle güle kullan daha sonra da psu kablolarını kapla derim ben
    bot bağcığı veya fireball da satılan kablo toplama kitlerinden kullanabilirsin
    fanı muhakkak dışarıya doğru çevir

@Speed-Step
    imzan çok hoş yeni farkettim
    quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

• quote:

olay bu yani.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alperileri

olay bu yani.

ama cpu soğutucu üstünde ki fan da arkaya doğru üflüyor. egzost olması gereken fan da ona doğru üfleyince hava boğulur orda

• quote:

Orijinalden alıntı: X-GeN

quote:

Orjinalden alıntı: alperileri

olay bu yani.

ama cpu soğutucu üstünde ki fan da arkaya doğru üflüyor. egzost olması gereken fan da ona doğru üfleyince hava boğulur orda

Alıntıları Göster
    Kasa güzelde o paraya Stacker alınabilirdi, bence daha iyi bi seçim olurdu tabi zevk sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocker

Kasa güzelde o paraya Stacker alınabilirdi, bence daha iyi bi seçim olurdu tabi zevk sizin

Alıntıları Göster
    Kasayı nereden aldın ve ne kadara ? Ayr1ca fan kontrol ün de fiyat1n1 söyler misin ??? San1r1m hardcano 12 degil mi ? Resimlerin tram ç1kmad1 m1 ? yoksa büyük diye görünmüyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 22 Aralık 2005 17:56:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocker

Alıntıları Göster
    dostum kasayı çok temiz bir şekilde 2. el aldım, yan penceresi ve harcano(12) da dahil 170 ytl.

ayrıca stacker alınca herşeyi ekstra para.

tamam fan'ı tekrar düzeltip kablo kaplamayla ugrasacam.
    elimde bozuk bir TT 410w PSU var, onun kablo kaplamaları güzel renkli filan.
    onları söküp ugrasayım :)

quote:

Orjinalden alıntı: Toki

• quote:

dostum kasayı çok temiz bir şekilde 2. el aldım, yan penceresi ve harcano(12) da dahil 170 ytl.

ayrıca stacker alınca herşeyi ekstra para.

tamam fan'ı tekrar düzeltip kablo kaplamayla ugrasacam.
    elimde bozuk bir TT 410w PSU var, onun kablo kaplamaları güzel renkli filan.
    onları söküp ugrasayım :)

quote:

Orjinalden alıntı: Toki

Alıntıları Göster
    güzel kasa fiyatıda gayet uygun güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: hak_an

güzel kasa fiyatıda gayet uygun güle güle kullan

Alıntıları Göster
    güzel kasa ama gerçektende fanların duzenı bıraz bozuk arkadaşların dediği gibi yonlerini iyi ayarlarsan daha iyi olur bu arada kasas gayet sade ve hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakkaSss

güzel kasa ama gerçektende fanların duzenı bıraz bozuk arkadaşların dediği gibi yonlerini iyi ayarlarsan daha iyi olur bu arada kasas gayet sade ve hoş

Alıntıları Göster
    Kasa yı biraz daha elden geçir bence ve o fanları muhakkak düzelt...Eline sağlık

quote:

o zalman bi yerden tanıdık geliyo ama !

• kasa ıı olmus guzel omus ama su kablo karmasasına bı cozum bul mutlaka.yardımcı olacak ıse asagıda lınkt denedgıım ve memnun kaldıgım bır yontem mevcut.belkı ılgını cekebılır

http://forum.donanimhaber.com/m_4660385/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon -- 23 Aralık 2005 3:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon

kasa ıı olmus guzel omus ama su kablo karmasasına bı cozum bul mutlaka.yardımcı olacak ıse asagıda lınkt denedgıım ve memnun kaldıgım bır yontem mevcut.belkı ılgını cekebılır

quote:

Orjinalden alıntı: echelon

kasa ıı olmus guzel omus ama su kablo karmasasına bı cozum bul mutlaka.yardımcı olacak ıse asagıda lınkt denedgıım ve memnun kaldıgım bır yontem mevcut.belkı ılgını cekebılır

hoca oraya koydugun resimler ucmus gibi malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Iarwa1N

quote:

Alıntıları Göster
    O kasadan çok fazla fan sesi gelmiyormu? Bide Çok ağır bir kasa olmalı. benim odaya Thermaltake Xaser V kasa girdi ve felaket ağırdı. Çok güzel kasalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iarwa1N

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: abdus25

quote:

resımler thumbnaıls olarak hala gozukuyor ancak malesef buyuk hallerı uzerlerıne tıklayıncaa acılmıyor .free hostun yaptgı bır talıhsızlık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.