Şimdi Ara

TTArena ulaşım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türktekomdan twitter üzerinden bugün ki elazığ maçına bilet kazandım.Sabah Ankara'dan yola çıkacağm ve ilk defa İstanbul'a gideceğim.
    İlk önce ''Davutpaşa metro istasyonu''na gidip biletleri aldıktan sonra stada geçmem gerekecek.
    Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gittiğin otobüse sor, davutpaşa metro istasyonuna gideceğim servis var mı oraya diye, var derse servise binersin servise söylersin şurada indir diye indirir, o yeri bulduktan sonra taksime gideceksin yine sorarak tabi,, bide büfeden istanbul kart alacaksın para yükleyeceksin metro oradan taksime gidiyorsa metroyla, gitmiyorsa otobüsle gideceksin, taksimde inip yine metroyla sanayi ye gidip oradan aktarma seyrantepeye geçecksin basit aslında:D bende tam bilmiyorum düz mantık anlattım yanlışım varsa düzeltsinler, ara ara maçlara gidiyorum da il dışındayım bende...
  • Hocam sunu bil yeter taksim-haciosman metrosunda haciosman yonune dogru biniceksin sanayi mahallesi duraginda inince tabelelar goturuyor zaten. Yani o metro hattina gidisi sor onlara yeter

• Duzeltma yapiyorum benim yazdigim stada ulasim bileti aldiktan sonra

• esenlerden taksim servislerine bin birçok otobüsün servisi var zaten.
    taksimi biliyorsundur zaten
  • Davutpaşa mı ? Biletx den alacaksan Merter Metro istasyonu olmasın dediğin yer Neyse o kısmı geçtim yapacağın tek şey Taksim otobüsüne binmek, kime sorsan nerden kalkar hangi yoldan taksime gidersin sana gösterirler, Taksimde indiğinde meydan da Metro var Yine kime sorsan yerini gösterir. Taksim metrodan Sanayi ye geçeceksin o durakta inip Seyrantepe istikametine aktarma yapacaksın zaten orası stada gider, indikten sonra tabelalar seni stada çıkartır.

Stada gitmek için birçok seçenek var ama bunların birçoğunda akbil kullanman lazım, para geçmiyor illa ki basıcan... Birisine rica edip parasını verip akbil bastırayım desen kimse sıcak bakmıyor malesef, yukarda arkadaşın dediği gibi Akbil satan büfelerden (Büyük durakların çevresinde olur) İstanbul kart alacaksın.

• gelceksen pamukkale anadolu nilüfer felanla gel de esenlerle uğraşma.d orası amele yeri:D
  • Davutpaşa dediğin Merter olmasın ? E5 kenarında Migros var onun içinde biletix var orası olması lazım.

Eğer orası ise bileti bastırdıktan sonra direkt metrobüs'e bin hiç kafanı karıştırma boşuna. E5 ortasında metrobüsler var.

Zincirlikuyu tarafına gidene bineceksin. Mecidiyeköy'de iniyorsun. Oradan Levent tarafına giden metro'ya bineceksin.

Sanayi durağında inip Seyrantepe ye aktarma yapacaksın. Metro içinde Gs formalılar olur onları takip edersen stada ulaşırsın.
  • Biletixten değil , Davutpaşa metro istasyonuna yakın bir bürodan alacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: chronicle

Biletixten değil , Davutpaşa metro istasyonuna yakın bir bürodan alacağım..

Davutpaşadan alacaksan hemen orda Yıldız Teknik Üni. kampüsü var, içinden 41 AT kalkıyor, kampüse almayabilirler(alsalarda o yolu yürümek ölüm ) kapıda ki görevlilere sorarsın burdan yolcu alıyor mu diye. yoksa içeri girip yukarı çıkmak 20dk ve yol yokuş... 41 AT binersen Mecidiyeköy'e gidersin ordan da Metroya binebilirsin

http://www.yoltarifi.com/istanbul/hat/41AT/mecidiyekoy-2

• Vay arkadaş adam Davutpaşa demiş ısrarla Merter demişler. İstanbulu bilmeyen birisi Davutpaşa ile Merteri nasıl karıştırabilir ki? Ayrıca 3 aydır biletix le çalışmıyoruz. Biletix yazanların biletlerle bir alakaları olmadığı belli neden bu konuya yorum yazma ihtiyacı hissetinizki?

@Robert Downey Jr.
    @JessieJ
  • Kardeşim Davutpaşa dan metroya bin otogarda in Otagar-Taksim (83 O) otobüsüne bin taksimden de metroya binersin en temizi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Kardeşim Davutpaşa dan metroya bin otogarda in Otagar-Taksim (83 O) otobüsüne bin taksimden de metroya binersin en temizi bu.

Tamamdır kardeşim sağol. Hertürlü taksim diyorsunuz yani

• Aynen Stada bi yerden sonra sadece metro ile ulaşım var oda Taksim-Hacıosman metrosu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Vay arkadaş adam Davutpaşa demiş ısrarla Merter demişler. İstanbulu bilmeyen birisi Davutpaşa ile Merteri nasıl karıştırabilir ki? Ayrıca 3 aydır biletix le çalışmıyoruz. Biletix yazanların biletlerle bir alakaları olmadığı belli neden bu konuya yorum yazma ihtiyacı hissetinizki?

@Robert Downey Jr.
    @JessieJ

Israrla Merter diyen yok sadece sorduk, Biletx'le ortakılığın bittiğini çok iyi biliyorum ama hediye olduğu için bir ihtimal sormak istedim karıştırmasın diye, çünkü arkadaş İstanbul'lu değil karıştırması çok normal. Otogardan geleceği için Davutpaşa ile Merter arası bir durak yani birbirine çok yakın bu yüzden tam olarak öğrendikten sonra yol tarifi yapmak daha makul. Kaldı ki Davutpaşa'dan bile alsa tekrardan Merter'e geçmesi lazım toplu taşıma araçlarına binmesi için tabi yukarda dediğim 41 AT seçeneğini saymazsak...

Yardım etme amaçlı yazılan yazılara bile bu tarz yaklaşmak gerçekten yersiz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Vay arkadaş adam Davutpaşa demiş ısrarla Merter demişler. İstanbulu bilmeyen birisi Davutpaşa ile Merteri nasıl karıştırabilir ki? Ayrıca 3 aydır biletix le çalışmıyoruz. Biletix yazanların biletlerle bir alakaları olmadığı belli neden bu konuya yorum yazma ihtiyacı hissetinizki?

@Robert Downey Jr.
    @JessieJ

Israrla Merter diyen yok sadece sorduk, Biletx'le ortakılığın bittiğini çok iyi biliyorum ama hediye olduğu için bir ihtimal sormak istedim karıştırmasın diye, çünkü arkadaş İstanbul'lu değil karıştırması çok normal. Otogardan geleceği için Davutpaşa ile Merter arası bir durak yani birbirine çok yakın bu yüzden tam olarak öğrendikten sonra yol tarifi yapmak daha makul. Kaldı ki Davutpaşa'dan bile alsa tekrardan Merter'e geçmesi lazım toplu taşıma araçlarına binmesi için tabi yukarda dediğim 41 AT seçeneğini saymazsak...

Yardım etme amaçlı yazılan yazılara bile bu tarz yaklaşmak gerçekten yersiz ...

Hocam kaldiki yorumda orasi kesinlikle biletix dememissiniz ki biletix olmasin? demissiniz. Anlamiyorum biri niye boyle bi cevap yazar ki buna, hangi mantiga calisiyorlar. Cok enteresan yahu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.