Şimdi Ara

[TTC] Türk Timi Clan - HARDCORE BATTLEFIELD 4 SERVERI (TR'de Tek)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  [TTC] Türk Timi Clan - HARDCORE BATTLEFIELD 4 SERVERI (TR'de Tek)

Merhabalar, Türk Timi Clan ailesi olarak Battlefield 3 serverımızdan sonra Battlefield 4 serverımız ile sizlerleyiz.

Amacımız Türk oyunculara düşük gecikmeli, hilesiz, herkesin eşit şartlar altında olduğu, saygı ve sevgi çerçevesinde seviyeli bir oyun ortamı sunmak ve sizlerin sayesinde daha geniş kitlelere ulaşmak.

Battlefield 4 serverımız Nitrado sponsorluğunda ve hostingi altında olup, Türkiye lokasyonludur. Clanımız ve serverımız ile ilgili bağlantılara aşağıdan tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Server Özellikleri

Ticket: %150 (1200)
    Slot: 64
    Haritalar: Vanilla
    Round Süresi: 1 Saat
    Votekick/Ban: Yok
    Map oylaması: Yok
    Rank sistemi: Var
    Oyun Tipi: Hardcore

Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmamak dileğiyle, herkese iyi eğlenceler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 28 Eylül 2016; 11:03:45 >

• Herkesi Serverlerimize Bekleriz...
  • Hayirli olsun arkadaslar.Yilmambaristen sevgiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle güzel bir amaç için toplanmış bir grubu desteklemek gerekir diye düşünerek. Bütün Bf4 Oyuncularının da desteklemesi gerektiğini düşünüyorum.

Kamalı34
  • Hayırlı olsun akşama favorilere eklerim.
  • Chagotta kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • nası dolu mu server.
    kuralım oyunu tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Zamanla dolacaktır hocam, 30 kişinin altına inmiyoruz bi kaç gündür, ötesi de olur umarım.
  • İyi oyuncuların banlandığı/kicklendiği server
  • Kim banlandı kicklendi hocam?

• Hocam hala dönüş yapmadığınız için söylediğiniz durum hakkında bi açıklama yapamıyorum. Sizin yazdığınız tarihte ban/kick olarak bir kick olayı var. Ugiii77 adlı oyuncu aile değerlerine sinkaflı konuştuğu için kicklendi. Önüne gelene hile diyerek spectate de bize zaman harcatması da işin cabası.

Bunun haricinde sizle ilgili bir olay varsa geri dönüş yapın halledelim. Eğer BF3 server ımızdan yana konuşuyorsanız orayı yöneten farklı bir kadro, ama çözüme kavuşması bir gereken sorun varsa müdehalede bulunuruz.

Bunlar harici bir sorununuz varsa yine dinlemek için burdayız. Dönüş yapmadığınız da maalesef ki çamur at izi kalsın durumu ortaya çıkıyor.

İyi oyunlar.

• WesterLandX kullanıcısına yanıt
    Hocam olayın geçmişi var 2 ay olmuş
    aynı gün içerisinde klan platoons unuza girip tepkimi yazılı olarak göstermişdim ve benim gibi bir kaç kişinin daha oldugunu gördüm.Ama bu gün girdiğimde sayfanız tertemiz gözüküyor bizim kimseye çamur atmaya ihtiyacımız yok olanı siliyorsunuz zaten

başıma gelen olayın adminlerin yetersizliğinden kaynaklı oldugunu belitmek istedim izleme olmadan skora bakarak kick veya ban atmaları yetersizlik belirtisidir.

olmuş 2 ay adminler değişmiş olabilir karakterleri değişmiş olabilir bilemem sadece daha fazla üstelemek istemedim ama çamur at izi kalsın dediğiniz için olayın yaşandığı oyun raporunu buraya bırakıyorum.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/758769348507936384/895941680/ (Bu skor sadece rakiplerimden kaynaklanıyor bu güne kadar 35-0 gittiğimi bilmem)

bu arada bu oyunda adminlerden birinin acık oldugunu ve karşı rakipde oldugunu biliyorum girin bakın isimlerine ben şuan hatırlamıyorum ama siz kesin biliyorsunuzdur.

şuda var aradan 2 ay geçmiş olabilir ama admin oyun içinde bana netür hitaplarla karşılık verdiğini oldukca iyi hatırlıyorum.

bir serverin admini olabilirsin belki sahibi bile olablirsin ama sunucuna gelmiş oyunculara aham kesip ileri geri konuşup üsten bakamazsınız.Bence öncelikle bu durumu düzeltmeniz lazım rapora bakarak o gün kimin o oyun sırasında acık olan adminin kim olgunu görüp bunu kendisinede teyit ettirebilirsiniz.

kişisel olarak kimseyi hedef gösterdiğim yok.birilerine tepkimde yok sadece yaşanan olayı sizin yazınızdan sonra acıklamayı düşündüm.Okadarda önemli bir husus değil.Keyfinize bakın iyi oyunlar.

• ARkadaşlar Bu server pislik bir server
    Adamlar adminlerine hack kullanıdırp kafalarına göre keyif yapıp başkalarını ahmak yerıne koyuyorlar
    Birde Yüzsüzlük Diz boyu şikayet edince umurlarında olmuyor
    Buradaki eşit şartlar falan filan hikaye
    Şarlatanlık yapıyorlar ...
    Kuva serverine girin oradakıler hiç olmaxsa ADAM ! ...
  • mCu_44 M kullanıcısına yanıt
    Farklı bir platoon kurulup o tayfa uzaklaştırıldı hocam. Eskiden olmuş bir olay olabilir özür dilerim ben yine de. Kadro tamamen değişti. Server sayımız da arttı, oyuna hala devam ediyorsanız tekrar ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca BF 1 serverımız da açıldı.

-----
    @mCu_44

BF 4 sunucularının admin kadrosunda ben de yer alıyorum. Kurucu liderimiz dahil 5 kişilik bir admin kadrosu var. Sürekli olarak canlı yayın açıyoruz ayrıca youtube kanalımızda da oyun içi alınmış bir ton videomuz var. Herkese açık yapılan turnuvalarımız da twitch üzerinden canlı yayınlandı. Videoları da yine twitch adresimizde bulunuyor. İçinizde herhangi bir hile şüphesi var ise forum sayfamız aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz. Şüphe duyduğunuz her TTC üyesi memnuniyetle bilgisayarlarını size açacaktır.

Geri dönüş yapılmıyor konusuna ise ayrı bi güldüm. Şu atacaklarım sadece faceboook sayfamızdan aldığım bir kaç görüntü. İsterseniz Instagram tarzı diğer sosyal medya hesaplarımızın mesaj bölümündekileri de buraya atabilirim. Sizin büyük ihtimalle aktif olmadığı için kullanmayı unuttuğunuz forum sayfanızın aksine her gün aktif bir forum sayfamız var. Orada da ne konuda olursa olsun bize yazan insanlara verdiğimiz cevapları görebilirsiniz.

Kuva Clan, bizler gibi Türk oyun camiasını ileriye taşımayı amaçlayan bir oluşum. Birbirimizi rakip olarak görmek tabiki de güzel bir olay. Ama iş iftira boyutuna geliyorsa orada bir çekememezlik var demektir.

İyi oyunlar.

[TTC] Türk Timi Clan - HARDCORE BATTLEFIELD 4 SERVERI (TR'de Tek) [TTC] Türk Timi Clan - HARDCORE BATTLEFIELD 4 SERVERI (TR'de Tek) [TTC] Türk Timi Clan - HARDCORE BATTLEFIELD 4 SERVERI (TR'de Tek)

Oyuna Elbette hala devam etmekteyim. Serverinizden banlandığım için giriş yapamıyorum elbette ;)

''Kuva Clan, bizler gibi Türk oyun camiasını ileriye taşımayı amaçlayan bir oluşum. Birbirimizi rakip olarak görmek tabiki de güzel bir olay'' Demişsiniz.

Acaba Tag kısmımda ''kuva'' yazıyor diyemi banlandım hani rakip ya ;) başka bir nedense banlanma sebebimi öğrenebilirmiyim ? Kanıt varsada(Ki olmaz) görmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6DD84D3A -- 26 Şubat 2017; 23:48:40 >
  • Log kayıtlarına bakıp döneceğim size. Elle tutulur bir sebep yoksa banınız tekrar açılır merak etmeyin. Varsa da sizinle paylaşırım zaten.
    Bir kaç dk önce serverinize giriş yaptım.''vurup61kenara''admin tarafından banlandım. Nedeni neydi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6DD84D3A -- 27 Şubat 2017; 23:35:14 >
  • Kaldırıldı hocam, dün alınan bir karar vardı haberi olmayan bir admin yapmış. Sürekli olarak ilgilenemiyorum kusura bakmayın. DAha önceki ban mevzuu için de özelden yazacağım size. Bişi olduğu taktirde bana ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 28 Şubat 2017; 0:30:34 >
    Teşekkürler.
  • Ne demek hocam iyi oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.