Şimdi Ara

Ttec Freestyle Bluetooth Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
44.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugun Ttec Freestyle Bluetooth Kulaklık aldım ama telefonum ıle eslestıremedım forumdada uygun bolum bulamadım yazacagım :D

nasıl eslestırebılırım ? cıhazı acıyorum, mavı ısık yanıp sonuyor, telefonun bluetootht unu acıyorum ama cıhazı gormuyor ? kullanan varmı ? veya cıhaz ismı ne bu cıhazın ?

• Telefon markan ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dugmeye uzun basili tut kirmizi mavi isik yanana kadar tut ozaman gorur telefonun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battı fish yan going

Dugmeye uzun basili tut kirmizi mavi isik yanana kadar tut ozaman gorur telefonun.

Tuttum basılı, açıldı mavı ısık yanıp sonuyr.. sonra telefonun bluetootht actım ama gormedı.. :/

Telefon markası samsung s2
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcqrady34

quote:

Dugmeye uzun basili tut kirmizi mavi isik yanana kadar tut ozaman gorur telefonun.

Tuttum basılı, açıldı mavı ısık yanıp sonuyr.. sonra telefonun bluetootht actım ama gormedı.. :/

Bak arkadasim ben o kulakliklardan satiyorum ve eşleyip teslim ediyorum aldigin yerden eslemesini isteseydin keske. Once kapat sonra butona basili tut taaki kirmizi mavi isik yanana kadar

• quote:

quote:

quote:

Bak arkadasim ben o kulakliklardan satiyorum ve eşleyip teslim ediyorum aldigin yerden eslemesini isteseydin keske. Once kapat sonra butona basili tut taaki kirmizi mavi isik yanana kadar

Tamam tskler oldu sımdı.. bnm yaptıgımda sadece mavı yanıp sonuyordu, daha sonra dedıgınızı yaptım kırmızı mavı yazıyordu eyv yardımlarınz ıcın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam tskler oldu sımdı.. bnm yaptıgımda sadece mavı yanıp sonuyordu, daha sonra dedıgınızı yaptım kırmızı mavı yazıyordu eyv yardımlarınz ıcın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ttec freestyle bluetooth kulaklık 2KM0099 satın aldım bugün.

şarz olmuyor sanırım. kullanma kılavuzunda 2 saat şarj olması gerekir ve şarj olurken kırmızı ışık sürekli yanar diyor ama kırmızı ışık sadece başlangıçta 7-8 kere yanıp sönüyor o kadar. yaklaşık 3 saattir de takılı usb'ye.

galiba ışık yanmayacak ama şarj olmuştur dedim neyse, 7 saniye basılı tutuyorum (kılavuzda açmak için 7 sn. basılı tutun mavi ışık yanacaktır vs diyor ama bişeyin yandığı falan yok) kulaklık açılmıyor. ne mavi ne kırmızı ışık yanıyor. ürünü vatan'dan satın aldım.

anlamayamadım gitti, sizce ürün mü bozuk? bilen varsa ilgili birisi yardım ederse sevinirim.
  • yaw bende bugun aldım bu cihazı eşleştirdim kullandım şarja taktım 5 dakka kırmızı ışık yandı sonra söndü yarım saattir ışık yanmıyo acaba bu şekilde şarj oluyomu ilk kullanımda 2 saat şarj dediği için ?? kullanan arkadaslar warsa yardımcı olursa çok sevinirim yoksa yarın götürücem teknosaya
  • ttec i iade ettim we jabra easygo aldm ttec in servisiyle gorustum adamlar iade edin dedi çözüm yoluna bile gitmediler benden size tavsiye ttec tercih etmeyin 3 5 fazla werdim jabra aldım çok memnunum KALİTE
  • bugun bende bitane aldım fakat bana ses gelmesine rağmen benim sesim karşı tarafa gitmiyor ne yapabilirim ?
  • Arkadaşlar ben bu Ttec Freestyle Mono Bluetooth Kulaklık dan almak istiyorum almak isteme sebebim tamamen ofiste bilgisayardan müzik video vs. izlemek dinlemek ofiste kablolar ile görünmek istemiyorum kablosuz olacak tek kulak içi kulaklık olacak yani bluetooth....

Muzik aktarımı yapabilir diye yazıyor açıklamalarda ama şüpheliyim

windows 7 bunu hoparlör olarak görür mü??

özellikle satan arkadaşlar bilgisayarla eşleştirebilir miyiz diye cevaplarsa sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.