Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayar bağlı ise yada usb bağladığında Xbox'a resimler bölümüne gelip onu arka plan yapabiliyorsun BBR Y mi neydi hatta kısayol tuşu onun için öyle hatırlıyorum.Xbox 2 aydır köydeki evimde o yüzden şuan bakamıyorum kbakma

Top Gear geçen haftaki bölümü

Forza 3 te yeni WRX varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 12 Temmuz 2009; 19:48:15 >

• tamam Babur, aksam 21:30 livedayim
  • Kemalettin Tesekkur Ederim Birazdan Deniycem...
  • elegan abi iyi bir takım kurup Battlefield oynayalım.alper abi sen Battlefield indirdinmi?
  • Demin Wallpaperı Denedim Fakat Sadece Yarısı Gözüküyor. Aşağıda Kalan Yarısı Gözükmüyor Malesef.

Koyulacak Wallpaper'ı Ona Göre Dizayn Etmek Lazım Galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 12 Temmuz 2009; 20:43:57 >
  • Valla büyük ihtimalle çözünürlükten ben foto makinesi ile çektiğim 2000 üzeri çözünürlükteki fotoları koyuyordum oturuyordu güzelce
  • Oturuyor Oturmasınada. Alt Tarafı Dashboard Kendi Kullanıyor. Bu Yüzden Arkaya Koyduğunuz Resimlerin Sadece Yarısı Gözüküyor...

Örnek Olarak Nette Bulduğum Resim Böyle Oluyor.

TTM Klan Kulubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 12 Temmuz 2009; 21:18:19 >
  • Babur bu linkte yukari kaydirilmis olani var

http://img190.imageshack.us/i/xboxwallpaper.jpg/
  • Bu aksamki muhabbetler, yarislar ve oyunlar icin tesekkurler beyler

Gökhan,
    Yapalim

Alper,
    Superötesi bir resim yapmissin...herseyiyle mukemmel

Kevinsert,
    Paylasim icin tesekkurler...Ken insan degil zaten namissiz ve buyuk ihtimalle WRX olur Forza MotorSport III'tede

Kenan,
    Halo Wars'a iyicene alisalim, guzel taktikler yapalim, bu aksam son yaptigimiz 2vs.2 maci hicte eglenceli degildi yaw

Herkeze iyi geceler,

Safak 100 kusur

• Ben Yarım Saate Gelicem Dedim Geciktim Biraz Yetişemedim Geldiğimde Çıkmıştınız :)

Bi Arada Battlefield Yapalım Bugün İndirdim Feci Zevkli Sniper Bilmemnesi Aldım Bide Achivement Açtım

Elegan Abi Bide Konunu İlk Mesajı Editleyelim Bak Bizden "6 Ay" Önce Açılan Forza 3 Ana Konusunu 6000'e 8000 Görüntülenme İle Katlamışız :) Hemide Hiç Tartışma Olmadan :)

CafCaflı Bi Açılış Mesajı :), Klüp Logosunu, Alper Abinin Yaptığı Toplu Avatar Resimini, Forza 2'de Yarıştığımız Resimleri Falan Koyalım Hatta Bikaç Tanede Forza 3 SS'i Serpiştirelim Konuya Girdiğimizde Gözümüz Gönlümüz Açılsın

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Ben Yarım Saate Gelicem Dedim Geciktim Biraz Yetişemedim Geldiğimde Çıkmıştınız :)

Bi Arada Battlefield Yapalım Bugün İndirdim Feci Zevkli Sniper Bilmemnesi Aldım Bide Achivement Açtım

Elegan Abi Bide Konunu İlk Mesajı Editleyelim Bak Bizden "6 Ay" Önce Açılan Forza 3 Ana Konusunu 6000'e 8000 Görüntülenme İle Katlamışız :) Hemide Hiç Tartışma Olmadan :)

CafCaflı Bi Açılış Mesajı :), Klüp Logosunu, Alper Abinin Yaptığı Toplu Avatar Resimini, Forza 2'de Yarıştığımız Resimleri Falan Koyalım Hatta Bikaç Tanede Forza 3 SS'i Serpiştirelim Konuya Girdiğimizde Gözümüz Gönlümüz Açılsın

cok iyi olur

• Alper süper olmuş resim eline sağlık
  • dün akşamki muhabetler güzeldi oyunlar için elinize sağlık. burak'ın yaptığı Project Natal espiri güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Bu aksamki muhabbetler, yarislar ve oyunlar icin tesekkurler beyler

Gökhan,
    Yapalim

Alper,
    Superötesi bir resim yapmissin...herseyiyle mukemmel

Kevinsert,
    Paylasim icin tesekkurler...Ken insan degil zaten namissiz ve buyuk ihtimalle WRX olur Forza MotorSport III'tede

Kenan,
    Halo Wars'a iyicene alisalim, guzel taktikler yapalim, bu aksam son yaptigimiz 2vs.2 maci hicte eglenceli degildi yaw

Herkeze iyi geceler,

Safak 100 kusur

abi neresi eglenceli degildi yav biz Hakan abiyle baya eglendik:D:D

• Beyler,
    Ilk sayfamizi hafif bir duzelttim...dahada bilgiler eklenecektir

Bu arada bunlarin dediklerini anlarsaniz gulmekten yerlere yatarsiniz

Buda F1'in guzel overtakingleri

Bu aksam Battlefield1943'le baslayalim

• elegan abi ilk sayfa cok güzel olmus. valla takima dahil olmasam kiskanirdim. yaw birakin bu aksam halo wars i. bu aksam bizim takimla forza motorsport III ün resmi futbol takiminin hali saha maci var. isteyen maca gelsin, isteyen halo wars oynasin. elegan abi bizim kalede duracak.

not: elegan abi bak unutma diye söylüyorum. karsi takimin oyuncularindan biri topla bizim kaleye dogru geldiginde, sen topa dogru atlicen. sakin karistirmayasin haa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 13 Temmuz 2009; 13:00:13 >
  • not: elegan abi bak unutma diye söylüyorum. karsi takimin oyuncularindan biri topla bizim kaleye dogru geldiginde, sen topa dogru atlicen. sakin karistirmayasin haa.

abi acilis sayfasi cok guzel olmus
    videoda cok guldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 13 Temmuz 2009; 13:23:40 >

• Abi Süper Olmuş İlk Sayfa

Videoda Süpermiş Çok Güldüm Valla

Bende Belgelerimin Ücra Köşelerinden Bi Gif Buldum

Kimin Küçüklüğüyse Bu Çıksın Ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 13 Temmuz 2009; 13:26:44 >

• valla ne güzel oldu burası yaa. kıskananlar çatlasın seviyorum sizleri.
  • resim süper ya,eline sağlık.Mezuniyet resmi gibi

Aykut, bizim çorap üzeri sandalet efsane duruyor haa.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.