Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak Abi Normalde Online Yapanlar Saçma Oluo Renkleri Tutturamıyorlar. Fakat Mehmetin Verdiği Site İyi Gibi Gözüküyor. Saol Mehmet Bu Sitede Önceden Yaptıranların Resmine Baktm Baskı Kalitesi Güzel Gözüküuor.

Yanlız Nette Büyük 1200x1200 vs Gibi Forza 3 ve Turn10 Logosu Yok...
  • Bravo Mehmet, valla guzel site

Burak bak o sitede senin donlardan var,hayallerin gercek olabilir

Gokhan selam, valla gamertagi yeni gordum, kim acaba dedim basta

Babür, o olculerde mi olmasi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 10 Temmuz 2009; 17:31:32 >
  • sitedeki soru cevaptan buldum bunu...

Vektörel Grafik nedir ? ve Neden ihtiyacım var?
    Vektör yönetimi pixel dışında farklı bir grafik çizme yöntemidir. Pixel yönteminde, küçük noktalar birleştirilerek resim elde edilir. Vektörler ise matematiksel eğrilerdir. Vektörel çizimler yüksek kalitede baskı edilmesini sağlamaktadır.
  • Evet Büyük Olması Lazım Yoksa Baskıda Büyütmek Gerekiyor O Zamanda Kalite Bozuluyor...

Bide Abi O Haraketleri PGR'da Nasıl Yapılıo Ya??? İlk Kez Şimdi Gördüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Temmuz 2009; 17:39:01 >
  • valla vektorel Aykut diyorum, allah rizasi icin bi el at konuya

Babur, gamepadle oynarken kırmızı B tuşu yaptiriyor, tek teker giderken farkli, iki teker giderken farkli hareketler var

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Evet Büyük Olması Lazım Yoksa Baskıda Büyütmek Gerekiyor O Zamanda Kalite Bozuluyor...

Bide Abi O Haraketleri PGR'da Nasıl Yapılıo Ya??? İlk Kez Şimdi Gördüm..

• Bana bir R8 hediye edenin,Halo'da kölesi olurum..
  • verdiğim sitenin burda bir şubesi var ve fena degil baskıları ,yıkamada atmıyor garantisini veriyor birde su bazlı plastik boya kanserojen riski taşıyor.en azından beden sorunu yaşamıyacam siz logoları yaparsanız baskıya verecem ben de
  • tamamdır mesaj alındı. acelesi yok değilmi. pazartesi forza 3 ün logosunu bulup çizerim vectorel. dosyayı bi yere upload ederim istediğiniz kadar büyütüp kullanırsınız
  • abi yaptirdiginiz dizayndan dolayi dogabilecek telif hakki problemi yüzünden sitenin sorumluluk kabul etmedigi falan yaziyor. forza logosundan sorun cikarmi. isterseniz pazardaki elemanlarin taktigini kullanip MORZA MOTORSPORT 3 yapalim.
  • FORZA 3 yerine bizde FQRZA 3 yazdırırız sony de varya SQNY diye bir marka
  • Abi O Yurtdışında Geçerli Burası Türkiye

Olmadı Tüm Mahallelerdeki Çocuklarda Mutlaka Olan Çarşamba Pazarında Satılan Pikaçunun Kırmızı Yada Mavi Olduğu Tshirler Gibi Bizde Logoyu Mavi Yeşil Falan Yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Temmuz 2009; 18:14:03 >
  • Rainbow Six Vegas 2...ah ne gunlerdi yaw, nedense pek hatirlamiyorum ama

Beyler,
    Burada ne yapiyorsunuz, gesenize Battlefield 1943'e
  • yahu ne markalar yıllardir pazar tezgahlarinda

onlar kovalamiyor hakkini, kalkip turn10 software firmasi 3-5 kisi t-shirt yaptirdi diye onlarin ustune mi gidecek?
    Birak bunlari vektorel birseyler yapilmasi lazim acilen
    Sen tabi unuttun buralari, almanyada olsa tamam

Erhan, senin canin sagolsunda, R8ler hediye edilemiyor DLC araba o yüzden sanirim
  • Battlefield 1943 güzeldi gece devam edelim
  • Bu aksamki oyunlar ve muhabbetler icin tesekkurler arkadaslar
    Yaptigimiz yarislar superdi, Babur+Alper ikilisi olarak guzel stres yaratiyorsunuz

Battlefield'de guzel gecti...rank ciktim, Achievment actim

Musa'ylada RE5'e Pro'da devam ettik, bu hafta bitirmeye calisalim Musa, ne dersin...

Kenan,
    Halo Wars yalan oldu yine, he he he...yarina 1-2 bölum gecelim

Safak 100 kusur, baska yok

• street fighter ci kimdi bizim aramizda? musami? musa iyiki kizin olmus. eger oglun olsaydi kesin böyle olurdu

TTM Klan Kulubu
  • Yeni Ekran Goruntuleri Ve Multiplayer Bilgileri ;

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

http://kotaku.com/5311898/forza-3-will-deliver-nearly-limitless-online-multiplayer-variety?skyline=true&s=i

Tum Bilgileri Cevirmedim Yanliş Bi Bilgi Vermemek İcin Fakat En Enteresan Olanı ;

Forzayi Harcore Oyundur Oynanışı Zordur Kalıbından Çıkarmak Icin Bikaç Ek Yapmışlar.

Bu Ekler Eski Harcore Forzacilardan Bişey Götürmeyecekmiş. Sadece Forzayı Daha Eğlenceli Bi Hale Getiricekmiş.

Kisaca Forza 3'e Cat & Mouse Modu Geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Temmuz 2009; 12:19:43 >

• Cat & Mouse mu OHHH YEAHHH

Beyler kusura bakmayın akşam yemek yedikten sonra bi daha kalkamadım koltuktan. Bu akşamda geç dönücem eve artık gelirsem katılırım aranıza.
  • Kahrol Düşman Al Sana Bomba

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

• Babur,
    Paylasim icin tesekkurler

Forza 2'deki Online secenekleri 40 civari, yani Online'a gectigin zaman istedigin gibi bir yaris yaratmak icin 40 tane degisik secenegin var,... mesela:

-Hangi klas arabalarla yarisilacak
    -Kac tur
    -Hangi pist(ler)
    -Yardimlar acik-kapali
    -Carpismalar acik-kapali veya yari acik
    -Hasar acik-kapali

vs.vs.vs.....

Bu secenekler Forza MotorSport III'te 100'den fazla...OhannesBurgerish,...Sonucta, Forza MotorSport III'un Online'inda dahada derinlige inerek, tam istedigimiz gibi bir oyun/yaris yaratabilecez

-Kedi-Fare
    -Horoz-Tavuk
    -Kedi-Köpek
    -Hardcore
    -More Hardcore
    -Ultimate Hardcore
    -Osmanli Tokati
    -Team Osmanli Tokati
    -Mario Kart
    -NFS
    -Capture Teh Flag
    -Destruction Derby
    -Team Slayer
    -Online takla atma turnuvalari
    -Benim SUV seninkini döver

Yaw, aklimiza ne gelirse...sınır Hayal gucumuz ve zevkimiz

Resimlerde super

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.