Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu akşam batlefield çevirelim artık.http://www.youtube.com/watch?v=cp1wJ_-rpGk bu videoyuyu izledinizmi ?
  • I am Back

Burak,
    Yeni araba dizaynin super, özellikle "BurakXtreme" yazisi

Cihan,
    8 saat ne yaptin kardesim sende...vur dedik öldur demedikki

Bu aksam Battlefield 1943'teyiz sonrada Forza2, Halo3, Gears2, PGR4'e yol gözukebilir

Babur,
    Turn10, her sali degil...her 2 salidan birinde yeni haberler verecekler ve bu 2 hafta icinde yeni bloglar ve resimler ekleyecekler. Benimde Forza MotorSport III hakkinda daha bircok merak ettigim noktalar var...SUV arabalari, Uppgradeler, Video Editöru, Drag Yarislari, Pistler, Online destegi, Replay kameralari, Dizayn Editöru vs. vs.

Safak 100 kusur, baska yok

1 defa ödeyip, 2 kisi nasil oynayabilir?
    Burada en önemli nokta, ilk hangi makinaya satin alirsaniz, o makinede herkez oynayabilir (digeri satin almis olsun - veya sayin almamis olsun fark etmiyor).
    Mesela GT1, bir oyun veya ek paket satin alacak...ve satin alacagini baskasiyla paylasmak istiyor, o halde GT1 ile ilk evvela paylasacagi makineye giris yapip oraya yuklemek olacak, sonrada GT1 kendi makinesine giris yapip tekrar "Download again" diyecek ve bedavadan 2'ci defa yuklemis olacak ve bu sekilde 1 defa satin alip, 2 kisi oynayabileceksiniz

• valla dün bizde mert batu 1 saate yakın lobide takıldık girsin diye. daha çoook server açmaları lazım bunların.

HDR olayında gün içinde farklı ışıklarda 3-4 kare çekilirse olay ortaya çıkıyor. önceden bir kaç hdr çalışmam olmuştu fotoğraf üzerinde. özellikle dış mekan, geniş alan ve bulutlu havalarda ölümcül hdr fotolar yapılabilir.

TTM Klan Kulubu
  • quote:

1 defa ödeyip, 2 kisi nasil oynayabilir?
    Burada en önemli nokta, ilk hangi makinaya satin alirsaniz, o makinede herkez oynayabilir (digeri satin almis olsun - veya sayin almamis olsun fark etmiyor).
    Mesela GT1, bir oyun veya ek paket satin alacak...ve satin alacagini baskasiyla paylasmak istiyor, o halde GT1 ile ilk evvela paylasacagi makineye giris yapip oraya yuklemek olacak, sonrada GT1 kendi makinesine giris yapip tekrar "Download again" diyecek ve bedavadan 2'ci defa yuklemis olacak ve bu sekilde 1 defa satin alip, 2 kisi oynayabileceksiniz

biz batuyla tamamen ters yapmışız ondan olmamış demekki. ilk önce o satın aldı o yükledi sonra ben. full olana download again dedim fakat trial yükledi 2 sefer. puan la hallettim bende.

akşam kesin battlefield ile başlangıç yapalım sonra istediğinize akarız

• Abi welcome back

Ya Aykut resim acaip iyi olmus

Babur koydun Efes'i yine canimizi cektirdin
    Bu arabayi Efescilere gostersen, ben bununla forzada yarisiyorum bana sponsor olurmusunuz diye valla ok derler, o kadar iyi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 10 Temmuz 2009; 13:05:43 >
  • Biri HDR mi dedi... Bayılırım HDR çalışmalarına. Bende çok uğraştım. Konu dışına çıkmayalım diye fotoğraf koymuyorum dostlar. :)

@freshflesh eline sağlık harika olmuş.
  • yok yaw onu ben yapmadım. oturup ışığı bekleyeceğime alıp arabayı kaçardım be sadece sevdiğim bi örnekti.
  • olduysa bende mesaji editleyeyim.

burasi neresi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 10 Temmuz 2009; 13:27:51 >
  • Eski zamanlardan yaris resimleri malum rsimler ve Elegan abinin tum emegi uctu gitti bi sure once...

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

• Bu da en son yaptigim Forza3 temali R8

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

• oldu Burak gordugun gibi

bu senin GIF'i cozecem diye kafa iyi oldu yaw, bu ne
  • Bu da gecen gun Babur'un yolladigi videodaki test surus icin ayrilmis olan R8

TTM Klan Kulubu

ikinici fotoda bisey var, bakalim farkedecek misiniz?

TTM Klan Kulubu

• R8 Süper Olmuş Ya.. AH'de En Kötü 1.000.000 Cr'den Gider. Oda En Kötü İhtimal. Ama M.K. Atatürk Arabası Esfane Tek Kelimeyle. Göndericen Turn10'a Unicorn Die Dağıtsınlar Millete. Alper Abi Ayrıca Geçen Bi Topicde Biri Atatürk Arabasını Yapan Kim Ne Kadar Uğraşmıştır Falan Diye Sormuştu. Tahmini 7-8 Saatin Üstünde Uğraşmıştır Dedim. Bende Merak Ettim Açıkçası Kaç Saat Sürdü?

Burak Abinin Koyduğu Gifde Bende Bekliyorum Yakınlaşıcak Yakınlaşıcak Bi Kadın Çıkıp Gene Üstünü Başını Yırtıcak. 1-2 Dakika sonra Farkettim Yakınlaşmadığını.

• alper süper yapmışsın arbaları.atatürk'lü araban süper.bana yolladığın aranın üstündeki resmi kopyalayıp başka arbalara yapıştırabilirmiyim?
  • Tesekkurler Babur, valla iyi gaz verdin aksam koyiyim bir tane denemelik

O bahsettigin soruya bende baktim, cok sagol yazmissin lazim geleni Atatürk temali araba 8 saat sürdü bunun 6,5 saati Atatürk, geri kalani obur grafikler
    Dogru tahmin etmissin, eeee ugrasinca neyin ne oldugunu, ne kadar zamanda yapildigi hemen bilmissin

Burak GIF'e yine baktim, midem bulandi kusuyodum yaw

Diger R8de arka tarafa dikkat!

• abi ben 2. fotografta bişey göremedim ???
  • tabi yapabilirsin, paint bolumunde bir tarafi mesela sol(left) taraftakilerin tümünü seç(highlight all layers) sonra onlari ''vinyl group'' olarak kaydet.
    sonra istedigin arabada ayni tarafi secip ''load vinyl group'' diyerek o tarafa yukle, yapissin
    Bunu diger sag taraf, on/arka tampon, kaput içinde ayri ayri yaparsan olur,
    Tabi bunda yapistirdigin arbanin ebatlari sekli farkli olacagi icin layerlari ufak ufak kaydirip ayrlaman gerekebilir.
    Yapamazsan bende yardimci olurum
  • plakada mı bişey var yahu. çözemedim. 2 resim arasındaki 7 farkı bul tadında bakıyorum ama göremiyorum.
  • evet dogru, plaka denemem olmamisti hic, ama farkettimki iyi oluyor. Bundan sonra yerli plaka gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

tabi yapabilirsin, paint bolumunde bir tarafi mesela sol(left) taraftakilerin tümünü seç(highlight all layers) sonra onlari ''vinyl group'' olarak kaydet.
    sonra istedigin arabada ayni tarafi secip ''load vinyl group'' diyerek o tarafa yukle, yapissin
    Bunu diger sag taraf, on/arka tampon, kaput içinde ayri ayri yaparsan olur,
    Tabi bunda yapistirdigin arbanin ebatlari sekli farkli olacagi icin layerlari ufak ufak kaydirip ayrlaman gerekebilir.
    Yapamazsan bende yardimci olurum

çok sağol denerim yapamazsam yardım isterim senden.evet abi 2. resime bakıyorum bakıyorm bişi bulamadım plaka desen bişi bulamadım.plaka üzerinde bişi varsa kripto uzmanı olmak laızm

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.