Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elegan Abi Bahsettiğim TV Monitor Arasi Nedir Tam Bilmiorm Bu Monitor Galiba :) Bunlar...

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

Bide Galiba Samsung Yada Philpsin Sekil/Fizik Olarak Boyle Fakat 22.000 Euroluk Triple Screen Normal Lcd TV Gorevi Goren Urunleri Var...

Onlarin Resmini Bulamadim Bulursam Eklerim Ama Dedigim Gibi Sekil İtibari İle Bunun Aynisi Daha Buyuk Ve Triple Wide Screen Olani. Zaten Suan Piyasada Yok Bu Triple Screen Dedigim Samsungun 2012 2013 Gibi Uretime Gecicekmis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 8 Temmuz 2009; 3:44:41 >

• Bu aksamki yarislar ve muhabbetler icin tesekkurler, bayag bir eglendik

Babur,
    Paylasim icin tesekkurler, super TV'ler bunlar...2012-2013'e yeni jenerasyon konsollarda cikar, birde yeni SuperWidescreen tv'de alindimi yanina insan ise-misede gitmez yaw
    Son resimdeki adamin kullandigi direksyon seti ECCI markadir ve fiyati 1600 dolar!

Not: Bu superwidescreen tv'lerin markasi NEC, Samsung veya Philips degil.

Safak 106 veya 105, baska yok

Hepinize iyi geceler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 8 Temmuz 2009; 4:14:03 >

• BBR dün monitoru anlatıyordun tamda tahmin ettiğim gibi hatta daha güzel görünüyor Nec markasınıda çok severim zamanla ucuzlar ve alırız umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

quote:

Orjinalden alıntı: maydo72

Herkeze selam.................

Vooaaay kardesim gelmis...kac gundur Gemilerimi batiracak adam ariyordum, bu aksam hizli bir Amiral Batti yapariz

Dün giremedim bu gün bağlayabilirsem akşama görüşürüz ..........
    bende özledim gemilerini batırmayı

• Levent,
    Babur'un paylastigi superwidescreen tv'ler super...ve de simdiden massmaketlemeye baslamislar. Fiyatlari 3-5 yila bayag dusecektir...bende elimdekilerini satar alirim bir tane

Hakan,
    Tamamdir, dun bayag bir eglendik...kulaklarini her gece en az 1 defa cinlatiyoruz zaten

Battlefield 1943 cikti, asilin beyleeeeeeeeeeeeeeeeeer.... Xbox360 sahibi olmanin avantaji, simdiden oynayabiliyoruz
  • benim okudugum ps3 versiyonuydu ama hepsi ayni oldugu icin, xbox versiyonu icinde durum aynidir. oyunun baya kesilmis oldugunu ve fiyatinin fazla oldugunu yazmislar. ben hemen almayacagim. eger iyi degilse 15 e onu alacagima 25 e halo wars alirim.
  • yahu nerde bu battlefield bulamadım ben elegan abi sana sorcaktım tam çıktın. game marketplacede yok daha bende
  • He Yaw Bendede Yok Hala Battlefield. Gene Avrupa Accountlara Önce Çıkarıp Kıyak Mı Geçti Bunlar Yoksa....
  • Mert,
    Chatima cevap versene kardesim...Live'dayim ;)

Burak,
    Sen halen anlamadin degilmi... hepimiz Battlefieldde eglenirken sende baska bir oyun oynarsin artik. Amac, ucuz bir fiyata arkadaslarla eglenmek ve 1200ms puanina Battlefield buyuk oyun zevki veriyor, grup destegi var, ne ararsan var
    Ben aldim ve cok hosuma gitti...hatta grafikleri umdugumdan cok daha iyi cikti

•  TTM Klan Kulubu

Burak Abi Düzelttim Logonun Sol Ve Üst Tarafını
  • cok güzel olmus eline saglik.
  • elegan abi kimse yok bu battlefieldda ya bulamıyor oynayacak adam aldırdın bize oyunu sen ben oynarız artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

elegan abi kimse yok bu battlefieldda ya bulamıyor oynayacak adam aldırdın bize oyunu sen ben oynarız artık

mert ben de aldım ya 3 lü çeviririz birazdan live dayım
  • Mert,
    Nasil yok aw...serverler doldu-tasti
    Bazen can't connect to server yazarsa, serverler dolmus ondan, EA..Xbox360'ta shocklari yasiyor adamlar, serverler yetmiyor. Yuru be Live, kim tutar seni

Ben, sen, Mehmet, Kenan, Burak, Hakan, Musa, Babur, Erhan, Alper, Aykut, Batu, Oganbey vs. vs. nasil oyuncu yoktur

Gece gec gelirim, bu aksam klan-toplantim var

Bu arada sadece bu hafta icin gecerli... N+ oyunu yari fiyatina satiliyor, 400 MS Puani. Live uzeri 4 kisi co-op destekli, onuda kacirmayin derim

Babur,
    Logo super olmus, baska degistirme

• takılıyorum be abi sana oyuncu olmaz olur mu hiç illaki buluruz
  • Yeni Videolar ;

Developer Documentary Gibi Bişey...

http://forzamotorsport.net/en-us/media/videos/default.htm#/video/801/

Buda Lemans Yarışı Replay

http://www.gamersyde.com/stream_forza_motorsport_3_replay___le_mans-12004_en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Temmuz 2009; 0:43:25 >

• burak abinin dileği gerçek oldu.dikkat ettiyseniz lemans pistinde trübünler tıklım tıklım doluydu... seyircilerde hareketli
  • cok guzel videomus, sağol Babur
  • bu arabayi dün yaptim. b klass da nürburgring icin süper.

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.