Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi ben feci derecede SUVlari falan merak ediyorum. Adamlar 1 bucuk aydir lemans videosu atiolar nete...

Her sali yeni ozel bilgiler falan gelcek diger gunlerde onla ilgili bilgiler gelcek dediler durup durup lemansdan bahsediolar. 2-3 JDM SS'i gormustuk gene donduk basa...

Insan hic yoktan JDM ile ilgili bi hd in game gameplay falan koyar yaw. Oyunun cikmasina 3 ay kaldi netteki tum videolar E3'den alinma off screen videolar...

Ama bunada sukur tabi bunu bulamayanlarda var

Edit : Burak abi araba super. Kaputtaki BuraXtreme Super gozukuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Temmuz 2009; 3:37:56 >
  • Burak araba guzel olmus, birde guzel tune etmissindir sen onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Abi ben feci derecede SUVlari falan merak ediyorum. Adamlar 1 bucuk aydir lemans videosu atiolar nete...

Her sali yeni ozel bilgiler falan gelcek diger gunlerde onla ilgili bilgiler gelcek dediler durup durup lemansdan bahsediolar. 2-3 JDM SS'i gormustuk gene donduk basa...

Insan hic yoktan JDM ile ilgili bi hd in game gameplay falan koyar yaw. Oyunun cikmasina 3 ay kaldi netteki tum videolar E3'den alinma off screen videolar...

Ama bunada sukur tabi bunu bulamayanlarda var

Haklisin, E3 videolarindan gina geldi

Bu da taklali E3 videosu, sanirim yeni...

http://www.youtube.com/watch?v=Bxu8j-ZRz54&feature=rec-HM-fresh+div

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 9 Temmuz 2009; 3:53:48 >

• ne yaptınız beyler dağıttınızmı battlefield topraklarını bakalım. batunun bf yi yüklemeye çalıştım ama yemedi şerro mert demişti dün önce sen yükleseydin diye ama batu bey sabırsız olduğu için atlamış tabi hemen puan siparişi verdim akşama kan, vahşet, ihtiras, entrika battlefield topraklarında olacak. gelinde türkün gücünü gösterelim
  • ya bırak ya ben sana özellikle sordum yüklüyorum ilk ben ona göre dedim sende yükle sonra ben alıyım dedin ama birazda olsa sabırsızlık vardı evet demekki ters yapmışız neyse bundan sonra unutmayalım doğrusunu yapalım. Battlefield indirmek bir işe yaramadı zaten dün bir kere bile giremedim oyuna heyecanla bekledik mert mehmet ve ben kim girerse çabuk invite sallasın diye ama ondanda birşey çıkmadı umarım 2-3 güne kadar düzeltirler.
  • sende olmadımı aykut.yazık oldu bende yükledim tek ben yararlanacam demek.acaba hesaplarınız uk , usa farlı oldugundan mı olmadı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 9 Temmuz 2009; 10:55:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetius

sende olmadımı aykut.yazık oldu bende yükledim tek ben yararlanacam demek.acaba hesaplarınız uk , usa farlı oldugundan mı olmadı?

bilmiyorumki . mert demişti önce hesap sahibi değil diğer kişi indirsin diye biz ters yaptık ondan olmuş olabilir. bir dahakine deneriz artık
  • abi neden olmuyoki? diyelim ben battlefield i aldim yükledim. ertesi günü harddisk yada makina bozuldu. ben 2. makinada oyunu tekrar indirip oynayamayacakmiyim?
  • batunun hesabından girdim akşam full game için download again diye soruyordu. tamam dedim edelim. etti bi güzelde. ama baktımki trial versionunu indirmiş. dedim acaba yanlışmı indirdim üstüne basa basa full version dedim. onuda indirdi fakat sabah baktığımda yine trial ını indirmişti. acayip bir durum anlamış değilim.
  • ozaman oyun 2. makinada sadece satin alinan gamertagla oynanabiliyor. batunun gamertagiylada acmiyormu oyunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: miroglu10

ozaman oyun 2. makinada sadece satin alinan gamertagla oynanabiliyor. batunun gamertagiylada acmiyormu oyunu?

o zaman aykut batunun game tagıyla, batu da aykutun gametagıyla oynarsa oyuna girebilir böyle bir çözüm olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: miroglu10

ozaman oyun 2. makinada sadece satin alinan gamertagla oynanabiliyor. batunun gamertagiylada acmiyormu oyunu?

burak onu denemedim ama zaten aynı anda girememe olayı çıkacak bu seferde. neyse yapacak birşey yok puan siparişini verdim. bir dahaki trick te daha farklı bişeyler deneriz artık.
  • yapacak bisey yok tabi. sebebini merak ettim. ama gamertaglari degismek cözüm olabilir.
  • demdim mi ibrahim ilk sen yükle oyunu diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

demdim mi ibrahim ilk sen yükle oyunu diye

dediniz naci bey. ibrahim 100000 dolarlik iddiayi kaybetti.

bi sorum olacak. su hdr isini photoshop ta daha daha düzgün yapabilen varmi? ben photomatix diye biseyle yaptim ama photoshopta yapilanlar daha iyi görünüyor. babür yada alper, siz yapabiliyormusunuz???

TTM Klan Kulubu

• Ben Photoshop Menüsü Altında Görmüştüm HDR Die Ama Kullanmadım. Ek Programa Gerek Yok Photoshop Yapıyor Diye Biliyorum.

Bi Araştıriyim Şimcik...
  • Tamamdır

O HDR Zımbırtısı Hazır Olan İmagelerle Adam Gibi Sonuç Vermiyormuş. Fotoğrafı Çekerken Fotoğraf Makinesi İle HDR'a Göre 3 Poz Alınması Lazımmış.

Tek Foto İle Yapılan HDR Böyle Oluyor. Hiçbi Fark Yok Kontrast'ı Açmış Gibi Oluo...

Bu Normal Resim ;

TTM Klan Kulubu

Buda HDR'lısı ;

TTM Klan Kulubu

Bi Başka Yol Daha Deniycem Bakalım O Nasıl Sonuç Vericek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Temmuz 2009; 18:22:06 >

• Buda Denediğim Başka Bi Çalışma Fakat Öle Ahım Şahım Bi Fark Yok...

TTM Klan Kulubu
     TTM Klan Kulubu

Renklerin canliligi hdr'dan degil yanliz. photoshopda adjustment kismindan shadow/highlight degerleriyle oynayinca oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Temmuz 2009; 4:03:39 >

• Elegan abi, dün Forza buluşması olmadı mı? 20:30 da eve geldim. Açtım Xbox'ı oynadım gece 1 e kadar ama gece 1 gibi offline oldun. Bende kapattım.

Bugün gelemicem ne yazıkki. 8 saat Xbox oynadım. Gözlerim çok kötü. Şimdi uyucam biraz.
  • ya bu akşam bir toplanıpta batlefield oynayamadık gerçi toplansak da oynabilirmiydik orası meçhul serverlar henüz tam kapasite çalışmıyor elegan abi nerelerdesin ya bugün foruma bile yazmadın. inşallah artık ztn cuma olmuş bu akşam bir battlefield atarız hep beraber esirgemeyin girin live'a sömürün yawwww
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.