Şimdi Ara

TTM Klan Kulubu (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
0
Favori
57.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben o r8 in arkasinda ne var anlamadim ama. o beyaz r8 i kimdeyse bana yollasin. hosuma gitti.

bu resimlerdede arabanin arkasina degil tamamina dikkat. abi uzun zamandir pc de duruyo bu resimler ne zaman denk gelsem durup tekrar bakiyorum. benim e36 ya bir zaafim oldugu dogru, belkide ondan bana bu kadar güzel geliyo ama. ben e92 ye bukadar bakmiyorum. yaw bi araba bi renk bu kadarmi güzel olur, bukadarmi birbirine uyar yahu. alper bak bunun bir tekerini harry potter hatuna degismem o kadar!!!

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

bakin buda elegan abi rainbow six vegas 2 oynarken cektigim görüntüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu10 -- 10 Temmuz 2009; 14:26:08 >

• oooo Mehmet senle Aykut plakalari bayagi benimsemissiniz, bu arabalarda zaten plaka yokki

Babur, Aykut siz grafik reklam isi yaptiginiz icin biliyorsunuzdur. Soyle baskicida bir 12x6 ebati gibi buyuklukte Forza3 sticker yaptirsak.Offf diyorum
    Ayni Burak Elegan abini gamerpicture'indaki gibi. Arbama yapıstırım valla camurluga, offf.
    Zaten siyah bir tshirt uzerine forza3 baskisi istiyorum ama o ayri
  • Burak buldum farki,
    biri senin araba, digeri almak istedigin cabrio versiyonu

En alttakinde sis fari yok, koyu renk cam filmi yok, ha birde koltuk kafaliklari yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 10 Temmuz 2009; 14:36:41 >
  • yok yaw hicbiri benim degil. benim arabamida bu yüzden cok seviyorum. oda kirmizi e36. ama coupe ben cabrioyu sevmem zaten ama o resimdeki öyle böyle degil.

su gifi kendim koydum ama simdi elegan abiyi düsünüp bakinca vallahi gülmekten gözümden yas geldi. bide o saskin bakisi varya silaha dogru. neyse elegan abi takma kafaya o silahi bug olmustur yaw.
  • iyi fikir t-shirt baskısı yaptırmak esasında.sahilde iyi oluyor bende joker bastirıyordum bir tane de forza 3 baskılı olabilir
  • silah dagilinca ayni panda gifindeki gibi bakiyo

mehmet ne jokeri??
  • batmanın jokeri.en son seriyi izledinmi,izlemdiysen muhakkak izle.resim eklemeyi bilsem koyardım ama ekleyemiyourum
  • Aynen Şu Forza 3 Logosunu Gürdüğümden Beri Bi Siyah Tshirt İstiyorum.

Öle Janjanlı Arabalı Marabalı Sevmiyorum. Sade Bişey İstiyorum. Forza Yazmasına Bile Gerek Yok Logo Yeter :) Bunun Gibi

TTM Klan Kulubu

Yanlız Büyük Forza 3 Logo Template'i Bulmam Lazım...
  • İzledim Mehmet izlemezmiyim, superdi

hah yasa Babur, aynen boyle. Hatta benimkinde arkada forza 3 yazsin.forza normal fontla, 3 ise '300 spartalı' filminin fontu ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 10 Temmuz 2009; 15:12:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

İzledim Mehmet izlemezmiyim, superdi

hah yasa Babur, aynen boyle. Hatta benimkinde arkada forza 3 yazsin.forza normal fontla, 3 ise '300 spartalı' filminin fontu ile...

BBR süper olmuş.ama forza 3 yazsın bence.ben yaptırırım bu tsihrt ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 10 Temmuz 2009; 15:19:32 >
  • Bu da benim motor(Burak merak ediyodun) PGR4den resimlerle...

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

TTM Klan Kulubu

• Babür boyle yazi olaylarinin baskiya hazirlanmasinda Freehhand iyi oluyor, oyle dimi??
  • vectorel olarak freehand en iyisi. istediğin gibi büyütülüp küçültülebilir. ama aslında baskıdaki renklere bağlı biraz. eğer efekt gölge vb. varsa freehand kurtarmaz, direkt ps olmalı o zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW HELLSCREAM -- 10 Temmuz 2009; 15:47:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: miroglu10

bakin buda elegan abi rainbow six vegas 2 oynarken cektigim görüntüsü
    />

Nezaman Elegan abi ve Rainbow six vegas 2 yi düsünsem gülmeden duramiyorum

Elegan abi anlatmiycam burda korkma

• donunu sevsinler senin, full surumu ciktimi o donun yani pacalisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

donunu sevsinler senin, full surumu ciktimi o donun yani pacalisi

Bol bol resmi çıktı onun,sayfalar dolusu,N'apsınlar ancak resim çıkıyor çıka çıka.
  • Konu nerelere gelmis yaw.

abi ben freehande hic bulasmadim. zamaninda most wanted ilk ciktigi da most wanted logosunu photoshopda hazirlayip baski yaptirmistim ankara karum'da..

cok kotu baski yaptilar. 4 5 yikama sonunda cortu cekti tshirt...

simdi adam gibi kaliteli baski yapan biyer ariyorum. su fabrika baskilarindan yapan yerler varmis.

onlari arastiriyorum bu aralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Temmuz 2009; 16:57:35 >
  • babür iyi baski yapan biryer bulursan ve t-shirt kaliteli olursa bende yaptiririm. internet üzerinden online yapanlar var. onlar nasilki. belki iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Konu nerelere gelmis yaw.

abi ben freehande hic bulasmadim. zamaninda most wanted ilk ciktigi da most wanted logosunu photoshopda hazirlayip baski yaptirmistim ankara karum'da..

cok kotu baski yaptilar. 4 5 yikama sonunda cortu cekti tshirt...

simdi adam gibi kaliteli baski yapan biyer ariyorum. su fabrika baskilarindan yapan yerler varmis.

onlari arastiriyorum bu aralar.

http://www.tish-o.com.tr/ bbr burası su bazlı boya yapıyor incele istersen

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.